•Part 23•

141 8 0
                                    

POV JOANNA:

"Emh, ik stoor toch niet?" onderbreek ik Ashley en Logans gezoen. Ashley kijkt me boos aan, terwijl Logan hevig bloost. "Ik bel je zo terug" zeg ik nog even tegen Julia, waarmee ik nog aan de telefoon hang. "Ik denk dat het tijd is voor Logan om naar huis te gaan" zeg ik. "Emh, ja, tot morgen, Ash" zegt Logan en hij geeft haar nog een kus. Ashley trekt hem naar haar toe. Ik kuch even. Ze kijkt me boos aan en ik loop met Logan naar de deur. "Daag!" zeg ik en ik wuif naar hem. Hij loopt de deur uit. "Bye.." zegt hij.

"Wat was dat?" vraagt Ashley woedend als ik terug binnenkom. "Ashley, je kan Logan niet gebruiken om Niall te vergeten!" zeg ik. "Ik gebruik hem niet!" zegt ze boos. "Oh nee, natuurlijk niet. Je kent hem pas een paar uur!" bijt ik haar toe. "En dan? Als ik nu iets voor hem voel" snauwt ze. "Doe wat je niet laten kan, je bent echt een vervelend kind tegenwoordig!" roep ik en ik storm de trap op. Ik besluit Julia even terug te bellen.

J: "Hi!"
Jo: "Hey Julia"
J: "Is er iets?"
Jo: "Net ruzie gehad met Ashley, ze zegt dat ze Logan niet gebruikt"
J: "Ashley is geprikkeld de laatste tijd he?"
Jo: "Geprikkeld? Ze is ronduit vervelend!"
J: "Je moet haar ook wel een beetje begrijpen. Ik bedoel, wat ze denkt dat Niall haar heeft aangedaan is niet niks"
Jo: "Dat is het juist! Ze denkt dat Niall haar iets heeft aangedaan, maar dat heeft hij helemaal niet gedaan!"
J: "Wij weten dat, maar zij niet"
Jo: "Omdat ze niet naar ons luistert!"
J: "I know, maar-"
Jo: "Niks maar, please, waarom beseft ze het niet?"
J: "Ik weet het niet.."
Jo: "Misschien moeten we maar opgeven"
J: "Nee, Niall overleeft dat niet"
Jo: "Hmm, je hebt gelijk. Maar wat kunnen we doen?"
J: "Nodig Niall bij jullie uit"
Jo: "Slim plan!"
J: "I know"
Jo: "Ik ga, bye"
J: "Bye!"

Ik stuur Niall meteen een bericht.

Aan: Niall ;)
Hi Niall, heb je zin om morgen iets te komen drinken bij ons? X

Van: Niall ;)
Hey Joanna, natuurlijk. Om 13u? En is het goed als de jongens meekomen? X

Aan: Niall ;)
Ja is goed en tuurlijk, we zien jullie morgen x

Tevreden ga ik slapen.

Volgende dag:

Ik word wakker en kijk op de klok. Die wijst 11.50 aan. Tijd zat dus.

"Hi Ash" zeg ik als ik beneden kom. "Hey Jo, goed geslapen?" vraagt ze lief. "Ja, jij?" antwoord ik. Ze knikt. "Ik ga zo even de stad in" zegt ze. "'kay. Kan je om 13u hier zijn?" vraag ik. "Waarom?" vraagt ze. "Mijn ouders komen langs en ze willen je graag nog eens zien" lieg ik. "Oh, waarom heb je daar niets over gezegd?" vraagt ze. "Ze hebben het net naar me gestuurd" en ik blijf maar liegen. Ze knikt twijfelend. "Okay". Yes!

POV ASHLEY:

Er klopt iets niet aan Joanna's verhaal, maar ja, who cares? Vandaag ga ik weer naar Logan! Ik weet dat ik hem een beetje voor de gek houdt, maar ik voel ook echt iets voor hem, denk ik.

--

"Hi sweetie" zegt Logan, als ik aan het park aankom. Hij geeft me een kus op de wang. "Hey" zeg ik. We lopen naar een café. "Kom jij eigenlijk van Engeland?" vraagt hij. "Nee, van België" zeg ik. Shit, mijn ouders, en Kevin! Ik heb ze al in geen eeuwen meer gesproken! "Zoiets dacht ik al, je hoort het, je hebt zo'n accent" zegt hij lachend. "En jij?" vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. "Vanwaar dan?". "Amerika". "Waarom ben je naar Engeland gekomen?" vraag ik. "Ik heb hiernaartoe verhuist met mijn ouders" zegt hij. "En jij?". "Ik kwam hier om te studeren" zeg ik. Hij knikt begrijpend.

Ik kijk naar de klok in het café. "Hé Logan, ik moet gaan" zeg ik. "Okay, bye" zegt hij en hij geeft me een kus. "Bye!" en ik loop naar huis.

Ik doe de deur open en hoor gelach, een lach die ik nooit meer wilde horen. Waarom zijn ze hier? Ik probeer de deur zachtjes te sluiten, maar natuurlijk heeft Hailey me gehoord. Binnen de minuut staat ze voor me. "Hey Ashley, kom je mee?" vraagt ze glimlachend. "Waarom zijn ze hier?" sis ik woedend. Was dit hun plan? De hele tijd? Dan gaat de deurbel.

"Oh hey Logan" grijns ik, dit wordt leuk. "Hi Ash, je vergat je jasje" zegt hij. "Oh bedankt, wil je even binnenkomen?" vraag ik. "Ja, natuurlijk" zegt hij glimlachend. We lopen de woonkamer binnen. "Hey mensen" zeg ik vrolijk. "Hi Ashley.. Oh jij bent er ook bij" zegt Joanna teleurgesteld. "Wie is dat?" vraagt Harry, die bij Louis op de schoot zit. "Dit is Logan" zeg ik. "En wat is hij van je?" vraagt Louis. "We daten" zeg ik. Niall kijkt me verdrietig aan. "Oh ja, gefeliciteerd met je nieuwe liefde Niall, ik hoop oprecht dat je gelukkig wordt" zeg ik. En liefst met mij.. Waarom doe ik dit zelfs? Niall wordt toch niet jaloers, ik bedoel hij heeft zelf ook een nieuwe vriendin.

"Ashley, Emmy is niet mijn nieuwe liefde" zegt hij, verdrietig? "Op Twitter en Instagram staat toch iets heel anders" zeg ik een beetje twijfelachtig. "Ze is mijn beard. Dat bedoelde ik met mijn tweet" zegt hij. "Oh". Logan staat ongemakkelijk naast me maar daar besteed ik nu even geen aandacht aan. Is het echt een beard? Houdt hij wel van me? "We gaan maar weer" zegt Niall triestig. "Ja, emh wacht!" roep ik. "Kunnen we nummers wisselen? Ik bedoel, ik mis jullie wel" zeg ik zacht. "Natuurlijk" antwoordt Louis. Nadat ik Liam, Niall en Louis' nummers heb, gaan ze weg.

Die avond check ik nog snel even Twitter en zie dat Niall iets getweet heeft.

NiallOfficial:
I'm half a heart without you.
~~~~~~~
Helluw,
Nog een hoofdstukje!
Vote please?
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu