Διακοπές (β' μέρος)

110 14 0
                                    

"Γεια σου Μάγια " , ακούω μια γνωστή φωνή να με καλεί  και γυρνάω βρίζοντας από  μέσα μου την τύχη μου.  Όχι ρε φίλε.  Πίσω μου σ' έχω σατανά!!

"Γεια σου κι εσένα..  Άγγελε.  Πώς κι από  δω? ", τον ρώτησα συγκρατώντας με κόπο τα νεύρα μου.

"Ίδιο ξενοδοχείο. Κοίτα  όμως πώς τα φέρνει η ζωή και είμαστε παντα μαζί!! ", είπε γελώντας στραβά και ακουμπώντας τα κάγκελα του δωματίου  του το οποίο...  μαντέψτε!!

Είναι το 304!!! Το δωμάτιο ανάμεσα στο δικό μας και των αγοριών ! Ε ρε τι καλά πού θα περάσουμε!  Να θυμηθώ να φορτίσω στο φουλ την φωτογραφική. Τέτοιες στιγμές πρέπει να μείνουν αξιομνημόνευτες.📹📹📹📹

Την τύχη μου!

"Τι είπες? "

Ωχ το είπα δυνατά αυτό?  Μπράβο Μάγια.  Εσύ θα πας μπροστά  άμα συνεχίσεις έτσι!

" Τίποτα λέω πρέπει  να πάω μέσα.  Αντίο! ", είπα και μπήκα μέσα στο δωμάτιο.

"Αντίο....  γειτόνισσα! " είπε κλείνοντάς μου το μάτι.

Το φελέκι μου μέσα!

Η Ειρήνη έχει βγει από  το μπάνιο  και διαλέγει ρούχα να φορέσει,  ενώ είναι τυλιγμένη με μια πετσέτα  στο σώμα και μια στα μαλλιά .

"Τι έχεις  εσύ και είσαι  έτσι? "

" Γιατί τι έχω?  Μια χαρά  είμαι.  Είμαι τέλεια,  φανταστικά,  υπέροχα.  Δεν συμβαίνει  απολύτως  τίποτα!" ,είπα φωνάζοντας σαν υστερική .

Εκείνη με κοίταξε περίεργα  και αφού παράτησε αυτό που έκανε  με πλησίασε,  με κάθισε στο κρεβάτι,  κάθισε στην καρέκλα  απέναντι μου και με κοίταξε σταυρώνοντας τα χέρια στο στήθος της.

"Ακούω! ", μου είπε επιτακτικά

Αφού της είπα τι διαδραματίστηκε στο μπαλκόνι λίγο νωρίτερα ξεφύσηξε

"Έχω αρχίσει  να το βαριέμαι αυτό το βιολί ! Στο νησί η τύχη,  στο πλοίο τύχη τώρα και στο δωμάτιο η γαμημένη τύχη.  Στο τέλος θα βρεθείτε στο ίδιο κρεβάτι και είναι πάλι ικανός να σου πει 'η τύχη ,όχι εγώ'.  Μάγια ο άνθρωπος έχει κόλλημα μαζί σου. "

" Τι μας είπες!!!  Τρόπο  για να τον σταματήσουμε βρες.  Τις διαπιστώσεις  αυτές τις κάνω και μόνη  μου! " είπα καθώς κατευθυνόμουν προς το μπάνιο.

"Δίκιο έχεις! " μονολόγησε

" Το ξέρω. " απάντησα κι έκλεισα την πόρτα.

Έκανα ένα άκρως αναζωογονιτικό μπανάκι και αφού τυλίχτηκα με δυο πετσέτες,  μία στο σώμα,  μία στα μαλλιά,  βγήκα έξω.  Η Ειρήνη είχε ντυθεί και βαφόταν.

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now