#17 | Virgin

4.3K 146 22
                                    

Multi'deki Charlotte Germony (Gigi Hadid)

...

Charlotte

Sıkıcı geçen bir okul gününün ardından Charlotte kendini eve güçlükle atabilmişti. Kendisi kadar varlıklı olmayan insanların nasıl hayatta kalabildiğini merak ediyordu. Yani özel şöförleri yoktu ve okuldan eve kadar yürümek zorunda kalıyorlardı. Tanrım bu cidden korkunçtu! Charlotte gezmeye, alışveriş yapmaya ve insanlarla uğraşabileceği ortamlarda bulunmaya bayılırdı ancak her zaman favori mekanı evi olmuştu. Mutfak yardımcıları Bayan İzabel olağanüstü güzel yemek yapıyordu. Charlotte ise sadece bütün gün koltuğa yayılıp, televizyon izliyor yada telefonuyla uğraşıyordu. Bu onun yıllardır arınma ve meditasyon yapma şekli gibiydi. Aslında şu aralar pekte öyle sayılmazdı. Halası Aria ve kuzeni Bethany bir aydır onlarda kalıyordu. Onları sevmediği yada yanlarında rahat olamadığı falan yoktu hatta halasıyla sonsuza kadar aynı evde yaşama fikri kulağa harika geliyordu ancak Bethany son zamanlarda oldukça tuhaf davranıyordu. Onlar her zaman en iyi anlaşan kuzenler olmuşlardı. Beraber alışveriş yapar, beraber güler ve beraber insanlara hakaret ederlerdi ki bu en iyisiydi. Ancak son iki haftadır Bethany bunların hiç birisini yapmıyor ve Charlotte'a tuhaf sorular soruyordu. Kafasında dönen tilkiler olduğunu Charlotte görebiliyordu. Kuzeni zeki bir kızdı. Her zaman en zorunu ister ve sonunda elde ederdi. Charlotte her şeyin farkındaydı. Kuzeninin ne istediğini az çok anlayabiliyordu. Normalde olsa Charlotte bunu umursamaz ve olayları akışına bırakırdı ama bu sefer bunu yapmayacaktı. Kuzeni onu kullanmaya bir kukla gibi oynatmaya çalışıyordu ama unuttuğu bir şey vardı Charlotte ondan daha zekiydi. O istediğini elde etmeye çalışmazdı. İstediği, onun ayağına gelirdi.

...

Adriana

Gözlerimi açtığımda tanıdık lavanta kokusu burnuma doldu. Bu Michael ve benim market alışverişimiz sırasında benim evimiz için seçtiğim lavanta kokulu oda spreyiydi. Işık gözlerimi acıtırken, ellerimle gözlerimi ovuşturdum. Hareket etmeye çalıştım ancak bunun için fazla yorgundum.

"Bebeğim."

Michael'ın gözleri endişeyle bana bakıyordu.

"Mike, ne oldu?"

"Bir şey olmadı bebeğim, uyu tamam mı? Yorgunsun."

Gözlerimi kapatmaya çalıştığımda canımı tekrar tekrar acıtan görüntüler gözümün önünde canlandı. Nöbetçi öğrenci, okul tuvaleti, o lanet kızın söyledikleri ve ardı ardına gelen tekmeler... Kızı suçlamak istiyordum. Ona hakaretler etmek istiyordum ama yapamıyordum. Bir yanım onu haklı buluyordu. Bir kızın bekaretini alıp, öylece çekip gitmek dünyada ki en kötü şeylerden birisi olabilirdi. Ben olsam bununla yaşayamazdım bile. Ya benimle de bekaretim için birlikteyse diye düşünmeden edemedim ancak bu düşünceyi hemen kafamdan uzaklaştırmaya çalıştım. Aklımdan geçenleri okumuşcasına konuşmaya başladı.

"O kız sana ne söylediler?"

"Hiç." Dediğimde tek kaşını kaldırıp, bana baktı.

"Hiç mi? Ne yani öylece geliyor ve hiçbir şey söylemeden üzerine mi saldırıyorlar.?"

"Bilmiyorum Michael tamam mı? Hatırlamıyorum. Tek hatırladığım canımın acıdığı ancak bu artık o kadar da umurumda değil. Sen buradasın, ben buradayım yani sorun yok."

Michael bana yaklaşarak saçlarımdan öptü. Ardından da dudaklarını yavaşça dudaklarım değdirdi ve geri çekildi. Tanrım, daha fazla istiyordum! Onu deliler gibi istiyordum ama ne diyecektim ki? -Selam daha fazla öpüşme, daha az konuşma istiyorum Michael. Ne dersin?- Hayır bu kesinlikle olmazdı.

Best Friend / Michael Clifford (Bitti)Where stories live. Discover now