•Part 17•

134 10 0
                                    

POV ASHLEY:

"De meiden zorgen ervoor dat als we morgen thuis zijn, dat Larabitch weg is" zeg ik. "Gelukkig, haar kan ik nu even niet zien" zegt Charlotte. Ik knik instemmend.

"Ashley, kom je, we gaan vertrekken" zegt Charlotte. Het is zondag en we gaan vertrekken. "Ik kom eraan!" roep ik. "Dus, nu gaan we nog shoppen en naar de film!" roept Harry blij. Ik knik lachend.

POV HAILEY:

"Louis! Je kan het niet blijven uitstellen, vanavond komen Harry, Ashley en Charlotte thuis en dan is het je kans om even met Harry te praten en te zoenen. Ze moet toch sowieso weg als ze thuiskomen. Ashley vroeg dat" zeg ik. "Ik weet het.. Ma-" zegt hij. "Nee Louis, geen gemaar. Als je iets met Harry wilt dan maak je het nu uit. Anders heb je alles verkloot" zeg ik. We staan in de keuken te discussiëren. "Okay, blijf je bij me?" vraagt hij. "Hoe oud ben jij? En nee ik hoef geen antwoord daarop" zeg ik als ik zie dat hij zijn mond open trekt. "Je doet het nu en alleen" zeg ik en ik duw hem naar de woonkamer.

POV LOUIS:

"Lara? Kan je even meekomen?" vraag ik. Ze knikt.

"Ik maak het uit" flap ik eruit. "Wat?! Louis, ik dacht dat je van me hield!" roept ze. "Niet dus, sorry maar je bent een bitch tegen mijn vrienden" zeg ik. Ze kijkt me woedend aan maar loopt dan de deur uit. "Hehe, opgeruimd staat netjes" zegt Joanna, die binnenkomt. Ik knik lachend. "Gaan we een film kijken?" vraag ik. Ze knikt.

We kijken nog de hele dag films.

POV ASHLEY:

"Hazz, is alles in orde?" vraag ik ongerust als we voor het huis staan. Hij knikt flauwtjes. "Okay let's go" zegt Charlotte. Ik knik.

"We zijn thuis!" roep ik als we allemaal binnen zijn. "Ashleyyyyy!" hoor ik Niall roepen. "Niiiiiiii" gil ik. "Welcome back babe" zegt hij blij. "Thanks" zeg ik.

"Hey Harry" horen we opeens "Hi.." antwoordt hij. "Waar is Lara?" vraagt Harry. "Ik heb het uitgemaakt" zegt Louis en het volgende moment drukt Louis zijn lippen op die van Harry...

POV HARRY: (Voor de kus)

"Hazz, alles in orde?" vraag Ashley. Ik knik flauwtjes. Natuurlijk niet, ik had daar veel langer willen blijven maar ja.. Zou Louis boos zijn op me? Zou hij me niet meer willen?

"Okay let's go" zegt Charlotte en Ashley knikt.

"We zijn thuis!" roept Ashley als we binnen zijn. "Ashleyyyyy!" roept Niall. Ze beginnen te praten. Ik sta er maar wat verloren bij. Zo meteen zie ik Louis terug, en Lara. Ughh.

"Hey Harry" zegt opeens een stem achter me. Een bekende stem.. "Hi.." antwoord ik. "Waar is Lara?" vraag ik een beetje jaloers. "Ik heb het uitgemaakt" zegt hij en daarna voel ik zijn lippen op de mijne. Ik ga mee met de kus.

"Aww!" hoor ik Ashley zeggen. Ik haal mijn lippen van die van Louis en kijk hem hevig blozend aan. Hij kijkt me ook verlegen aan en pakt dan mijn hand en trekt me mee. We lopen naar de tuin. Daar ligt een picknick dekentje en staan kaarsjes. "Ohh Lou, dit is zo mooi" bloos ik. "Dankje" glimlacht hij. Hij pakt mijn hand en samen gaan we op het dekentje liggen. Zo blijven we nog even naar de sterren kijken.

Opeens gaat Louis recht zitten. Ik ga ook rechtop zitten en kijk hem vragend aan. "Lieve Harry, wil jij mijn vriend zijn?" vraagt Louis verlegen. "Ja natuurlijk Lou!" zeg ik blij en ik begin hem te zoenen.

POV ASHLEY:

"Ze zijn zo schattig samen" zeg ik vertederd. Iedereen staat voor het raam naar Larry. "Ja, ik maak me alleen zorgen" zegt Liam. "Zorgen? Waarover?" vraag ik. "Over het management, gaan ze het wel goedkeuren?" zegt hij. "Hmm, ik snap het. Maar ze keuren het goed, of ze krijgen met een kwade Ashley Emily Johnson te maken" zeg ik een tikkeltje boos. "Ash, ik zou toch maar oppassen" zegt Niall. Ik zucht. "Jaha" zeg ik een tikkeltje geïrriteerd.

POV HARRY:

Ik ben zo gelukkig. Ik ben gewoon een stel met Louis! Ik kijk in zijn ogen maar zeg niets. Een aantal minuten zitten we gewoon in elkaars ogen te kijken.

"Hazz?" vraagt Louis plots. "Ja?" zeg ik. "Moeten we het management van ons vertellen?" vraagt hij. "Ik weet het niet, ik denk van wel eigenlijk" zeg ik eerlijk. "Wat als het niet goed is?" vraagt hij dan. "Dan hebben ze pech. Nu ik je heb, laat ik je echt niet meer gaan. Zelfs niet als je zou willen, dan word ik gewoon je stalker" glimlach ik. "Haha, maar ik wil het ook niet" fluistert Louis glimlachend. Daarna geeft hij me een kus. "Ik hou van je" fluister ik. "Ik ook van jou" glimlach ik.

POV ASHLEY:

"Niall? Weet het management eigenlijk van ons?" vraag ik. "Nee, maar ik ben bang dat ze zoals altijd weer vervelend gaan doen en je niet goedkeuren ofzo" zegt hij. "Aw, misschien moet je het hen wel eens vertellen" zeg ik twijfelend. "We vertellen het wel samen met Larry en Jiam" zegt Niall. Ik knik.

Harry en Louis komen binnenlopen. "Larryyyy!" brul ik. "Haha Ash" lacht Harry.

~~~~~~~~~~~~~
Hi!
Stom einde, sorry.
Vote please?
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora