•Part 2•

272 14 2
                                    

POV ASHLEY:

"Meiden? Zijn jullie klaar?" roep ik door ons appartement. "We komen!" roepen ze terug. Even later staan we buiten. Het regent. "Yay! Regen!" zeg ik en ik begin in de plassen te springen. "Ash, je maakt andere mensen nat" lacht Hailey. "Pff, pech" zeg ik. Dan spring ik in een plas die dieper is dan hij lijkt. Mijn hele broek is nat. Hailey en Joanna lachen dat de tranen over hun wangen lopen. "Help me liever" sis ik.

"Juuuullll!" roep ik als we in de starbucks komen. "Aaassshh! Wat is er met jou gebeurd?" vraagt ze lachend als ze mijn broek ziet. "Te diepe plas" mompel ik beschaamd. Ze barst in lachen uit.

POV HARRY:

We lopen de Starbucks binnen en gaan zitten. Even later gaat de deur open en komen 3 luid lachende meisjes binnen. Ik zie Louis, Liam en Niall ook al kijken. Dan stormt er een ander meisje op het meisje met de natte broek af. Ik moet lachen. Dan kijken ze onze kant op. We draaien snel onze kop terug. We horen ze lachen. "Niall! Niall!" roept Louis en hij zwaait met zijn hand voor Niall's gezicht. "Huh? Wat?" vraagt Niall. "Je was aan het staren" zegt Liam droog. "Naar wie?" vraagt hij duidelijk ongerust. "Die meisjes" zegt Louis en hij wijst naar de lachende meisjes. "Kom we gaan ernaar toe" zegt Liam. "Nee! Straks herkennen ze ons" zegt Louis niet op zijn gemak. "Rustig, Lou" zeg ik. "We verzinnen wel iets" zeg ik. "Nee! Maar Niall naar wie was je aan het kijken?" vraagt Louis. "Die met het bruine haar" zegt Niall. "Er hebben twee meisjes bruin haar" zegt Liam geïrriteerd. "Die met de natte broek" grijnst Niall dan. "Awhh wat cute! En vreemd.. Hoe zou ze aan die natte broek gekomen zijn?" vraagt Louis zich af. "Laten we het haar zelf vragen" zeg ik. Ik sta op en Liam en Niall lopen achter me. "Jongens!" smeekt Louis. "Lou, kom please mee" smeek ik ook. Hij zucht maar knikt dan.

"Hoii!" zeg ik en de meisjes schrikken allemaal. "Niet gillen!!" fluister-roept Louis. "Okay, jullie zijn One Direction he!" zegt een meisje met bruin haar. "Ja, wie zijn jullie?" vraag ik aan haar. "Ik ben Hailey, die blonde is Julia, die andere met bruin haar is Ashley en deze zwartharige is Joanna" zegt Hailey dus. "Hoi! Ik ben Harry!" stel ik mezelf voor. "Die daar is Liam, die blonde is Niall, en deze hier is Louis" zeg ik erachter. Er zit een meisje, Ashley denk ik, vreemd naar ons te kijken. "Nou meiden, wij moeten gaan, kom mee" zegt ze dan en staat op. "Mogen we jullie nummer?" vraagt Liam. "Nee!" zegt ze en ze loopt de Starbucks uit. Volgens mij zag ik tranen in haar ogen. "Wat is er met haar?" vraagt Louis met een beetje afkeer voor haar. "Niet te hard zijn voor haar, ze heeft het even moeilijk. Zo is ze normaal niet. Ik heb nu te weinig tijd om het helemaal uit te leggen. Misschien moeten we eens afspreken?" ratelt Joanna volgens mij. Ik knik. "Zet jullie nummer maar even in mijn telefoon. Dan geef ik hem straks door" zegt Julia. We knikken.

"Bye!" roepen we nog. "Wat een verwaand meisje was die Ashley zeg!" roept Liam. "Nee, volgens mij zit er iets achter. Toen ze 'nee' riep, stonden er tranen in haar ogen.." leg ik uit. "Maar wat dan?" vraagt Louis. Ik haal mijn schouders op en krijg een appje:

Hey! Morgen bij Joanna en Hailey thuis? Ash is dan even weg! Dan kunnen ze het uitleggen. X -Julia.

Hey Julia! Okay, waar is het? En weet jij het ook niet? X -Harry.

Nope, ben net zo benieuwd. Maak me wel zorgen en het is in Burnstreet 7d. Tot morgen! X -Julia.

Okay tot morgen! X -H.

"We gaan morgen naar Joanna en Hailey. Zij leggen het ons uit" deel ik mee.

POV JOANNA:

Nadat we Julia naar huis hebben gebracht, gaan we naar huis.

"Ashley? Wat was dat voor actie?!" roep ik boos uit. "Sorry, jullie weten dat het gevoelig ligt enz." hoor ik een piepstem zeggen. Aan haar stem te horen heeft ze gehuild. "Awh arme schat! Het is goed dat je morgen even naar je oma en opa gaat" zeg ik. "J-j-ja" snikt ze nog na. Ik sta op en loop zachtjes naar buiten.

"Ik ga slapen" zeg ik tegen Hay en ga naar bed. Even later hoor ik gestommel in de badkamer en daarna een kamerdeur. Hailey gaat ook slapen. Ik kan niet slapen. Ik besluit om Julia nog een berichtje te sturen.

Aan: Julia❤
Heey! Liam keek de hele tijd naar jeee! Xx

Van: Julia❤
Echt niet.. Xx

Aan: Julia❤
Echt wel! Wat vind jij van hem?

Van: Julia❤
Hij is knap enz. Maar ik ken hem nog maar een paar uur xx

Aan: Julia❤
Toch keek die de hele tijd naar jeeeee! Xx

Van: Julia❤
Haha zal wel! Ga nu slapen! Ben morgen om 13u bij jullie. Maak me wel zorgen.. Xx

Aan: Julia❤
Is toch zo. Okay goodnight! Okay en moet je niet doen.. Xx

Ik steek mijn Iphone in de lader. Daarna val ik ook in slaap..

~~~~~~~~~~~~~~~~
Heey!
Wat is er met Ashley?
En tussen Julia en Liam??
Vote please!
Okay niemand leest dit...
Byee😊
Lol! (Lots of love)
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu