23. Bölüm

28.9K 1.8K 63
                                    


Herkese merhabaaaa!!! Yeni bölüm sizlerle. Ben bölümü yazarken inanılmaz eğlendim. Bakalım siz ne düşeceksiniz? Bu bölümde Anıl fazla yok. Kız kurusu yoldaşlarımız ve Aslı var daha çok. Geçiş bölümü gibi bir şey oldu.

instagram: nurakyol123

Facebook sayfamız: Düşler Diyarım

Facebook grubumuz: Nur Akyol - Düşler Diyarım


***



Öyle ya da böyle Aslı Biçer kazanmıştı. Yok sen Aslı Başar'sın evlendin falan demeyin, beni hasta etmeyin. Her şeyi başaran Anıl Başar'ın karısı gibi hissetmediğime göre sorun yok. Uzatmayın, biçerim!

Nasıl kazandığımı, nasıl her şeyi başaran Anıl Başar'ı yendiğimi soracak olursanız orası biraz karışıktı. Anlatma işlemlerine girişecek olursam Anıl kızını koruma altına almıştı ben püskürtmüştüm. Anıl kızını göndermek istememişti ben tüm girişimlerini bir güzel tepmiştim. En sonunda minik sarı ördeğim amansız çekişmemize noktayı koymuştu.

''Aslı istiyoy baba. Aslı istiyoysa gideyim!'' demiş zirveyi on ikiden vurmuştu. Boşuna demiyordum bir tane benim minik kuşum diye!

Sonuç olarak Gaye ile beraber kendimize tek gecelik minik bir çanta hazırlamıştık. Minik sarı ördeğim birkaç parça oyuncak(!) götürmek isteyince kısa çaplı küçük(!) bir tartışma yaşamıştık. Altı üstü bir gecelik kalmaya gidiyorduk evdeki tüm oyuncakları taşımaya gerek yoktu. Anlıyorsun değil mi beni Gaye'ciğim? Fazla yük olmasın diye yani. Şöyle bir baktım da vallahi anlamıyor! Burnunu dikmiş, kaşlarını çatmış, kollarını birbirine sinirle dolamış en kötü bakışlarından birini yolluyordu bana. Böyle olunca hiç tatlı değildi. Acı bibersin Gaye. Bunu da mı görecekti bu gözler!

Uzun uğraşların sonunda iki tane oyuncak almaya ikna etmiştim onu. Karşılığında tabii ki benden bir şey istemişti. Eve dönünce yapacağımıza söz vermiştim. Minik sarı ördeğim iyi pazarlık yapıyordu. Sözü kapınca gözlerinin içi tekrar gülmeye başlamıştı. Evden çıkmaya hazırlanırken bir adet baba tribi önümüze engel koydu.

''Babayı düşünen yok. Burada yalnız kalacak. Çok üzülecek. Belki ağlar.''dediğinde Gaye vazgeçmenin eşiğine geldi. Kıyısında durdurdum! Hayatım söz konusuydu. Kız kurusu yoldaşlarım beni bitirirse Aslı'nın çok canı acıyacaktı. Üzülmeye vakti bile olmayacaktı. Ağlamak mı? Ağlamaya bile fırsat bulamayacaktı!

''Üzülmeyecek! İnanma Gaye'ciğim. Ağlamayacak da! Bir güncük yalnız kalsa hiçbir şey olmaz. Baba kocaman adam. İdare edebilir.''dediğimde sözlerim direkt olarak minik sarı ördeğimi hedef alıyordu.

''İdaye edebiliy.''dedi minnoşum kararlı bir sesle. Bir kez daha ben kazanmıştım! Yaşasın!

Anıl baba tribi durumundan vazgeçip hızlı bir çıkış yaptığında rahat bir nefes almıştım. Tehlikeli sularda yüzüyordum. Batmak üzereyken kıl payı kurtulmuştum!

Adımlarımı hızlandırıp kapıya yöneldiğimde baba kız son kez vedalaşıyordu. Sanki yıllarca birbirlerini göremeyeceklerdi. Altı üstü bir gece! Neyse sinirlenmeyeceğim. Sakin olacağım ve mutlu son!

''Kendine dikkat et. Uslu dur tamam mı? Aslı ablanı kızdırma.''diyen Anıl klasik tembihleme işlemine tam gaz devam ediyordu.

1.Gaye beni kızdırmazdı. Ben kızamazdım minik sarı ördeğime!

Aranan Anne Bulundu! | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin