Hoofdstuk 10

2.8K 113 8
                                    

Kate pov
"Agh hou je mond Cameron denk maar niet dat ik ooit voor je zal vallen". Zijn blik word donkerder en boos stapt hij op mij af. Zijn adem snijd in mijn wang als hij zegt "Dat zullen we nog wel zien". En hij loopt weg. Verbijsterd loop ik samen met Fleur en Ilse naar de klas.

"Oke klas, ik heb een leuke verassing voor jullie. Voor kamp gaan we naar London en slapen we in een hotel, er is al een kamerindeling gemaakt dus wees stil en luister goed" zegt meneer van Dalen. "Ilse en Blake, Fleur en Cathy, Bas en Lara, Anna en Dave". Hoe lang gaat hij nog wel niet bezig zijn ik kom toch al niet bij Fleur of Ilse. "Cameron en Kate". "WAT?!" Schreeuwen ik en Cameron tegelijk. "Jullie gaan bij elkaar punt uit". Bah! Lekker dan zit ik lekker met meneertje arrogantie op een kamer. Nu verpest hij ook nog eens mijn kamp. Maar wacht maar Cameron ik zal je terug pakken op kamp.

Ja sorry ik weet het klein hoofdstuk maar dat komt omdat ik een stukje wil die echt lang word dus daarvoor nu een kort hoofdstuk.

The badboy wants meWhere stories live. Discover now