Σ'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε*VALENTINE'S DAY BONUS*

80 10 32
                                    


Γειαα σας παιδιά.

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και παρόλο που εχει τελειώσει αυτή η ιστορία ,σκέφτηκα ότι μια cheesy στιγμή Ανδρέα- Μάγια την θέλουμε,  σωστά???

Το κείμενο μας τοποθετείται στην δεύτερη χρονιά των παιδιών στα πανεπιστήμιά τους. 

Οπότε πριν πάμε στο κεφάλαιο , θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά στους ερωτευμένους και στις ερωτευμένες εκεί έξω και..  Παιδιά ερωτευτείτε!  Και δεν εννοώ μόνο συναισθηματικά κάποιον άλλον. Ερωτευτείτε με την ζωή,  με την μουσική,  με την φύση,  με τα πάντα.

Ο έρωτας είναι μια διαφυγή από τα πάντα,  μια διαφυγή που λίγο πολύ όλοι χρειαζόμαστε. Αν τον έχετε βρει μην τον αφήσετε να σας ξεφύγει. Δαμάστε τον και γευτείτε τον! 💗

-magioula x

______________

Σ'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε *VALENTINE'S DAY BONUS*
______________

Μάγια

"Ανυπομονώ τόσο πολύ ,Μάγια. Και το καλύτερο είναι πως νομίζει ότι δεν ξέρω τι θα κάνει. Γιατί είναι τόσο βλάκας ο αδελφός σου? ", με ρωτάει η Ειρήνη κι εγώ γελάω.

Σήμερα είναι 14 Φεβρουαρίου.

Η μέρα των ερωτευμένων.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο σημαντική για τα ζευγάρια. Λες και τις υπόλοιπες μέρες δεν μπορούν να κάνουν δώρα ο ένας στον άλλο , ή να λένε γλυκόλογα μεταξύ τους.

Πάντα με εκνεύριζε που στους δρόμους έβλεπα καρδιές παντού,  στα ζαχαροπλαστεία γλυκάκια σε σχήμα καρδιάς παντού...

Μην με πάρετε λάθος, χαίρομαι να βλέπω ευτυχισμένους ανθρώπους,  απλά η όλη κατάσταση με ξενίζει πολύ.

Ίσως μέσα μου να ζηλεύω κιόλας. Ζηλεύω αυτά τα κορίτσια που περιμένουν κάτι απο τους αγαπημένους τους σημέρα. Εγώ όμως με τον Ανδρέα είμαστε άλλου παπά Ευαγγέλιο .

Ο Ανδρέας ,ως ο γνωστός παλιός καλός Ανδρέας,  δεν είναι και πολύ υπέρ της γιορτής. Βασικά καθόλου. Μιλούσε με τόση απέχθεια που κάθε ελπίδα μου να ζούσα κι εγώ το θαύμα του Αγίου Βαλεντίνου καταστράφηκε.

Και να 'μαι τώρα να έχω μόλις μπει στο σπίτι μου , το φοιτητικό βεβαίως βεβαίως,  για να φάω και να ετοιμαστώ για να συναντήσω τον Ανδρέα στο δικό του σπίτι. Όχι γιατί μου είπε ότι θα μου έχει κάποια έκπληξη ή κάτι,  όχι καλέ!

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now