Κεφάλαιο 33

76 11 23
                                    


*Προσοχή!
Ακολουθεί καυτή σκηνή φιλιού!  Υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων μεγάλου βαθμού , πυρκαγιάς αλλά και ανακοπής καρδιάς με τις μεγαλύτερες κοτσάνες στην ιστορία των κοτσάνων που έχω γράψει! 😔😂

Ελπίζω να βγείτε σώες και ασφαλείς!

Να θυμάστε σας ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΜΕΡΕΝΤΟΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΡΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!  (Από δω και πέρα έτσι θα σας φωνάζω! Θα βάζω το μερεντοσοκολατο.....  και μετά παραλλαγή του μήνα που έχουμε! 😁)

Εμένα μου άρεσε,  εντάξει!? 😢😢

Καλό καψιμ-😒

Εεε καλή ανάγνωση! 😁😁*

Μάγια

"Άντε στο διάολο Αντρέα! "

"Είναι φίλος μου ο Διάολος  γατούλα! ", με κόλλησε πάνω στον τοίχο φυλακίζοντάς με. "Πολύ καλός φίλος! ",είπε βραχνά "Τόσο καλός,  που αποφάσισε να με γλιτώσει από την αγγαρεία των επισκέψεων στην κόλαση κατοικώντας μέσα μου όλη την ώρα. Αυτό είναι ένα από τα κόλπα που μου έμαθε" ,μου είπε φιλώντας με απαιτητικά. "Κι αν δε σου άρεσε,  λυπάμαι  αλλά τώρα εγώ ζεστάθηκα και δεν μπορώ να σταματήσω! "

Είπε και ξαναεπιτέθηκε στα χείλη μου.

Σφίχτηκα πάνω του όταν τα χείλη του ακούμπησαν τα δικά μου. Έκλεισα τα μάτια και το απόλαυσα. Είναι λάθος. Το ξέρω. Τότε γιατί  συνεχίζω?

Μια τεράστια καταιγίδα ξέσπασε μέσα μου, όταν η γλώσσα του,  καυτή και φουριόζα,  υποχρέωσε σε υποταγή την δική μου. Ο Ανδρέας Οικονόμου,  μπορεί να κάνει πολλά,  αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ κάτι λιγότερο από το ότι φιλάει κολασμένα.

Λογικό ήταν  να με κάνει να αναστενάζω με ένα τέτοιο φιλί. Λογικό ήταν να σπείρει μέσα μου της φύτρες της απελπισίας που θανάτωναν εν ψυχρώ , κάθε λογική.

Θα το μετανιώσω αυτό που θα σκεφτώ,  αλλά...

Άραγε του αρέσει κι εκείνου τόσο?

Η όλη κατάσταση με έχει συνεπάρει τόσο πολύ,  που δεν καταλάβαινα ότι τα βογκητά μου,  τον παρότρυναν να συνεχίσει. Θα πρέπει να ήταν πολύ καλός και σε άλλα πράγματα....

Μάγια ΝΤΡΟΠΗ!

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ?

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?

Σωστά!  Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό!  Μαζί και οι ακατάλληλες σκέψεις!  Γκρρρ,  γιατί να είναι τόσο δύσκολο?!

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now