Hoofdstuk 8

3.2K 119 48
                                    

Max pov

Ik rijd naar Camerons huis. Ik moet weer denken aan die nacht. Ik wou net gaan slapen toen ik een luide plof hoorde ik rende naar Kate haar kamer en daar lag ze op de grond. Ik legde haar in mijn armen en bracht haar beneden op de bank ik belde de ambulance en die zei dat ik 10 minuten moest wachten. Ik wachtte en het leek wel uren te duren er kwam toen een ambulance en die bracht Kate naar het ziekenhuis ik mocht er ook in. Ik kom bij Camerons huis aan en bel aan. Dan gaat de deur open en staat er een vrouw  met blond haar en ze lijkt een beetje op Cameron. "Hallo wat kan ik voor je doen?" Zegt de vrouw vriendelijk. " Ik kom voor Cameron mevrouw" zeg ik beleefd. "Ja hoor, kom maar binnen hij is boven" zegt ze. Ik loop de trap op naar zijn kamer. Hoe ik dat weet? Nou ik ben vrienden geweest vroeger met Cameron voordat hij een badboy werd. Ik stap de kamer binnen en zie dat ik eerst had moeten kloppen. want ik zie Cameron samen met een meisje op bed zoenen. "Ah bah! Gast doe dat lekker ergens anders!" Roep ik. Hij schrikt op en vraagt: "Max wat doe jij hier?!". "Ik kom met je praten" antwoordt ik droog. Hij kijkt verbaasd maar zegt niks hij zegt tegen het meisje dat ze moet gaan en ze gaat en kijkt mij met een dodelijke blik aan. "Dag  Cameron zoekt wel weer een ander meisje" zei ik met een grijns.

"Wat is er?" zucht Cameron. Ik blijf stil en kijk hem alleen maar aan. "Wat is er ik vraag het de hele tijd maar je reageert niet?!" roept Cameron frustreert. "HET PROBLEEM IS DAT JIJ MIJN ZUS PIJN DOET MET JE PLAYERGEDRAG OF JE BLIJFT UIT HAAR BUURT OF JE HEBT HAAR LIEF EN ZORGT VOOR HAAR MAAR KWETS HAAR NIET MEER JE DOET HAAR PIJN" roep ik. Ik weet niet waar het vandaan kwam maar hij deed alsof hij niet wist dat hij mijn lieve zus pijn deed. "Max" zuchtte hij "Ik zou Kate nooit pijn doen maar mijn reputatie staat op het spel". Wat denkt hij wel niet! Zijn reputatie redden mijn kont dan kan het niet anders dan er voor te zorgen dat hij Kate vergeet en zo ook andersom. "Cameron, ik zeg dit omdat Kate al een vriendje heeft ze kan niks voor je voelen en vergeet haar alsjeblieft je maakt het alleen maar moeilijker voor haar". "M-m-maar dat kan niet. Ik hou van haar ze moet wel van mij houden ik kan niet zonder haar!". Ik draai mij om en kijk nog een keer om naar de ondertussen huilende Cameron en zeg: "Vergeet haar jij zal diegene zijn die pijn zal leiden niet zij". En zo vertrek ik naar de auto terug naar huis.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hey!!!!


Ehmm, ik wil als eerste SUPER SUPER SUPER SUPER veel sorry zeggen voor het zo lang niet updaten. Er was een klein probleempje en tja dat zorgde er voor dat ik niet kon updaten.


ik heb ook meegedaan aan danswedstrijden( is wel in teams) we zijn 1e en 3e geworden ik ben super blij!!!!   Ik wil ook graag mijn vriendin bookreaterJessy bedanken zonder haar had ik wattpad nooit gekend.


ik moet gaan de schoolbel gaat zo


doeggg!!!!!!!!!

The badboy wants meWhere stories live. Discover now