Κεφάλαιο 8

207 20 3
                                    


Μάγια POV

Τρέχαμε ασταμάτητα τουλάχιστον 5 λεπτά. Δεν με πείραζε. Έχω κάνει 6 χρόνια μπάσκετ και τώρα ήδη 2 χρόνια βόλει. Είμαι καλά γυμνασμένη.

Κι ο Ορέστης όμως μια χαρά είναι! Δεν έχω αναφέρει, ότι το παιδί μας μαζί με τον Βαλάντη, τον Κώστας, τον Τάσο και τον Μάνο παίζουν στην εφηβική ομάδα της περιοχής μας στην Κ17. Ναι τα καμάρια μας. Ο Ορέστης παίζει κι αρχηγός της ομάδας. Συνήθως αλλάζουν κάθε ένα χρόνο αρχηγό, τώρα πώς τους μάγεψε το παιδί μας και είναι 2συνεχόμενες χρονιές απορίας άξιο. Και έχει κι ένα σώμα... Απαπαπα (τι λέω η θεά! Πλάκα κάνω! Δν το καβάλησα ΑΚΟΜΑ το καλάμι! Χδδ Συνεχίζω να κάνω πλάκα)

Αλλά ας αφήσω τώρα το σώμα του Ορέστη. Να το το μπαρ. Μα γιατί έχει τόσο κόσμο? Ααααα Παναγία μ!

"Παναγία μου"ξεφώνησα και γύρισα προς τον Ορέστη που έσφιγγε χέρια και σαγόνι κοιτώντας το θέαμα.

Ο Βαλάντης έπαιζε ξύλο με τον Φάνη, τον πρώην της Ειρήνης. Την είχε απατήσει μετά από 3 χρόνια σχέσης. Τέλος μια μέρα ο Φάνης ήθελε περισσότερα πράγματα..(you know what I mean) αλλά εκείνη όχι. Παραλίγο να την βιάσει. Ο Βαλάντης που ήταν στο δίπλα δωμάτιο με τον Ορέστη, άκουσαν την φασαρία και την έσωσαν, ενώ εγώ έφτασα μισή ώρα αργότερα και τους βρήκα όλους σε μαύρα χάλια. Δεν ήξερα τι να κάνω! Την επόμενη τον είδαν στο σχολείο να φασώνεται με την Δήμητρα, ναι την γνωστή. Την Ειρήνη την μαζεύαμε 5 μήνες από τα πατώματα. Όλους αυτούς ο Βαλάντης της στάθηκε περισσοότερο σαν κολλητός αν κι είχε ήδη συναισθήματα για εκείνη. Ώσπου και η Ειρήνη είχε τελικά και τριαλαρό τριαλαρό έγιναν ζευγάρι. Βοηθήσαμε κι εγώ με τον Ορέστη σε αυτό! Χιχιχι

Ο Βαλάντης ως πιο δυνατός είναι από πάνω, αλλά και ο Φάνης είναι δυνατός. Ο Τάσος που είναι ήδη εκεί προσπαθεί να τους χωρίσει, χωρίς αποτέλεσμα. Η Ειρήνη κλαίει πιο δίπλα στην αγκαλιά της Μαριάννας. Πρώτη φορά βλέπω έτσι ν κολλητή μου. Θεέ μου! Τρέχω κοντά της, ενώ ο Ορέστης σπεύδει να βοηθήσει τον Βαλάντη. Γύρω γύρω έχουν μαζευτεί πολύς κόσμος, κυρίως παιδιά λυκείου και γυμνασίου.

"Μωράκι μου τι έγινε?"ρωτάω την Ειρήνη
Μου απαντά η Μαριάννα.

"Ο Φάνης έπινε στο μπαρ που θα συναντιόμασταν. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στην είσοδο του μπαρ και μπαίνοντας τον είδαμε. Όμως μας είδε κι εκείνος. Σηκώθηκε, πλησίασε την Ειρήνη και την κόλλησε στον τοίχο. Ο Βαλάντης άρχισε να τον βαράει και....." κι έδειξε το θέαμα μπροστά μας. Τώρα η Ειρήνη έκλαιγε με δυνατότερους λυγμούς. Αχ δεν αντέχω η φίλη μου να είναι έτσι! Παλιομαλάκα θα μ το πληρώσεις! Σηκώθηκα και η Ειρήνη σαν να ξύπνησε από λίθαργο με κράτησε από το χέρι.
"Μάγια τι πας να κάνεις? Σε παρακαλώ.." δεν την άφησα να ολοκληρώσει

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now