•Part 26•

133 8 0
                                    

POV ASHLEY:

Wat is er net gebeurd? Ik heb Niall gekust.. En vond het leuk.. Misschien moet ik hem toch nog een kans geven?

"Ashley?" vraagt Joanna. Ze kijkt me onderzoekend aan. Ik wordt meteen wakker uit mijn gedachten. "Ja?" zeg ik. "Je staat hier nu al een paar minuten gewoon met die borden voor de salontafel. Is er iets?'". "Nee, zou er iets moeten zijn?" ik wacht niet op een antwoord maar loop snel weg. Ik voel haar blik branden in mijn rug. "Is alles klaar?" vraag ik aan Louis. "Jep, thanks! En veel plezier met de filmavond straks" zegt hij knipogend. Ik kijk hem vragend aan. "Niall heeft het verteld" grijnst hij. "Ow, okay" zeg ik. "Wanneer komt Harry?" vraag ik. "Hij kan elk moment komen" antwoordt Louis. '"Okay, dan zijn wij nu weg" en ik trek Hailey, Liam, Julia en Joanna mee. "Jullie mogen al naar boven gaan, ik ga Niall even helpen met de pizza. Kies al maar een film!" zegt Liam. We knikken en lopen naar boven.

"Hier zijn we!" zegt Liam even later. "Welke film hebben de dames gekozen?" vraagt Niall. "De Titanic!" zegt Joanna enthousiast. Liam en Niall knikken lachend. Als de film even bezig is, horen we de voordeur open en dicht gaan en daarna: "AWW LOU!". We grijnzend naar elkaar.

"Ash?" zegt Niall. Ik draai mijn hoofd naar hem toe. "Ja?" fluister ik. "Emh, wat gebeurde er net?" vraagt hij zacht. "Eh, we kusten". Gosh, dit is akward. "Bedoelde je er iets mee?" vraagt hij. "Weet ik niet" zeg ik eerlijk. Natuurlijk hou ik nog van Niall, maar dan zal alles opnieuw proberen. Opeens licht mijn telefoon op. Een onbekend nummer belt me. Ik sta zachtjes op en loop weg van een teleurgestelde Niall.

A: "Hallo?"
L: "Ash, niet ophangen, het is Logan. Ik bel met een vriend zijn nummer"
A: "Welke vriend?"
L: "Kay Van Der Voort"

Van zodra ik de naam hoor, hang ik op. Ik loop de kamer terug in. "Ash, is er iets? Je ziet zo bleek?" vraagt Joanna. Ik antwoord niet. Ik dacht dat hij gearresteerd was. Hij heeft me verkracht en ontvoerd. Moet je dan niet langer als een jaar in de gevangenis? "Ashley!" ik voel tikken op mijn wang. "Ja?". "Wie belde er?" vraagt Joanna. "Oh een vriend". "Een vriend? En daarom kom je terug binnen alsof je een spook hebt gezien" zegt ze sarcastisch. "Inderdaad". Ik heb geen zin om het ze te vertellen. Hoe kent Logan Kay?

~~~~
Hey,
Korte update. Sorry.
Het boek eindigt waarschijnlijk over een paar hoofdstukken maar dat heb ik al gezegd.
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant