Hoofdstuk 6

4.2K 145 27
                                    

Ik word wakker met knallende hoofdpijn. En dan herinner ik mij weer van vannacht. Cameron die zoende met een meisje in Paradiso. Ik stap naar de douche en kleed mij om vandaag is weer school. Ik trek een korte spijkerbroek met een wit shirtje erover heen aan (afbeelding). Ik doe nog mascara en eyeliner op met een beetje lipgloss. Ik pak mijn tas en ga naar beneden eet een broodje en ga zonder iets te zeggen tegen mijn ouders of mijn broer naar school.

Net als ik aankom op school gaat de bel ik zie dat ik veel berichten van Fleur heb:

Fleur: Kate waar ben je?!

Fleur: Kateeee de lessen beginnen zo!!!!!!

Fleur: Als je nog thuis bent om te treuren om Cameron kom ik naar je huis en trek ik je persoonlijk mee naar school!!!!

Fleur: Ik zie je maar in de les zorg dat je er bent sufkop!!!!!

Ik moet lachen en loop dan naar het lokaal waar ik naar toe moet. We hebben nu Biologie bah! Dat mens stinkt gewoon uit haar mond! Ik smijt de deur open en ga gelijk op mijn plek zitten hopend dat mevrouw Willems niks zegt. "En waarom ben jij zo laat Kate?" Te vroeg gejuicht dus. "Ik had een ongelukje" zeg ik. "Oke omdat je een ongeluk had hoef je niet een brief te halen". Ik zeg niks en begin aan het werk dan word ik aangetikt door Fleur. En ze begint te praten dat ze ongerust was en dat soort gepraat. " Fleur doe rustig" zeg ik. " Maar-" dan gaat de bel.

Tip: doe het liedje vanaf nu aan
De school is afgelopen en ik ga naar mijn kluisje naast mijn kluisje staan Cameron en zijn vrienden. Ik luister mee met wat ze zeggen. " Gast Cameron je hebt het echt verpest hoe ga je er nu voor zorgen dat ze je leuk gaat vinden?" Zegt een jongen die volgens mij Jack heet. "Rustig ik zeg dat het mij spijt en dan versier ik haar en ga met haar naar bed en dump haar dan" zegt Cameron. Ik begin tranen in mijn ogen te krijgen voordat ze doorkrijgen dat ik mee luister smijt ik mijn kluisje dicht en ren naar buiten op weg naar huis.

Als ik thuis kom doe ik mijn schoenen uit en gooi mijn jas op de grond en mijn tas op de stoel. Ik ga naar de woonkamer ik haal wat drinken en ga naar mijn broer zijn kamer. Als ik de kamer in kom zie ik mijn broer met een meisje zoenen op bed. Ik kuch en ze kijken mij geschrokken aan en maken zich los van elkaar. Het meisje staat op en geeft mij een hand. "Hallo ik ben Nikki " zegt het meisje. "Hallo ik ben Kate". Ik draai mij om naar mijn broer en kijk hem vragend aan. Hij blijft stil dus besluit ik het maar te vragen. "Hebben jullie wat?". Max krijgt een rood hoofd net zoals Nikki maar ze knikt wel. "Hoelang hebben jullie al wat?" Vraag ik. "Euhm.. 2 maanden zegt Nikki. Ik word boos en kijk naar Max. "Max waarom heb je mij dat niet vertelt?! Je hebt verdomme 2 maanden wat met haar en je houd het gewoon verborgen voor mij?!" Max word nog roder en begint te stotteren: "Nikki de reden dat ik het je niet vertelde is omdat jullie 4 jaar geleden beste vriendinnen waren en toen ruzie hadden om een jongen. Jullie begonnen te vechten en jullie kwamen voor een auto terecht beiden van jullie hadden een gebroken rib en een gebroken been en een zware hersenschudding jullie wisten niks meer van elkaar. Uiteindelijk is Nikki verhuisd maar heeft zij haar geheugen terug gekregen 2 maanden geleden maar jij niet. En ik wou het je vertellen voordat pap en mam het zouden doen. Begrijp mij goed ik voel echt wat voor Nikki en zij ook voor mij". Ik werd niet goed en ben de kamer uitgerend en ben naar mijn kamer gegaan met de deur op slot. Ik hoorde Max en Nikki nog schreeuwen dat ik de deur open moest doen maar dat doe ik niet. Ik ga in bed liggen en val al snel in slaap.

The badboy wants meTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon