Κεφάλαιο 12

213 16 2
                                    


Μάγιας POV

Δεν μπορώ να το πιστέψω! Πώς μπόρεσε? Γιατί? Γιατί τόση κοροιδία? Μπορεί να ακούγεται μελό , αλλά τα λεπτά που τα χείλη μας ήταν ενωμένα ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου! Όμως ήρθε ο Κώστας και φρόντισε να τα χαλάσει.

Όχι βέβαια ότι ο άλλος δεν έκανε τίποτα! Τουλάχιστον χαίρομαι που κατάφερε να πάρει τα χρήματα. Αν για αυτόν αξίζω τόσο λίγο δεν μπορώ να κάνω κάτι! Ή μπορώ?

Τέσπα, με το που έγινε ό,τι έγινε πήρα τηλέφωνο την Ειρήνη και ακούγοντας μόνο την φωνή ήξερε ότι την χρειαζόμουν. Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν σπίτι μου μαζί με τον Βαλάντη και με παρηγορούσαν. Με τα χίλια ζόρια έμαθαν κι αυτοί τι έχω γιατί έκλαιγα συνεχώς....

Κάποια στιγμή ο Βαλάντης δεν άντεξε να με βλέπει έτσι...

" Μάγια μου, πάω να τον πλακώσω τώρα στο ξύλο! Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Τις προάλλες μας έλεγε ότι σε γουστάρει τρελά και τώρα....πφφ!" λέει αγκαλιάζοντάς με σφιχτά

Είναι κωλόπαιδο μερικές φορές, αλλά τον αγαπώ!

" Ρε ψηλέ ( έτσι τον λέω! Είναι και 1.87 μην χέσω. Τι να λέμε κι εμείς 1.60+....Μίλησε κανείς? Α, είπα μήπως...) ανέκδοτα λες και παίζεις με τον πόνο μου?"

Χώρις να πει τίποτα φεύγει σύφουνας για απέναντι....

Βαλάντης POV ( Έλα ρε φίλεεε! Ναι! Τόσο καιρό έψαχνα ευκαιρία να βάλω από αυτή την πλευρά. Προσοχή ακολουθεί κι Ειρήνης στο ίδιο κεφάλαιο! Όλεεε)

Ααα τον μαλάκα! Τι πήγε κι έκανε ο ηλίθιος. Τον είχα προειδοποιήσει ,αλλά δεν με άκουγε. Ναι, το ήξερα κι εγώ, αλλά το έμαθα προτετελεσμένου γεγονότος. Εντελώς τυχαία, όμως του είχα πει να μην το κάνει, γιατί όλοι αγαπάμε την Μάγια και εκείνος το ίδιο. Είναι ερωτεμένος μαζί της και δεν της το λέει ο βλάκας. Τώρα όμως θα φάει ο ξύλο της ζωής του!

Την Μάγια την ξέρει από μωρό και πάντα ήταν μαζί σε όλα. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τέτοια καλά παιδιά πολλά. Σίγουρα αποτελεί εξαίρεση μαζί με την Ειρήνη μου φυσικά. Αχ η Ειρήνη...

Στο θέμα μας τώρα! Θα πάρω τηλέφωνο και τον Τάσο. Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Μα καλά,ούτε μία φορά δεν μπορούμε να πάμε μια βόλτα της προκοπής? Πάλι κάτι έγινε! Έλεος δηλαδή!

.........

Πήρα τηλ. τον Τάσο και σε 5 λεπτά θα είναι εδώ, μαζί με την Μαριάννα. Α ρε, Ορέστη τι μας κάνεις! Τα παιδιά σοκαρίστηκαν μόλις τους είπα τι έγινε. Λογικό. Ούτε σε σαπουνόπερα να παίζαμε. Να δεις που στο τέλος θα βγω σωστός και τώρα κάπου θα εμφανιστούν οι κάμερες ;) Ακούς Θεέ? ΈΙΠΑ οι κάμερες.... Μπα δεν γίνεται τίποτα! Πφφ.

Να με προσέχεις... Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα