Hoofdstuk 11

3.1K 130 36
                                    

"Stop". Por. "Stop". Por. "Kate stop daar nu mee!". "Nope". Por. We zitten nu in de bus mevrouw Snorretje (ze heeft een reuze snor). Vond het nodig om mij naast Cameron te zetten. "Jongens en meisjes over 10 minuten is er een pauze van 1 uur ik wil graag dat iedereen om 12:00 weer aanwezig is bij de bus". "Mevrouw u vergeet nog dat er varkens in de bus zitten zoals de varken die naast mij zit!" Roep ik. "Kate gedraag je" zegt ze. Als ik mij omdraai zie ik Cameron met een boos gezicht naar mij kijken. "Wat?! Wees blij dat ik niet de waarheid heb gezegd want dan werd varken vervangen door platgetrapte baviaan". Cameron word nu een beetje lichtrood, oeps ik ben denk ik te ver gegaan.

"Luister eens goed Kate niemand noemt mij zo, of wil je soms een kus?" Sist hij. "Nee ik heb geen zin in al die verschillende lippenstift smaken in mijn mond". Hij kijkt mij boos aan en draait zich om.

Ik pak mijn tas en zoek naar mijn oordopjes. Ik vind ze en stop ze in mijn oren.

"Pak jullie tassen het is pauze!"
Iedereen staat op en duwt elkaar, ik krijg een duw tegen mij zij en val tegen iemand aan. Ik kijk op en zie dat het Cameron is, ik duw hem van me af en ga naar Ilse en Fleur.

"Hey wat zullen we doen?" Vraag ik. "We wilden naar de stad ga jij ook mee?" Vraagt Ilse. "Ja tuurlijk! Laten we eerst naar de Starbucks in de stad gaan". "Ja! Op naar Starbucks!" Schreeuwen Ilse en Fleur. Ik lach en we gaan naar de Starbucks.

Bij de Starbucks halen we alle drie een chocolademelk met slagroom. 

(A/N ik ben nog nooit bij Starbucks geweest jammer genoeg)

"Kate vertel eens... Hoe is het om naast Cameron te zitten?" Vraagt Ilse met wiebelwenkbrauwen.(ik weet niet hoe je dat zegt)

"Verschrikkelijk leuk! Niet dat ik naast hem zit maar omdat ik hem kan irriteren."

"Ja we weten ondertussen wel hoe erg vervelend je kan zijn" lacht Fleur.

"He! Lekker aardig zijn we weer eens". Maar ik kan het toch niet laten om te lachen.

We zijn nog even aan het praten over random dingen als we zien dat we nog een half uur hebben.

Tip: zet hier de muziek aan.
Eenmaal buiten gaat er muziek aan en allemaal mensen beginnen met dansen. Een flashmob hoe cool is dat!

Ik wil net iets tegen Ilse en Fleur zeggen als ik word meegetrokken door een meisje en zegt dat ik moet meedansen. Dus ik begin te dansen als ik opkijk zie ik dat er een kring met allemaal mensen om mij heen staan en zitten te juichen. Ik maak nog een paar sprongen en pirouettes want ik zit op dansen en maak een buiging.

Ik zit op een dansschool voor kinderen die talent voor dansen hebben. Je moet een All-round danser zijn. Dat is een danser die allemaal verschillende dansstijlen doet. De dansdocenten vinden dat ik mee moet doen aan Dancing Stars. Maar ik twijfel nog.

Ik zie Ilse en Fleur op mij aflopen of eigenlijk rennen. "Wauw Kate je kan beter dansen dan ik had verwacht!" Zegt Ilse. "Bedankt maar kom mee we hebben geen tijd meer om kleding te kopen de bus gaat zo" . En we lopen naar de bus.

Als ik op mijn plek ga zitten naast Cameron, kijkt hij mij aan en zegt: "Wat kan jij goed dansen! Uitproberen
in onze kamer?".

Ik kijk hem aan met een glimlach en zeg: "Tuurlijk dan kan ik je gelijk een trap leren het heet: de notenkraker".

Zijn grijns verdwijnt meteen en hij draait zijn rug naar mij toe. "Stom kind" mompelt hij niet wetend dat ik het heb gehoord.

"Zo denk ik ook over jou". Hij schrikt maar herpakt zich snel weer. "Mooi zo".

Ik krijg een bericht van Ilse:

Ilse💕💋: We zie wel hoe jullie doen. Je weet wat ze zeggen: 'De lijn tussen haat en liefde is dun en kan altijd overtreden worden'
XXX  Ilse en Fleur

----------------------------------------------
DIT BOEK HEEFT 2K!!!!!!! BEDANKT DAT JULLIE MIJN BOEK LEZEN EN JE KUNT ALTIJD STEMMEN OP HET STERRETJE.⭐️

X lovelyxxlovexx

The badboy wants meOnde histórias criam vida. Descubra agora