•Part 30• (Final Part)

157 9 0
                                    

POV ASHLEY:

We zitten met z'n allen op mijn en Nialls kamer. "Heeft iemand een idee?" vraagt Joanna. We zijn een manier aan het verzinnen hoe Larry kan uitkomen. Niemand zegt iets.

Een halfuur later hebben we nog niets. "Jullie kunnen 'They Don't Know About Us zingen maar dan girl veranderen in boy en elkaar op het einde een kus geven" zeg ik uiteindelijk. Louis kijkt naar Harry. "Dat is wel een goed idee" zegt die. "Vind ik ook. We zullen het zo wel gewoon doen" zegt Louis. Ik knik tevreden. "Okay, gaan we een film kijken?" vraag ik. Iedereen knikt en ik zet een film op.

De volgende ochtend roept Niall me op om negen uur. "Waarom zo vroeg?" zeur ik. "Omdat we anders geen ontbijt hebben, kom op!" zegt hij en hij duwt me uit bed. "Prettige manier om wakker te worden!" zeg ik sarcastisch. "Weet ik toch" lacht Niall.

"Hebben jullie vandaag een optreden?" vraag ik als we allemaal aan een tafel zitten. "Nope" zegt Louis. "Leuk! Dan kunnen we de stad gaan verkennen!" zeg ik blij. Julia, Hailey en Joanna knikken enthousiast. "Ik denk dat wij nog iets moeten doen he" zegt Niall snel. De rest van de jongens knikken. "Ook goed, dan gaan wij naar de stad en dan zien jullie maar wat jullie doen" zegt Hailey. De jongens kijken elkaar opgelucht aan.

Net voor ik onze hotelkamer wil verlaten, loopt Niall naar me. Hij geeft me een paar briefjes van vijftig. Ik kijk hem aan. "Koop iets leuks voor jezelf" glimlacht hij lief. "Zeker?" vraag ik ongelovig. "Natuurlijk!" zegt hij. "Dankjewel!" zeg ik en ik geef hem een kus. Daarna loop ik onze kamer uit. "Veel plezier!" roept hij nog. Ik knik en zwaai. Even later komt de rest er ook aan. "Gaan we?" vraag ik. Iedereen knikt.

Ik loop uitgeput onze hotelkamer binnen, waar ik alle jongens zie. "Ashley!" gilt Niall blij. Ik geef hem een vermoeide glimlach. "Moe?" vraagt hij. Ik knik. "Louis, Harry, Liam, ksstt! Ga weg!" zegt hij. De jongens kijken hem raar aan maar als ze mij zien, knikken ze. Ik doe snel mijn pyjama aan en kruip het bed in. Even later komt Niall bij me liggen. "Slaapwel, Ash" zegt hij en hij geeft me nog een kus op mijn voorhoofd en daarna val ik meteen in slaap.

"Opstaan" fluistert Niall. "Ik wil niet" zeur ik. "Je moet, we gaan zo ontbijten, daarna even zwemmen en dan hebben we ons concert" zegt hij. "Ik sla het ontbijt over, heb geen zin om te zwemmen en ik heb geen concert" spreek ik tegen. "Toch ga je mee!" zegt Niall.
"Nee"
"Ja"
"Nee"
"Ja"
Ik wil net "nee" zeggen als ik voel dat ik word opgepakt. "Niall, zet me neer!" gil ik. Hij zegt niks maar hij loopt gewoon onze kamer uit.

Even later word ik op een stoel gezet. "Goedemorgen, Ashley. Je ziet er gris uit" glimlacht Joanna poeslief. Ik steek mijn middelvinger op en eet daarna het broodje dat Niall voor me heeft gepakt op.

"Ashley! Kom toch in het zwembad!" zegt Louis. "Nee!". "Je zit in je bikini! Waarom doe je anders een bikini aan? Please" zegt Harry. Ik geef geen antwoord maar zet mijn zonnebril op en ga liggen op een ligstoel. Even later voel ik dat mijn zonnebril zachtjes wordt afgezet. "Hé!" zeg ik maar nog voor ik tijd heb om te kijken wie het was, ben ik opgepakt. Ik voel dat ik word weggeworpen. Ik gil hard en val daarna in het water. Ik kom boven en zie Louis, Liam, Harry en Niall hard lachen aan de kant van het zwembad. Ik kijk hen boos aan maar laat het zo.

Een paar uur later staan we voor het podium waar Niall, Liam, Louis en Harry straks gaan optreden. "Gaan jullie mee?" vraagt Niall. We knikken en lopen naar de kleedkamer. Daar gaan Hailey, Joanna, Julia en ik zitten op een bank terwijl de jongens zich klaarmaken voor het concert.

POV LOUIS:

We staan al een hele tijd op het podium. "Emh, Harry en Louis moeten even iets zeggen" aarzelt Liam. Iedereen begint te schreeuwen. Ik kijk naar Harry die naar me lacht. Ik lach terug. Dan hoor ik de eerste tonen van 'They Don't Know About Us'

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Where stories live. Discover now