Fake Sister | Syles (Yeni Kitap)

1.6K 20 1
                                    

Selam benim canım okurlarım! Beni özlediniz mi? (No, bu kim aq, yb değilse uza) Özledim dediğinizi duyar gibiyim asdhshsdssj Bende sizi çok özledim.

Bu yüzden, hiç vakit kaybetmeden yeni bir kitaba başladım. Bu arada kitabın ilk bölümlerinde değilim baya bir bölüm attım. Kitabın adı -Fake Sister / Syles) Bir Harry Syles hayran kurgusu ve inanın bana bu okuduğunuz hiçbir hayran kurgu gibi olmayacak çünkü kadın karakterim tam bir sürtük! Evet, kitapda sürtüklük yapan, ortalığı karıştıran ve günün sonunda havalı yürüyüşüyle olay yerini terk eden o kızlardan bahsediyorum. Onlardan birinin, ana karakter olduğunu bir düşünün! Bu arada kitapta Louis, Harry ve Liam üçlüsü çok yakın arkadaşlar ve sizi aşırı güldüreceklerine eminim! Küçük bir spoilerda vereyim, bu kitapta hiçbir şey göründüğü gibi değil.

Kitaba ulaşmak için profilime girip ( deathbreathx ) çalışmalarım kısmından Fake Sister/ Styles kitabına tıklamanız yeterli! Beğeni ve yorumlarınızı bekliyor, sizleri çok seviyor ve kocaman öpüyorum!

...

Kitabın açıklama kısmı;

"Harry üvey kız kardeşinle iyi anlaşmanı istiyorum."

"Bana kucak dansı yapacaksa neden olmasın?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Best Friend / Michael Clifford (Bitti)Where stories live. Discover now