Κεφαλαιο 26

261 24 1
                                    

Διάβαζα το βιβλίο με προσοχή και έλεγε για δαίμονες που σου καταλαμβάνουν την καρδιά και το μυαλό για να σε κατακτήσουν και στο τέλος σε κάνουν δίκη τους ! Μέχρι που όταν γίνεσαι πια το ερωτικο τους αντικείμενο κάνοντας έρωτα μαζι τους μένεις εγκυος σε ενα δαίμονα που θα συνεχίσει τη γενιά τους !
<<θες να μου πεις ρε μαρίνα πως τα πιστεύεις αυτα ; Ειναι ένας μύθος!>> με κοίταξε σαν να ειμαι απο αλλο πλανήτη ! <<ναι αλλα οπως βλέπεις λέει και τα συμπτώματα ! Δηλαδή πως να καταλάβεις πως το αγόρι σου ειναι δαίμονας ! Και λέε 1.ομορφια ! Την εχει και με το παραπάνω , 2. Σε προσελκύει το γεγονός οτι σου αρεσει και του αρεσεις μας φτάνει ! 3. Σε καλεί στο σπιτι του ώστε να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζι σου ! Σας το χάλασα λιγάκι και 4. Σε αποπλανεί ! Πράγμα που εχει αρχισει να ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ !>> με εποιασε απο τους ώμους και με ταρακούνησε φωνάζοντας "ξεκόλα" <<σταματά να με κουνάς! Όκευ εποιασα το νόημα σου ! Αλλα ας μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε !>> μπορει να ειχε δίκιο η μαρίνα ! Τι θα γινει αν ο όντως ο μιστερ τέλειος με εχει αποπλανήσει ; Μήπως θα έπρεπε να κόψω επαφές μαζι του ; <<μαρίνα ξερεις τι ; Μπορει να εχεις δίκιο ! Ας δανειστούμε το βιβλίο απο τη βιβλιοθήκη και παμε σπιτι μου να μάθουμε και αλλα !>> ετσι και έγινε ! Χάρηκε που για μια φορά την άκουσα ! Πήγαμε σπιτι μου και συγκεντρώσαμε αυτα τα στοιχεία :
👉οι δαίμονες της αγάπης όταν βάζουμε στόχο ενα θύμα δεν το αφήνουν μέχρι να καταφέρουν τον σκοπό τους !
👉ειναι μετανιωμένοι δαίμονες της κολάσεως όπου οι ψυχές τους μετάνιωσαν αλλα τα μυαλά τους οχι !
👉προσπαθουν εδω και αιώνες να εισβάλουν στον κοςμο των ανθρωπων για να τον κατακτήσουν !
👉προέρχονται απο πλούσιες οικογένειες !
👉τα θύματα τους τα πηγαίνουν στον κοςμο τους και εκει τα κάνουνε θυσίες !
👉η μόνη τους αδυναμία ειναι οτι αν ερωτευτούν πραγματικά το θύμα τους δεν πρόκειται να το πειράξουν ποτε και θα κάνανε τα πάντα για αυτο !
Υπέροχα ! Αν όντως εχω μπλέξει τοσο πολυ την έβαψα ! Η μαρίνα με κοίταγε απορημένη !
<<ακου δεν θελω να σου πω στα ελεγα ακομα , μέχρι να βεβαιωθούμε πλήρως τι συμβαίνει με τον Άλεξ αλλα δεν αργεί η ωρα που θα στο πω ! Νικολ τα περισσότερα στοιχεία τα εχει ! Πλούσια οικογένεια ! Το σπιτι του μονο με αγροτόσπιτο δεν μοιάζει ! >> <<μαλλον εχεις δίκιο ! Θα πρεπει να μάθω και αλλα στοιχεία αλλιώς κινδυνεύω !>>. <<κινδυνευΟΥΜΕ ! Εννοείς . Δεν σε αφήνω μόνη σου σε αυτο !>>

This boyWhere stories live. Discover now