#1 | Captain America

20.5K 313 131
                                    

*Multideki Michael ve Nessıe'nin küçüklüğü.*

11 Yıl Önce

"Artık dışarı çıkabilir miyim anne?"

"Önce brokolini bitirmelisin Michael."

Brokoli Michael'ın en nefret ettiği yemekti. Annesi ne kadar zorlasa ve yararlı olduğunu söylesede Michael brokoliyi hiçbir zaman sevmeyecekti. Öte yandan dışarıda oynamaya bayılıyordu. Kendini her zaman Kapan Amerika gibi hayal ediyordu. İyilik yapmak başlarda pek havalı gibi gelmiyordu ama kaptan Amerika yapıyorsa kesin havalı demekti. Brokolisini çabucak bitirdi. Hızlıca yemesi midesini bulandırmıştı ama görev beklemezdi. Üst kata çıkıp odasının kapısını hızla açtı. Kaptan Amerika tişörtünü giydi. Arkasına annesinin dikmiş olduğu pelerinini bağladı ve büyükannesinin çatı katında bulduğu ve babasından maviye boyamasını istediği maskesini taktı. Eline kartondan yaptığı Kaptan Amerika kalkanını aldı ve hızla aşağı inip mutfağa girdi.

"Yemeğimi bitirdim anne."

O yemeği bitirdiğini düşünmek bile mide bulandırıcıydı. Her şey Amerika için diye düşündü Michael. Ülkesi için bazı zorluklara katlanmalıydı. Annesi önünde hazırola geçti ve eliyle asker selamı verdi.

"Afiyet olsun Kaptan!"

"Teşekkür ederim Bayan Clifford şimdi izninizle düşman beklemez!"

"İyi görevler efendim. Fazla uzaklaşmayın, mahallemizin size ihtiyacı var."

Michael dışarı çıktı. Dün gizli görev esnasında kendinden küçük çocuklara zorbalık yapan aptal Charlotte'u etkisiz hâle getirmişti. Teknik olarak üzerine atlamış ve yüzüne yumruk atmıştı. Annesinin ve babasının bundan haberi yoktu. Charlotte ve ailesi şaşırtıcı bir şekilde kapıya dayanmamıştı. Charlotte zengin bir ailenin kızıydı. Sokağın sonunda ki villada yaşıyordu. Ama pisliğin tekiydi. Michael'ın düşünceleri çöp tenekesinden gelen sesle bölündü.

Bir kedi! Çöp kutusunda mahsur kalmıştı. Michael bağırdı "Kaptan Amerika yardımına koşuyor küçük kedicik!" Michael koşarak çöp tenekesinin yanına gitti ve içine doğru edildi. Aniden üzerindeki ağırlıkla yere çakıldı. Gözlerini açtığında üstünde bir kız vardı. Kahverengi saçları ve kocaman gözleriyle kaşlarını çatmış Michael'a bakıyordu. Michael onun bu güne kadar gördüğü en güzel kız olduğunu düşündü. Kız Michael'ın üstünden kalktı ve Michael'da ayağı kalktı.

"Hey çocuk bu çöpü önce ben buldum!" Diye bağırdı kız.

Michael kızın ne demek istediğini anlamadı. Üstü çok pisti altındaki eşofman yırtıktı ayaklarında terlik vardı ve tişörtü yıllardır yıkanmamış gibi görünüyordu. Tıpkı annesiyle beraber dışarda gördükleri evsizlere benziyordu. Michael bu düşünceyle sarsıldı. Bu güzel kız bir prensese benziyordu evsize değil. Kız ona doğru yürümeye başladığında Michael ellerini havaya kaldırdı. Korkusuz bir savaşçı olsa bile bu kız onu biraz ürkütmüştü.

"Çöpleri istemiyorum." Dedi Michael casaretini toplayıp.

"O zaman defol git buradan!"

Michael kötü bir çocuk değildi. Genelde insanlar onu severdi. Yan evdeki aksi Bay Press'le bile arası iyiydi. Bu kızın ona böyle davranmasını gerektirecek hiçbir şey yapmamıştı. Kıza bir şeyler söyleyip, orada kalmak istedi ama beceremedi. Onun yerine arkasını dönüp evine gitti. Annesi neden erken döndüğünü sorduğunda bir şeyler uydurup odasına çıktı. O gün ilk defa Kaptan Amerika değil de Michael Clifford olarak bir kızla oynamak istemişti. Normalde kızları pek sevmezdi. O aptal bebekler onu tiksindirirdi ama o kız hiçte diğerlerine benzemiyordu. Pembe ve temiz kıyafetleri yoktu. Kirlenmekten korkmayan cesur bir korsan olarak hayal etti onu Michael ve gece rüyasında onunla denizlerde hazine aradığını gördü.

Best Friend / Michael Clifford (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin