•Part 15•

146 10 0
                                    

POV ASHLEY:

Ik word wakker van gesnik. Ik zucht zachtjes en meelevend.

"Harry?" vraag ik als ik zijn kamer binnenkom. "Hmm?" doet hij. "Gaat het?" vraag ik. "Zie ik eruit alsof het gaat?" snauwt hij. "Ja umh.. Stomme vraag.. Kan ik iets voor je doen?" vraag ik dan. "Ik heb honger, ga je mee naar beneden?" zegt hij. Ik knik.

We zijn de eerste die beneden zijn. "Ga maar liggen in de zetel.. Je ziet er niet goed uit" zeg ik. Harry knikt. Ik maak thee voor hem en smeer Nutella op een boterham. Voor mij maak ik hetzelfde.

"Hier" zeg ik en ik geef hem zijn ontbijt. "Bedankt" zegt hij met een schorre stem van het huilen. "Hazz, ik denk dat je Louis moet proberen te vergeten.." aarzel ik. "Dat probeer ik, geloof me. Maar het gaat gewoon niet!" zegt hij. "Misschien moet je er even tussenuit" zeg ik. "Ga je dan mee?" vraagt hij. Ik knik, ik kan hem nu toch niet in de steek laten. "Moet ik Charlotte ook vragen?" vraag ik. Hij knikt met een zwak glimlachje. "Als jij nu je koffer gaat inpakken, dan bel ik naar Charlotte, daarna rijden we naar mijn huis en daar pak ik mijn spullen en dan halen we Charlotte op?" stel ik voor. "Doen we, tot zo!" zegt hij. "Zachtjes he!" zeg ik nog en hij knikt.

C: "Wie tefok heeft het recht om mij wakker te bellen?"
A: "Ook goedemorgen Lot!"
C: "Hi Ash, waarom bel je?"
A: "Harry gaat helemaal kapot aan zijn liefdesverdriet dus gaan we een weekendje weg. Zin om mee te gaan?"
C: "Natuurlijk! En met wie allemaal?"
A: "Alleen wij 3"
C: "Nice. Ik maak mijn koffer nu wel"
A: "Okay, we gaan kamperen dus.. Ik neem alle spullen wel mee. We komen je halen over een halfuur"
C: "Okay tot zo!"
A: "Bye!"

Harry staat beneden en ik schrijf nog snel een briefje voor de rest.

"Gaan we hier kamperen?" vraagt Charlotte. "Jep! Wat vind je?" vraag ik. "Coole plek, alleen, ik kan geen tent opzetten" zegt ze. "Ik ook niet.. Ik had gehoopt dat jij dat kon.." zeg ik. "Ik kan dat ook echt niet" zegt Harry. "Gezellig.. Kom we proberen gewoon" zeg ik en ik pak de tent uit.

POV LOUIS:

Ik hoor beneden gepraat. Ik zucht en sta op. Naast me ligt Lara nog te slapen. Ik geef haar een kusje op haar wang en ga naar beneden.

"Morgen!" groet ik iedereen. "Ligt Ashley nog te slapen?" vraag ik erna. Want ik moet Ashley nog iets vragen. "Nope" zegt Niall. "Waar is ze dan?" vraag ik. "Weg" antwoordt Joanna. Ik kijk haar vragend aan en ze geeft me een briefje:

Hi guys,

Misschien is het jullie al opgevallen maar Harry en ik zijn er niet. Harry voelde zich niet zo goed in zijn vel dus zijn we even weg. Charlotte is bij ons. Maak je geen zorgen, zondag zijn we terug. Tot zondag!

Kusjes Ashley xxx

Ik voelde een steek van jaloezie. Harry en Ashley zijn wel heel close de laatste tijd. En Harry en Charlotte ook.. Wat als Harry nu iets heeft met één van hen? Dat zou je niks mogen uitmaken want jij hebt Lara. Ja, maar Harry is toch leuker.. Waarom heb je dan met Lara? Omdat Harry me nooit ziet staan. Serieus? Misschien is het je nog niet opgevallen maar sinds jij die Lara hebt laten zien, is het enige wat Harry kan doen huilen. Misschien is er een verband? Ugh tuurlijk! Nee echt niet.. Harry is te hoog gegrepen en ik moet echt stoppen met tegen mezelf te praten. Inderdaad.

"Louis?" vraagt Niall geïrriteerd. "Ja?" vraag ik ook geïrriteerd. "Ga je mee boodschappen doen?". "Nee, ik blijf hier" antwoord ik en ik loop naar de woonkamer.

"Hi schat" zegt Lara, die opeens achter me staat. "Hey Lara" zeg ik. "Waar is Ashley?" vraagt ze. Ashley spreekt ze uit alsof het afval is. "Weekendje weg" antwoord ik. "En die Harry?" vraagt ze daarna. En Harry spreekt ze ook op zo'n walgend toontje uit. "Die Harry, is toevallig wel mijn beste vriend" zegt ik bitchy. "Whatever, waar is hij?" vraagt ze. "Ook een weekendje weg. Ze zijn samen weg" zeg ik en ik voel weer een steekje van jaloezie. "Okay" zegt ze en ze loopt weg.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Where stories live. Discover now