Κεφάλαιο 9

200 18 10
                                    


Μάγια POV

"Μάγια... ακούω μια φωνή και γυρνάω

Ο Ορέστης στεκόταν εκεί με τον αέρα να του πέρνει με έναν πάρα πολύ γοητευτικό τρόπο τα μαλλιά. Αχ, πόσο όμορφος είναι. Όμως τώρα έχουμε άλλα θέματα να αντιμετωπίσουμε.Αχ και αυτό το βλέμμα του με τρέλαινε, αυτά τα μάτια που μέσα τους μπορούσα να δω την άβυσσο......
Εεεε είπαμε θα σταματήσεις! υποσεινήδητο να σου πετύχει δηλαδή !

"Ορέστη..."είπα σιγανά σχεδόν ψιθυριστά

Πόσο θέλω την αγκαλιά του!
Και σαν να διάβασε την σκέψη μου ήρθε με μεγάλες δρασκελιές και με έκλεισε στην ζεστή του αγκαλιά. Τον παράδεισό μου!(να το θυμάστε αυτό θα ξενααναφερθεί!)

"Σσσς ηρέμησε. Έφυγε! Είμαι εγώ κοντά σου!" και με φίλησε στα μαλλιά χαιδεύοντας την πλάτη μου.
Έγυρα λίγο πίσω το κεφάλι μου για να τον βλέπω, αλλά είμασταν ακόμα αγκαλιασμένοι.

"Πήγε...." ξεκίνησα να λέω με δάκρυα στα μάτια.

" Το ξέρω"είπε με σφιγμένο σαγόνι

"Συγγνώμη"μου ψιθύρισε.

"Ορέστη τι λες? "είπα κοιτώντας τον περίεργα.

"Έπρεπε να είχα επέμβει. Σε άφησα εντελώς μόνη σου μαζί του! Είμαι ένας σκάρτος και μισός." είπε και κοίταξε μακριά (είμασταν ακόμα αγκαλιασμένοι)

"Ορέστη πας καλά? Δεν είσαι ο σωματοφύλακάς μου για να με προστατεύεις. Μπορώ και μόνη μου..." είπα αλλά πριν τελειώσω με διέκοψε λέγοντάς μου

"Μάγια είσαι το παν για μένα! Δεν ξέρω τι ήμουν ικανός να κάνω αν είχε γίνει ό,τι είχε ο μαλάκας σκοπό να κάνει! Είσαι η κολλητή μου και σε νοιάζομαι σαν αδερφή μου."μου είπε παθιασμένα κοιτώντας έντονα τα μάτια μου λέγοντάς μου με το βλέμμα ότι δεν με θεωρούσε απλά κολλητή.

Παρόλα αυτά το στομάχι μου σφίχτηκε στα λόγια που είπε. Αυτό το friend zone συνέχεια με εμποδίζει. Ουφ τέσπα!

Με πήρε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε λίγο πιο κει που μας περίμεναν τα παιδιά. Τώρα είχαν έρθει και ο Κώστας με την Βάσω. Η Ειρήνη είχε ηρεμήσει και μόλις με εντόπισε στην αγκαλιά του Ορέστη ήρθε και με πήρε  μια δυνατή αγκαλιά. Αυτό χρειαζόμουν. Την κολλητή μου. Την ακολούθησαν τρέχοντας και οι άλλες και με αγκάλιασαν όλες δυνατά κλαίγοντας ,ενώ τα αγόρια μας παρακολουθούσαν αμίλητα. Μόλις τους πλησιάσαμε άρχισαν να μου λένε συγχαρητήρια που  έβαλα στην θέση του τον άλλον κι ότι πρώτη φορά έβλεπαν τόσο δυναμικό κορίτσι.. Μετά αποφασίσαμε ,ότι αφού δεν πήγαμε στο μπαρ τελικά, να πάμε ΟΛΟΙ μαζί μια βόλτα στην παραλία και να γυρίσουμε σπίτια μας. Καθώς περπατούσαμε ο καθένας ήταν αγκαλιά με το 'ζευγάρι' του. Ο Βαλάντης αναμενόμενο να ήταν με την Ειρήνη, ο Τάσος με την Μαριάννα (!) κι ας έλεγαν ότι δεν γινόταν τίποτα. Αλλά αυτό που με έκανε να μείνω με ανοιχτό το στόμα ήταν Κώστας-Βάσω (!!!), αφού αυτοί οι δύο δεν χωνεύονται με τίποτα.. Όλο βρίζονται και τέτοια.

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now