Hoofdstuk 12

2.8K 115 6
                                    

^Ilse^

We zitten in de bus en Cameron zit nu al de hele tijd op zijn telefoon. Hij zit met een stomme grijns dingen te lezen en te typen, ik word nieuwsgierig en kijk over zijn schouder mee.

Hij heeft een gesprek met Kathy een meisje die shirts draagt met hele diepe inkijk, mini rokjes en zware make-up heeft. Ze lijkt net een drol op pootjes met lading vol met make-up.

Zijn gesprekken zijn echt smerig bah. Ik zal even kort samenvatten wat er word getypt.

Kathy verteld dat haar kamergenoot er vanavond niet is en of Cameron wilt komen om je weet wel, stoute dingetjes te doen. Nou Cameron zegt dat hij graag wilt komen en de rest van dat vieze gepraat bespaar ik je. Want even serieus Kathy verteld wat ze heel graag met Cameron wilt doen en het is niet zo smakelijk.

Een deel is zó smerig dat ik het volgende doe. Ik roep bah en zeg if eigenlijk schreeuw: "Omg dat wilde ik echt niet weten! Kathy als je zo heet van deze baviaan hier word betekent het niet dat je het hoeft te vertellen!".

De hele bus moest lachen terwijl Kathy mij boos aankijkt met en rood gezicht van schaamte. Ik geef haar nog een glimlach en draai mij om. Cameron kijkt mij boos aan.

"Moest dat nou echt!" Sist hij naar me. "Wat moest ik anders het was te smerig voor woorden!" Sis ik terug. "Waarom kijk je dan?".

"Weet ik veel ik was nieuwsgierig omdat je de hele tijd op je telefoon zat".

"Als je aandacht wilt van mij hoef je het alleen te vragen hoor" zegt hij met een geamuseerde blik in zijn ogen. "Hou maar op je bent echt verschrikkelijk".

"Maar ik ga slapen dus val mij niet lastig" zeg ik. "Sweet dreams princess".
Ik doe mijn ogen dicht en na een paar minuten val ik in slaap.


Ik word wakker en voel 2 zachte dingen op mijn voorhoofd,het voelt fijn. Ik hou mijn ogen dicht maar doe alsof ik net wakker word. Ik zie dat Cameron 'onschuldig' uit het raam staat te staren.

Hij heeft toch niet?! De badboy van de school heeft mij een kus op mijn voorhoofd gegeven?! Daarom voelde het dus zo fijn. Nee wacht wat zeg ik nou het voelde helemaal niet fijn!

Ik ga op mijn telefoon even een spelletje spelen. Als ik opkijk zie ik dat Cameron in slaap is gevallen. De dombo. Ik pak mijn zwarte markstift en schrijf op zijn voorhoofd 'dickhead'. En nog snel een snor.

Ik maak een foto en stuur hem naar Ilse en Fleur. Gelijk krijg ik berichten binnen.

Fleur: Whahaha hilarisch! Hij gaat je vermoorden als hij wakker word en dat ziet!

Ilse: Whaha ik ga stuk! Moet er op zijn voorhoofd niet eigenlijk 'my badboy' staan?

Ik kijk naar Ilse en zeg met mijn mond zonder geluid: "b*tch". Ze grijnst naar mij en zegt zonder geluid: "alsjeblieft hou ook van jou hoor". Ik rol met mijn ogen en en ga weer slapen.

___________________________
Een mededeling: ik heb besloten dat dit boek nog maar ongeveer 13 hoofdstukken krijgt en dan nog een epiloog. Gewoon omdat ik niet heel veel hoofdstukken vol met ruzie kan schrijven daar heb ik niet altijd genoeg tijd voor. Ik ga wel wat vaker schrijven dat komt doordat ik op school een verhaal over monniken en ridders moest maken en ik kwam erachter dat als ik mijn best deed ik binnen 10 minuten klaar was om een verhaal van 1000 woorden te verzinnen. Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden!
Ik heb net een heel onzinverhaal zitten te vertellen het word tijd dat ik ga!

XXX lovelyxxlovexx

The badboy wants meWhere stories live. Discover now