38. Bölüm

26.4K 1.6K 102
                                    

Herkese yeniden merhabaa ve iyi gecelerrr < 333 Yeni bölüm sizlerle. Benim içime sinen bir bölüm oldu. Geçen bölüm yorumlar biraz düşmüş. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin arkadaşlar. Geç cevap versem de hepsini tek tek okuyorum, bilin. : ))

Rica ediyorum facebook grubumuza katılın : Nur Akyol - Düşler Diyarım

Resim: Gelecekten ; )) İster miyiz böyle bölümler okumak?


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kız kurusu yoldaşlarım tarafından akıl almaz, mantığa sığmaz halde kuşatılmış kısacası etkisiz hale getirilmiştim. Kaçmama izin vermiyorlardı! Denemedim zannetmeyin. Denemiştim! İkisi kollarımdan, diğer ikisi bacaklarımdan yakalamıştı. Aslı'nın kaçıp kurtulmak üzerine bir şansı bu kadar kadının içinde maalesef ki kalmamıştı.

''Bırakın beni ama ya!''

''Sus bakayım!''diyerek çemkiren Şule'nin cırtlak sesini duyduğumda anladım ki bu işten kaçış yoktu.

''İşiniz gücünüz yok mu? Benimle uğraşıyorsunuz hep!''diyerek bende çemkirmeye çemkirme ile karşılık verdim. Halime hep bir ağızdan gülmeye başladıklarında kaşlarımı çattım. Komik miydi? Komik olan neydi? Neden hep komik duruma düşen kişi ben oluyordum?

''İzin aldık Aslı.''diyen Nisa'yı pis pis sırıtarak yüzüme bakarken gördüğümdü dünya durdu. Sende mi kardeşim! İhanet sayar, iki gün konuşmam bak! Bari sen uyma şu kadınlara. Bari sen benim tarafımı tut!

Başıma gelecekleri biliyordum. Kız kurusu yoldaşlarım sabahın kör bir vaktinde bir yoldaşlarının evini bastıysa ve acımadan uyandırdıysa vay o zavallının haline!

''Anıl nerede peki?''diye sordum uyandığımdan beri aklıma takılan soruyu cevaplamaları umuduyla dile getirerek. Aynı anda hepsinin gözlerine muzip parıltılar yerleşince ölümcül bir hata yaptığımı anladım. Hadi ama! Merak edemez miydim? Pek sahtede olsa kocamdı o benim!

''Hakan ile çıktı. Bu gün onlar erkek erkeğe, biz kız kıza takılacağız. KKÖ'nün yüksek mahkemelerce alınmış kararı budur.''diyen kişi ise avukat kız kurusu yoldaşımızdan başka biri değildi.

Mahkemesi mi varmış bizim örgütün? Ay şimdi düşüp bayılacağım! Tüm gün uyuyup keyif çatma hayallerim... Yatakta keyif yapma, televizyon izleyip aylak aylak takılma hayallerim... Suya düşmüştü. Canımı alacaklardı, canları çıkacaktı. Neyse ki uzun zamandır böyle bir gün geçirmemiştik. O yüzden az buçuk özlediğimi söylemeden geçemem. Olmaz yani. Aslı ne olursa olsun dürüsttür.

Hiç istemesem de yataktan kalktım eli mahkum! Örgüte karşı gelmek her kız kurusunun harcı değildi, hele benim hiç değildi.

Dolabıma yöneldiğimde amacım üzerime rahat kıyafetler giymekti. Onların coşkusuna ayak uydurmam kolay olmayacaktı. Eve pert olmuş bir halde geleceğime emindim. Yorgunluk oranını biraz da olsa azaltacak kıyafetler işime yarayabilirdi.

Aranan Anne Bulundu! | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin