Κεφαλαιο 10

374 37 0
                                    

Βλέπω μεσα μια ψηλή κοπέλα ντυμένη στα μαύρα με κόκκινο κραγιόν και μακριά ξανθά μαλλιά και περίεργα γκρι μάτια να με κοιτάζει ! Σαν τον χάρο έμοιαζε ! Την κοίταξα ! Εκείνη δεν κούναγε το βλέμμα της απο πάνω μου ! Ειχε καταντήσει τρομακτικό ! Για να σπάσω τον πάγο και κανω την καρδιά μου να χτυπάει λιγότερο της είπα "εμμ ... Εσυ εισαι αυτή στο γράμμα?" μου έγνεψε με το κεφάλι της ναι ! Εκανα ενα βήμα μπροστά και της είπα ! "Λοιπον τι θες απο εμενα ?"
Καμια ανταπόκριση ! Αυτή συνέχισε να με κοιτάει ! Μου έγνεψε στον καθρέπτη.  Καλα δεν μπορει να μιλήσει ??? έλεος ! Πήγα και κοίταξα στον καθρέπτη ! Την ειδα να ερχεται πισω μου αλλα δεν φαινόταν εκείνη στον καθρέπτη ! Ειχα τρομάξει παρα πολύ ! Ενα παγωμένο βλέμμα ειχε σχηματιστεί στο πρόσωπο μου ! Άγγιξε τον ώμο μου ! Της είπα με τρεμάμενη φωνή "τι εισαι?" φυσικά παλι δεν απάντησε ! Συνέχισε να με κοιτάει ! Μου έδωσε ενα σημείωμα που έλεγε <<πίστεψε με δεν θες να μάθεις την αληθεια για αυτόν >> ποιον αυτόν ??? ήμουν πολύ μπερδεμένη ! Δεν μπορούσε να μου εξήγησει τι ηταν οκά αυτα ! Αυτο μου έδωσε και εξαφανίστηκε ! Καλα τι μαγικό κόλπο ηταν αυτο ! Ή τουλάχιστον προσπαθούσα να πισω τον εαυτό μου πως ηταν κόλπο !
Βγήκα απο τις τουαλέτες καταχλωμη! Κοίταξα τριγύρω μου μήπως και την δω ! Δεν μίλησα σε κανένα για αυτο ! Τις επόμενες μέρες μεσα στην εβδομάδα ήμουν χαμένη προσπαθούσα να βρω μια εξήγηση για ολα αυτα ! Παρασκευή πρωί λοιπον ...

This boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα