#3 | Welcome Charlotte

9.6K 249 33
                                    


2016 |Günümüz

"Vee sonunda son sınıf!" Diye bağıran Michael'a gözlerimi devirdim.

"Ne yani bu senenin geçen seneden ne farkı var ve bu seni neden bu kadar mutlu ediyor?" Dediğimde gözlerini kıstı.

"Nasıl ne farkı var bu seneden sonra bu lanet okula bir daha gelmek zorunda kalmayacağım!"

"Okulu sevdiğini sanıyordum." Dediğimde şaşırmış gibi bana baktı.

"Bunuda nereden çıkarttın?"

"Bilmem belkide lisenin başından beri yattığın kızlardan, öğretmenlere yaptığın iğrenç şakalardan ve sanki okulun müdürüymüşsün gibi takındığın tavırlardan olabilir mi?"

Gülümsedi ve yanaklarımı sıktı.

"Ne diyebilirim ki ben buyum kızlarla en iyi yatakta anlaşırım, öğretmenler midemi bulandırır ve ah hadi ama kesinlikle müdürden daha yakışıklıyım!" Ellerini iki yana açarak sitem etmesine gülümsedim. O kim olduğunu bulmuştu peki ben kimdim? Evet cidden bir kimlik bunalımı yaşıyordum. Okuldaki herkes tarafından görünmez kız olarak bilinmem beni hiçte mutlu etmiyordu. İnsanlar benimle ya ders notları hakkında yada Michael'ı sormak için konuşuyordu. Üç senelik lise hayatım boyunca iki arkadaşım olmuştu. Biri zaten çocukluğumdan beri tanıdığım Michael -o sayılıyor mu emin değilim- diğeride laboratuvar eşim Mia'ydı. Onunlada sadece gerekli olduğu zamanlarda biraz konuşuyorduk. İnsanların benim hakkımda düşündükleri şeyler umurumda değildi. Benimle konuşmamaları, beni görmezden gelmeleri benim sorunum değildi ve beni ilgilendirmiyordu da. Ama ben üç sene boyunca görünmez kız olarak kimse tarafından görülmezken Michael'ın okul hatta okul çevresinde üne sahip olması şaşırtıcıydı. Okula ilk adım attığı günden bu güne kadar bütün ilgi onun üzerindeydi. Okulun dedikodu sitesi -kimin yönettiği hâlâ bir sır- onun hakkında sürekli bir şeyler yazıyordu.

"Yakışıklı, seksi ve karşı konulamaz Michael okula giriş yaptı! Aramızda kalsın ama pantolonu her zamankinden daha dar ve Tanrım koşun kızlar!"

"Michael'ın en sevdiği yemeği bilen var mı? Kimine göre tost, kimine göre hamburger ama bana göre kesinlikle bir çift göğüs!"

Michael bunları okurken, yumruğumu sıkmış ve sakin gibi görünmeye çalışmıştım. Sorun hislerim değildi hislerimin ona karşı olmasıydı. Biz birlikte çok zor şeyler yaşamıştık. Ve ona karşı hislerimi ona söylemememin en büyük sebebi neden aşık olamadığını, çektiği acıyı bilmemdi. Sevdiği kızı bana anlatan o küçük çocuğa ihanet edemezdim. Okuldaki herkes bizim çok yakın arkadaş olduğumuzu kabullenmişti. Dedikodu sitesi başlarda bunun hakkında bir çok teori yürütmüştü.

"Michael ve sünepe mi? Tanrım bu iğrenç sanırım kusacağım!"

"Anlaşılan görünmez kızı bir tek Michael görüyor. Neydi adı neydi hah buldum! Ezik."

"Kızlar rahatlayın ve arkanıza yaslayın Michael ile görünmez kız sadece arkadaşlar! Sizin için araştırdık ve artık onu daha çok seviyoruz!"

Michael bunları okuduğunda beklediğimden daha büyük bir tepki vermişti. Lise birdeydik ve o tören sırasında mikrofonu müdür yardımcısından alıp tüm okulun önünde bağırıp çağırmıştı.

"Bir daha herhangi biriniz Adriana hakkında kötü bir yorum yaparsanız sizi öldürürüm! Ağzını sadece konuşmak için kullanmayan iğrenç yaratıklar onun adını ağzına almasın yoksa çok kötü olur!"

Onun bu hareketi beni şaşırtmamıştı. Bu Michael'dı her zaman beni korurdu. Asıl sorun benim kendimi koruyamamamdı.

...

Best Friend / Michael Clifford (Bitti)Where stories live. Discover now