Hoofdstuk 12

3.2K 226 21
                                    

Robin

Damian, Luca en Elise zijn al een paar uur weg. In het dorp gaat gelukkig alles nog goed. Ik ben nog alleen geweest als leider. Dan voel ik weer misselijkheid op komen. Ik ren naar de wc en moet overgeven. Dat is al een paar dagen zo. Altijd in de ochtend. Ik word er gek van.

'Robin, Derek is hier en wilt met je spreken.' Mindlinkt een bewaker. 'Geef me een momentje. Ik kom er zo aan.' Ik spoel de wc door en loop de badkamer uit.

Nu is het tijd. Tijd dat ik mijn stomme mate weer in de ogen kijk. Ik ga hem gewoon de waarheid vertellen wat ik voor hem voel. Dan laat hij mij misschien wel met rust.

Ik ren het bos door tot ik Derek en de bewakers zie. "Mate" Zegt Malia blij. 'Ik wil graag alleen met hem praten.' De bewakers knikken en lopen weg.

'Wat doe je hier?' 'Om jou te zien natuurlijk. Ik hoorde van Elise dat Ruben weg is.' 'Ja, dankzij jou! Ben je nu blij!' Grom ik boos. 'Ja.' Ik grom nog harder.

'Kom op Robin. Geef me nou eens een kans. Ik ben veranderd en dat wil ik aan je laten zien. Zullen we op een date gaan?' "Ja!" 'Nee! Ik wil niks met je te maken hebben Derek!' 'Wat heb ik je aangedaan dat je zo boos op mij bent?' 'Door jou is Emma dood gegaan.' 'Dat is niet waar. Ik heb dat meisje nooit gezien tot dat ze in je armen lag. Het was nooit mijn idee om kinderen te gebruiken voor een leger. Dat was Zeno.' 'Alfa Zeno, en wie was de Beta?' Hij kijkt mij stil aan. 'Doei Derek.' Zeg ik boos en draai me om en loop weg.

Dan zie ik Derek als wolf mij voorbij rennen. Hij rent op het dorp af. Snel verander ik ook in een wolf en ren achter hem aan. 'Derek stop!' Roep ik. 'Pak me dan, als je kan.' Zegt hij speels. Ik ren nog sneller. Hij speelt een spelletje met mij. Ik probeer hem te pakken maar hij is mij net steeds te slim af.

Maar dan eindelijk tackel ik hem. Samen rollen we over de grond tot hij boven mij staat. Malia word helemaal gek. Maar ik hou me in. 'Geef je je over?' 'Ga van me af!' Zeg ik terwijl ik hem van mij af wil duwen. 'Geef je je eerst over.' Grinnikt Derek. 'Oke, oke, ik geef me over.' Derek gaat van mij en loopt met de rug naar mij toe rustig verder.

Dan zie ik nog een kans. Ik ren op hem af en weer tackel ik hem en we rollen weer samen over de grond tot hij weer boven mij staat. 'Leuk geprobeerd.' Lacht hij. Ik moet mijn best doen om ook niet te lachen. Je haat hem Robin, je haat hem! 'Ga van mij af.' 'Gaan we dan op een date?' 'Nee!' 'Dan blijf ik hier nog lang staan.' "Maakt niet uit! Zolang hij maar bij ons is." Ik rol met mijn ogen.

'Dus wat word het?' 'Oke, prima. We gaan op een date.' Blij springt Derek van mij af. 'Yes! Oke, maak je geen zorgen. Deze date gaat zo leuk worden. Ik stel je niet teleur. Ik zie je morgen avond om 8 uur bij mijn packhuis.' Zegt hij enthousiast en rent dan weg. Ow god. Wat heb ik gedaan.

Damian

'Dus, hoe gaat het eigelijk met jou?' Vraag ik aan Nadine als we ergens alleen zijn. 'Wel goed. Mijn pack zorgt heel goed voor mij.' 'Mooi zo.' 'Maar, hoe zit het met jou en je mate.' 'Ook wel goed. Elise is een hele goeie Luna.' 'Ik was toch ook goed?' 'Ja natuurlijk. Iemand zoals jij had ik wel nodig in die tijd.' Ze glimlacht.

'Maar hoe is jullie relatie?' Ik haal mijn schouders op. 'Wel oke.' 'Wel oke? Dat klinkt niet goed.' 'We hebben een zware tijd achter de rug. En nu gaat Elise naar school want ze wilt haar diploma halen.' Ze grinnikt en loop charmant naar me toe.

'Ik bedoel hoe is ze in bed.' Natuurlijk kan Nadine alleen daar aan denken. 'Dat...dat hoef je niet te weten.' Nadine grijnst. 'Jullie hebben het nog niet gedaan of wel soms.' 'Ik geef haar de tijd.' 'Ow kom op Damian. Hoe oud is ze nou, 12?' "Ze heeft gelijk! We hadden al lang haar mooie lichaam moeten zien!"

Nadine legt haar hand op mijn borst. 'Ik kan onze eerste keer nog goed herrinneren.' Fluistert ze in mijn oor waardoor mijn nekharen overreind gaan staan. 'Het waren zulke leuke tijden Damian. Waarom op een meisje wachten die er duidelijk nog niet klaar voor is, als ik hier ben.' Fluistert ze terwijl haar hand langzaam naar beneden zakt. 'We kunnen weer lol maken.' Zegt ze en geeft kusjes in mijn nek. Mijn ademhaling wordt zwaarder.

Maar voordat haar hand mijn spijkerbroek kan aanraken, pak ik haar hand vast. 'Al duurt nog tien jaar, in kan wachten.' Zeg ik en loop naar de deur. 'Zo niet, je weet me te vinden.' Grijnst Nadine. Ik rol met mijn ogen en loop de deur uit.

'Daar ben je dus!' Zegt Luca en loopt snel naar me toe. 'Wat is er? Is er iets met Elise?!' 'Uh...ja! Je hebt iets belangrijks gemist! Je had er bij moeten zijn dan had Elise misschien wel..' 'Luca, waar heb je het over.' 'Alfa Aiden bood Elise aan om de nieuwe Luna te worden van de Moon Spirits!' 'Wat!? Dat is geweldig nieuws! Zij word de Luna van..' 'Ze zei nee.' 'Wat?! Waarom?'

'De vraag is, waarom was je bij Nadine en niet bij Elise die je steun wel kon gebruiken?' 'We hebben samen veel geschiedenis gehad zoals je weet. We hebben ff wat bij gepraat.' 'Dat is alles?' 'Ja.' Zeg ik en loop door.

Ik zie Alfa Jack met Elise praten. Mijn voeten beginnen sneller te lopen. 'Prima.' Zegt Jack en loopt boos weg. Ik kijk Elise vreemd aan. 'Niet belangerijk.' Zegt ze. 'Wat wel belangerijk is, is wat Luca mij net heeft verteld. Jij zou Luna worden van de grootste pack van het land! Maar je hebt nee gezegt?' Ze knikt. 'Ik kan de Red Moon niet achterlaten. Jij zou toch ook nee zeggen als Aiden aan je vroeg of je Alfa wilt worden. Toch?' 'Ja, nee, natuurlijk niet.' Zeg ik snel.

Luca loopt naar ons toe. 'Het is al laat dus we mogen van Beta Chris hier overnachten.' Ik knik.

Ik denk, heb 17 dagen geen wifi. Haha wel dus. ^^

The Girl of Light 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu