Hoofdstuk 14

3K 219 34
                                    

Elise

Een paar uur later ben ik weer op school. Als ik in het lokaal zit zie ik Tyler naar me toe lopen. Meteen moet denken aan de Hunters. Zou hij er een zijn? Ik geloof het gewoon niet. Ik moet hardere bewijzen hebben.

'Hey.' Zegt hij en komt naast mij zitten. 'Hey.' Zeg ik nerveus. De directeur loopt het lokaal in. 'Jongens en meisjes. Twee dingen. 1: Meneer Smith heeft onslag genomen dus jullie krijgen een nieuwe leraar.' De date tussen Robin en Derek ging dus goed. '2: Vrijdag is er een schoolbal.' Meteen begin alle meisjes te praten. Ik probeer geen oog contact te maken met Tyler. 'Stilte.' Meteen is iedereen stil. 'Jullie krijgen later meer info.' Daarna verlaat hij het lokaal.

Na de les van de nieuwe leraar sta ik bij mijn kluisje. Dan zie ik dat Tyler naar mij loopt. 'Hey.' 'Hey.' Zeg ik zonder hem aan te kijken. 'Is er iets?' Ik wou dat ik het hem kon vragen. Maar natuurlijk kan dat niet. 'Nee hoor.' 'Waarom kijk je me dan niet aan.' Langzaam kijk ik hem. Die lieve ogen. Dat zijn geen ogen van een Hunter. Toch?

'Er zit je iets dwars. Wat is er?' 'Ik...' Ik schud mijn hoofd. 'Laat maar.' Zeg ik en kijk weer naar mijn kluisje. 'Ligt het aan mij?' Ik moet het weten. Ik kijk hem aan. 'Ben jij wel de echte Tyler die je zegt dat je bent?' Hij kijkt mij vreemd aan. 'Ja...gedraag ik me soms vreemd dan?' 'Nee....sorry. Laat maar.' 'Dus zijn we nog vrienden of...' Ik lach en geef hem knuffel. Ik vertrouw hem. Hij glimlacht en loopt dan blij verder.

Dan zie ik dat het clubje van Anna mijn kant op loopt. 'Omg, Jason vroeg of ik met hem naar het bal ga.' Alle meisjes beginnen te gillen. 'Ik hoop echt dat een jongen mij ook snel vraagt. Ik bedoel je bent echt een loser als je alleen naar het bal gaat.' Ik voel de ogen gewoon in mijn rug branden. Dan hoor ik wat gegiegel. Ik zucht. Ik voel me zo...waardeloos.

"Trek je niks van aan van dat kinderachtig gedoe. Ze moesten eens weten wie je werkelijk bent. Ze zouden voor je moeten buigen." "Tnx Sirena." Iedereen zou een innerlijke wolf moeten hebben.

Ik kijk naar een poster dat over bal gaat. Jammer dat ik niet met Damian mag. En hij gaat het never nooit goed vinden als ik met Tyler ga. Dat word dus geen schoolbal voor mij. Ik hoef het ook niet. Ik heb al genoeg aan mijn hoofd.

Ik moet aan Robin denken. Wat als ze zwanger is. Dan is Ruben vader. En dan word ik tante! Maar ik hoop voor Robin dat het niks is. Ik bedoel..wat moeten we tegen Ruben zeggen. En tegen Derek. Hij vermoord dat kind. Ik weet het zeker.

Na school haalt Damian mij op. 'Kunnen we langs de drogist gaan. Ik moet maandverband hebben.' Damian knikt. We rijden naar de drogist. Ik stap uit en Damian ook. 'Blijf maar in de auto hoor. Ik ben zo terug.' Zeg ik snel. Damian knikt en gaat gelukkig in de auto zitten.

Als ik de winkel sta kijk ik naar de zwangerschapstesten. Ik voel me best wel ongemakkelijk maar ben blij dat ik het niet ben. Ik pak een doosje en betaal af. Snel verstop ik het doosje in mijn zak. Dan loop ik terug naar de auto en stap in. Damian kijkt me vreemd aan. 'Wat?' 'Waar is je maandverband.' Ik ben een sukkel. 'Ik ben mijn geld vergeten.' 'Dan betaal ik toch voor je.' 'Nee ik heb geen zin om terug te gaan. Kunnen we alsjeblieft naar huis gaan.' Damian knikt en we rijden weg.

Ik wacht op Robin die op de wc zit met de zwangerschaps test. Ik duim voor haar. Ik hoor dat ze de wc doorspoelt en meteen daarna loopt ze de badkamer uit. 'Ik moet 2 minuten wachten toch?' 'Dat stond op het doosje ja. Hij ligt op mijn kamer want ik was bang dat iemand mij er mee zou rond zien lopen.' Ze knikt en kijkt zenuwachtig naar de badkamer.

'Wat als het positief is? Wat moet ik doen? Wat moet ik zeggen tegen Derek en Ruben zeggen. En ik ben nog niet klaar om moeder te worden. Ik wil het niet.' Zegt ze angstig. 'Kun je geen abortus doen?' Ze schud haar hoofd. 'Onze dokters kunnen dat niet en weerwolven mogen niet naar een echt ziekenhuis.'

Dan gaat er een wekkertje af. 'Het is tijd.' Zegt ze zachtjes. Ik pak haar hand en we lopen samen naar de badkamer. We kijken naar de zwangerschaps test.

Positief.

Meteen geef ik Robin een knuffel. 'Wat moet ik nu doen?' Zegt ze terwijl ze op mijn schouder huilt. 'Sshh. Rustig maar. Alles komt goed.' 'Je moet beloven dat je tegen niemand iets zegt. Niets tegen Damian, Ruben of Derek. Tegen niemand.' 'Beloofd.'
Zeg ik en geef haar nog een dikke knuffel.

Damian

Ik loop mijn slaapkamer in. Vreemd genoeg zie ik Elise nergens. Zal wel weer een meiden avond met Robin hebben of zo.

"Wanneer is er nou eens een avond voor ons? Ik wil verdomme dat mooie lichaam zien." Zeurt Leon weer.

"Ik wil het ook maar zolang Elise niet wilt." "Ze moet gewoon even een duwtje hebben. Waar is die mooie lingerie van haar? Misschien moet je die op haar bed leggen of zo." Waarom ook niet.

Ik loop naar de kast en zoek naar die lingerie. Ik zie dat hij helemaal achterin ligt. Ik pak hem en voel iets raars. Om de lingerie zit een doosje. Ik haal hem er uit en kijk er op. Zwangerschapstest. Waarom heeft ze een zwangerschaps test!? We hebben nooit seks gehad! "Dat kan maar 1 ding betekenen. Ze is vreemd gegaan!" Gromt Leon woedend. Mijn woede word ook groot. Maar Leon is sterker. Hij neemt mijn lichaam over. Zodra we Elise zien heeft ze een groot probleem.

The Girl of Light 2Where stories live. Discover now