Διακοπές (γ'μέρος)

125 14 4
                                    


Μετά από πολύ κόπο τα παιδιά το κατόρθωσαν και ναι (!!!) φτάσαμε ως το ξενοδοχείο και τώρα ετοιμαζόμαστε με την Ειρήνη για την 'βραδινή'  έξοδό μας. Έχουμε ήδη κάνει μπάνιο και ντυθεί.  Τώρα βαφόμαστε και φτιάχνουμε το μαλλί.

Είμαστε πολύ όμορφες μπορώ να πω. Εγώ φοραώ μια άσπρη, ψιλοκάβαλη φούστα (δύο παλάμες πάνω από το γόνατο)  με ζώνη ασημί και ραντάκι μαύρο από πάνω. Για παπούτσια επέλεξα τα σανδάλια μου τα φλατ. Τα μαλλιά μου πέφτουν μακριά στην πλάτη μου,  κυματιστά,  δηλαδή στο φυσικό τους,  γυαλίζοντας από το πολύ χτένισμα. Έχω κάνει ένα πάρα πολύ απλό μακιγιάζ. Μόνο λίγο make up και lip gloss.

Η Ειρήνη,  πράγμα περίεργο για εκείνη αλλά,  έχει ντυθεί κι αυτή όμορφα και ΑΠΛΑ!!  Φοβερό! Έχει επιλέξει ένα αέρινο,  ραντάκι ολόσωμο,  που καταλήγει σε κοντό σορτσάκι

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Η Ειρήνη,  πράγμα περίεργο για εκείνη αλλά,  έχει ντυθεί κι αυτή όμορφα και ΑΠΛΑ!!  Φοβερό! Έχει επιλέξει ένα αέρινο,  ραντάκι ολόσωμο,  που καταλήγει σε κοντό σορτσάκι. Είναι άσπρο κι έχει πάνω χρωματιστά λουλούδια. Από κάτω έχει φορέσει τα ψηλά σανδάλια της και όσο για τα μαλλιά,  τα έχει ισιώσει ελαφρά ώστε να μην είναι τελείως καρφί και έχει κάνει ένα απλό smokin' μακιγιάζ.

"Έτοιμη? ", με ρωτάει μετά από ώρα βουβαμάρας.  Από την ώρα που ήρθαμε ζήτημα να έχουμε πει 5 λέξεις η καθεμία.  Η Ειρήνη είναι πολύ τσαντισμένη με τον Βαλάντη και κατανοώ ότι δε θέλει να μιλήσει.

Εγώ βέβαια δεν είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Με έχει τσαντίσει απίστευτα ο Ορέστης. Δε θυμάμαι άλλη περίοδο, βασικά στην ζωή μου που να τσακωνόμαστε συνέχεια και άγρια. Δε μου αρέσει η τροπή των πραγμάτων.

"Λοιπόν!? ", ξαναρωτάει η Ειρήνη κοιτώντας με περίεργα. Λογικό!

"Ε ναι! ", απάντησα και αφού πήρα το τσαντάκι με τα πράγματά μου κατευθυνθήκαμε προς τον διάδρομο.  Μάντεψε σε ποιον πέσαμε πάνω!  Όχι μάντεψε.  Δεν είναι καθόλου δύσκολο!!!!

Το όνομά του ξεκινάει από 'Α' και από μανάρι που τον έλεγα στην αρχή έχει γίνει ο μεγαλύτερος μαλάκας της υφηλίου. ( Σας έχει τύχει έτσι?  Να γνώρισετε έναν κούκλο και να σας βγει.. Κλάψ'τα Χαράλαμπε???)

Να με προσέχεις... Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα