DUYURU -ÖNEMLİ-

16.5K 420 16
                                    

Herkese kısa bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. :) Birkaç konu hakkında bilgi vermeye geldim bu sefer. Şimdiden özel bölüm zannedenlerin yaşayacağı hayal kırıklığı için çok çok özür diliyorum.

Evet, arkadaşlar özel bölüm yazacağım. Bu hafta sonu başlamayı planlıyorum. Ne zaman biter bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Özel bölümler Anıl'ın ağzından anlatımla olacak. İçime tam anlamıyla sinene kadar biraz daha bekleteceğim sizi.

Diğer bir konu arkadaşlar başka bir hikaye daha yazıyorum. Özür Dilerim'i okumuş olanlar bilir. Hikayede boşluklar bıraktığım için erkek karakterin ağzından hikayeye devam etme kararı almıştım ama AAB varken bir dram bir komedi yazamıyordum. Geçenlerde Özür Dilerim'e Affet Beni - 7 olarak bir bölüm ekledim ve düzenli yazmayı planlıyorum. Orada da beni yalnız bırakmazsanız sevinirim. Kaleminin dram yönüyle de tanışmış olursunuz. : )) Yorum ve oylarınızı bekliyor olacağım.

Son konu ise AAB sizin için birazcık bile olsa değerliyse, bu hikayeyi okurken hafif de olsa tebessüm ettiyseniz wattpad kullanan arkadaşlarınıza hikayemi önermenizi rica ediyorum. : ) Bunu yaparsanız gerçekten çok mutlu olurum.

Ve son! Lütfen facebook grubumuza katılın. Nur Akyol ~ Düşler Diyarım. Daha önce söylediğim gibi samimi ve sıcak bir ortam oluşturmak istiyorum. :))

Bu güne kadar yanımda olan ve varlığını her türlü gösteren okur dostlarıma ne kadar teşekkür etsem az. Hepinizi çok seviyorum ve iyi geceler diliyorum. < 33

Aranan Anne Bulundu! | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin