Hoofdstuk 16

2.9K 103 28
                                    

^Grace^ ( booklover3334 )

Kate pov
Ik ben bezig met de jurken zoeken voor wat ik aan kan trekken. Ik kijk om mij heen en zie allemaal jurken op de grond liggen, mijn blik blijft gevestigd op een lange witte jurk. Ik loop er naartoe en kijk ernaar, dit ga ik aantrekken.

Dit lijkt net op Say Yes To The Dress. Dan zie je een jurkje en ben je er meteen op verliefd nou zo voel Ik mij nu ook.

Ik trek de jurk aan en kijk in de spiegel, de jurk zit me als gegoten. Ik doe nog even mijn make-up op en stijl mijn haren. Als ik klaar ben wordt er op mijn deur geklopt, ik loop er naar toe en maak hem open.

Daar bij de deuropening staat Cameron in een pak en oeff wat ziet hij er lekker uit. Net een ijsje dat je zo snel mogelijk wilt eten voordat het smelt.

"Bevalt het uitzicht je?".

"Nope nog steeds niet" zeg ik met een ploppende 'p'. Ik voel dat mijn wangen rood beginnen te worden. Ik kijk naar beneden maar Cameron legt een vinger onder mijn kin en dwingt mij om hem aan te kijken.

"Je bent mooi, niet verlegen zijn" zegt hij met een glimlach.

Ik kijk in zijn ogen zijn ogen zijn vriendelijk en liefdevol. Iets dat ik niet vaak bij hem zie.

"Kom je anders komen we te laat".

Hij pakt mijn hand en neemt mij mee.

"GENOEG! MATTHEW JIJ GAAT RUILEN MET GRACE! EN GRACE KOMT DUS BIJ KAINE OP DE KAMER JULLIE MAKEN VEELSTE VEEL KABAAL!".

Ik kijk naar links en zie mevrouw Meijers met een rood hoofd tegen Matthew en Kaine schreeuwen.

Grace komt met al haar spullen naar de kamer van Kaine en nu ook van haar. En Matthew gaat naar de kant van Clary en nu ook die van hem.

Ik ga naar Grace toe en zeg: "Succes, wil je morgen met mij wat leuks doen?". Ze knikt en zegt: "Ja, ik ben om 12 uur bij je". Ik knik en loop weg en ga samen met Cameron naar het restaurant.

Ik wou het veel langer maken maar toen ik gisteren hier mee bezig was crashte wattpad dus was ik het hele hoofdstuk kwijt dus ik ben snel even opnieuw begonnen en zet dan in het volgende hoofdstuk het deel erbij dat eigenlijk ook bij dit hoofdstuk moest horen. Dan hebben jullie dan ook gelijk een langer hoofdstuk! Denk ik tenminste... Hangt ervan af hoeveel inspiratie ik heb.

The badboy wants meWhere stories live. Discover now