•Part 22•

154 9 11
                                    

POV ASHLEY:

Nadat ik dat bericht heb gestuurd, heb ik me ziek gemeld en ben ik naar huis gegaan. Ik lig nu al 3 uur in de zetel televisie te kijken, ijs te eten en te huilen. Dan gaat opeens de bel. Ik zucht en gil: "Ik ben niet thuis!". De bel blijft gaan. Vloekend kom ik overeind. "Ja?" zeg ik chagrijnig als ik de deur open. "Ook hallo, Ashley" zegt Julia pissig. "Sorry Julia, ik heb gewoon een slechte dag" zeg ik. "Natuurlijk. Ashley, waarom ben je er zo kapot van dat Niall een nieuwe vriendin heeft als jij niets meer voor hem voelt?" zegt Julia. "Wel, ik voel misschien nog wel iets voor hem.. En hij gaf me nog hoop.. En nu.." ik begin te huilen. "Kijk nog eens naar de tweet van Niall" zegt ze. Ik kijk ernaar. "Wat moet ik zien?" zeg ik. "Het meisje is een beard" zegt ze. "Julia, stop, het is niet zo. Hij heeft een nieuwe vriendin en ik moet daarmee leren leven" zeg ik. Daarna komen Joanna en Hailey binnen. "Hi Julia, Ash, waarom ging je zo vroeg weg?" vraagt Hailey. "Geen zin meer in school" zeg ik. Gelukkig hebben ze meteen door dat ik er niet over wil praten. "Wat eten we?" vraag ik. "Spaghetti" zegt Joanna terwijl ze het fornuis aanzet. "Okay" zeg ik. Ik ga op Instagram naar de foto van Niall en zijn nieuwe vlam en kijk naar de reacties.

*Omg so cute!
*What's her name?
*You two are perfect for each ochter.
*OTP!
*She's so lucky.
*Niall is mine, bitch!
*Who is she?

Dat denk ik ook. De reacties zoals: 'So cute' maakt me echt verdrietig...

POV JULIA:

Na een tijdje bij Joanna, Ashley en Hailey te zijn, ga ik naar de jongens. Tussen mij en Liam is het nog steeds niet goed.

"Hey" zeg ik als Liam de deur opent. "Julia, luister eens" zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. "Ik mis je, het spijt me okay? Please, kunnen we niet gewoon opnieuw beginnen?". Ik knik twijfelend maar als hij me daarna kust vergeet ik alle twijfels. "Gezellig hier" horen we Louis opeens zeggen. "Ja het duurde zo lang dus dacht ik: laat ik maar even gaan kijken" zegt hij als hij onze geschrokken gezichten ziet. We grinniken en lopen dan naar de woonkamer. Daar zit Niall hoopvol te wachten. "Heb je het haar uitgelegd?" vraagt hij. Ik knik. "En?" vraagt hij nieuwsgierig. "Ze geloofde me niet" zeg ik. Hij laat zijn hoofd hangen. "Dacht ik eigenlijk al" zegt Harry aarzelend. We kijken hem vragend aan. Hij laat ons een bericht zien:

Van: Ashh!
Zeg dit tegen Niall: hij is een smerige leugenaar, ik kan niet geloven dat ik ook van hem heb gehouden en hem heb geloofd en zeg dat ik hem veel geluk wens in zijn trieste leven! En ook nog dat IK HEM VERDOMME NOOIT MEER WIL ZIEN!

"Waarom heb je dat niet laten zien?" vraagt Niall met tranen in zijn ogen. "Omdat ik dacht dat Julia wel op haar kon inpraten " zegt Harry. "Niet dus" zucht ik. Niall knikt verdrietig. "Hé Niall, jullie komen er wel uit, jullie zijn voor elkaar gemaakt" zeg ik troostend. Hij glimlacht zachtjes en dankbaar naar me.

POV ASHLEY:

Ik loop de deur uit, tijd voor wat frisse lucht. Na een tijdje stappen laat ik me op een bankje vallen. "Vind je het erg als ik erbij kom zitten?" vraagt iemand. "Emh nee, natuurlijk niet. Ga je gang" zeg ik. "Ik ben trouwens Logan" zegt de jongen. "Hi, ik ben Ashley" zeg ik.

×

"Ashley, het klinkt misschien een beetje vreemd omdat we elkaar nog maar twee uur kennen maar" zegt Logan na een paar uur praten. "Wil je misschien eens met mij op date? Ik bedoel, ik wil je heel graag beter leren kennen, maar als jij niet wilt versta ik het wel, ik bedoel een beetje vreemd he, zo na nog maar een paar uur gepraat te hebben, maar ik voel echt een klik" ratelt hij. "Tuurlijk" zeg ik glimlachend. "Serieus?" zegt hij ongeloofwaardig. "Ja, wanneer?" vraagt hij. "Het is 19u, heb je zin om nu de date te doen en een film te gaan kijken?" vraagt hij. "Maar dan moet ik me omkleden enz!" zeg ik panikerend.
"Rustig Ash, je ziet er geweldig uit" zegt Logan. Ik bloos. "Bedankt" zeg ik. "Jij ook".

×

We komen lachend de bioscoop uit. "Het gezicht van die mevrouw" gier ik. Logan kreeg de slappe lach. Nadat we waren gekalmeerd, liepen we naar mijn huis. "Wil je nog iets drinken?" vraag ik. Hij knikt.

POV JOANNA:

Ashley komt terug binnen. "Hi Ash, he wie is dat?" vraag ik als ik zie dat ze bezoek heeft meegebracht. "Dit is Logan, we zijn net op date geweest en nu komt hij nog iets drinken" ik knik. "En hoelang ken je hem al?". "Oh een paar uur" zegt ze. O-oh ze probeert Niall te vergeten door een andere jongen te gebruiken terwijl het niet eens Nialls schuld was! Ik knik en loop naar de keuken.

Aan: Juliaaa❤
Help! Ashley is net op date geweest met een zekere Logan, maar ze weet niet wat ze doet! Ze mist Niall te hard. We moeten iets doen! X

Meteen rinkelt mijn telefoon.

J: "Hallo?"
Ju: "Joanna?"
J: "Ja?"
Ju: "We moeten iets doen"
J: "Ik weet het"

Ik loop met de telefoon aan mijn oor naar de woonkamer. Daar zie ik een beeld dat ik liever niet zag..
~~~~~~~~
Hey,
Sorry echt slecht deel.
Volgende wordt beter!
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora