11. Bölüm ''Bir Kadını İncitmek,Öldürmeli Bir Adamı...''

13.7K 1K 90
                                    

Merhaba küçük ailem...nasılsınız? 

Medyaya eklediğim müzikle dinlemenizi tavsiye ediyorum ve oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum...Keyifli okumalar...:)



11.Bölüm'' Bir Kadını İncitmek, Öldürmeli Bir Adamı...''


''Kırılmasın Diye Üzerine Titrerdim...

O Hep Üşüyorum Sanırdı ...''

Can Yücel


Arabayı eve doğru sürerken içimde anlamsız bir telaş,ciğerlerim Gülüm'ün kokusunun uzak kalmışlığında üşürken acele etsem de dikkatli sürmek adına arabayı elimden geleni yapıyordum.

Eve varmak üzereyken önümde ilerleyen arabadan neredeyse yola poşet gibi fırlatılan bir insan gölgesiyle dondum...Öndeki araba hareket etmeden önüne kırdım.Arabanın hemen yanına düşmüş bedenle iliklerimden başlayan yanma hissi beynime sıçradı.

İçinden çıkan iki adam ve yerde yatan yüzü kan içinde kalmış daha küçük olduğu belli kızla delirdim...Üstü başı yırtık,yüzü aldığı darbelerden şişmiş.

En yakınımda olanı ensesinden tutup çektim.Yumruğumu oldukça yakından vurup burnundan gelen sesle diğerine döndüm.Çoktan yanımıza gelmiş elini havaya kaldırmıştı bile.

''Ulan ben de karaysam sizin belanızı sikmezsem adam değilim...''

Kafayı geçirdim şerefsizin yüzüne...İkisi birden ayaklarımın dibinde bittiğinde çoktan tekmelemeye başlamıştım... Hareketsiz kalana kadar yumruk atmaya,tekmelemeye devam ettim... Yattığı yerden konuşmaya başladı...Cebimden çıkardığım telefonumla Salih'e mesaj attım,nerede olduğumu yazdım,o gelene kadar biraz zaman öldürmek iyi gelecekti...

Önce yerdeki kızı alıp arabaya koydum...Üstüne kendi ceketimi örtüp nefes aldığından emin oldum...

''Abi yapma...uyduk şeytana...ama o da kaşınıyordu...Öyle giyinip gezilir mi biz de erkeğiz...'' 

Tek kaşımı kaldırıp yanına yaklaştım...Başımı yüzüne eğip tükürdüm...

''Ulan sen adam mısın? Erkek misin?''

Gözleri irice açıldı.Yanındaki ibne elinde sakladığı bıçağı bir anda baldırıma sapladı... Canımın acısıyla yüzüne bir yumruk daha attığımda bayılan ibneyi bırakıp diğerinin yakasına yapıştım...

''Senin annen yok mu peki ya kız kardeşin...onları ne yapıyorsun lan it herif? Ne yapıyorsun da başkalarının karısına,kızına bu çeşit bir hayvanlığı reva görüyorsun?''

Yüzünü elleriyle saklayıp konuşmaya devam etti.

''Uyduk şeytana be abi...evlenirim olmaz mı?''

Tüylerim diken diken oldu..Ne diyordu bu şerefsiz,haysiyetsiz...bir kız çocuğunun hayatını çalıp ne evlenmesinden bahsediyordu?Kim evlenmek isterdi böyle bir şeyi ona yapan adamla,kim dokunmasına bir daha izin verir? Kim normal bir hayatı yaşayabilirdi?

Yakasından tutup başını yere vurmaya başladım...Ölmeliydi böyle hayvanlar...Ölmeliydi...

Orada ne kadar vurdum başını,ne kadar durdum bilmiyordum ama elime değen elle durdum.Kendi elimin üstündeki nazik elleri görünce başımı kaldırıp Gülüm'le göz göze geldim.

Karaoğlu - Kabadayı Serisi (2)Where stories live. Discover now