•Part 27•

131 8 0
                                    

POV ASHLEY:

Ik probeer me te concentreren op de film, maar het lukt me niet. Hoe kent Logan Kay? Mijn telefoon trilt. Ik kijk en zie een bericht.

Van: Onbekend nummer
Hey, waarom hing je op? -L.

Aan: Onbekend nummer
Ik wil gewoon niet met je praten.

(Nummer geblokkeerd)

"Emh, Ashley? Heb je zin om morgen misschien iets te gaan doen, alleen wij?" vraagt Niall opeens zacht. "Zoals een date?" vraag ik. Het liefst had ik blij op gesprongen en geroepen: "Ja! Duhh!". Maar ik besluit cool te blijven. Niall knikt zenuwachtig. "Okay". "Ik haal je morgen op om 19u" zegt hij blij. Ik knik glimlachend.

POV HARRY:

Louis en ik zitten samen in de zetel knuffelend naar een film te kijken. "Ik hou van je, Haz" zegt Louis zachtjes in mijn oor. "Ik hou ook van jou, Lou" glimlach ik en geef hem een kus. Ons momentje wordt verpest door de bel. "Ik ga wel" zeg ik geïrriteerd. Ik sta op en loop naar de deur. "Ja?" zeg ik. "Is Ashley hier?". God, dat is die Logan. "Ja, waarom?", ik dacht dat ze uit elkaar waren. "Kan ik met haar praten?" vraagt hij. "Ik zal even kijken" antwoord ik.

"Ash? Sorry, maar Logan staat beneden" zeg ik. Ze wordt meteen lijkbleek. "Ash? Is alles oké?" vraag ik bezorgd. Ze knikt snel. "Emh, ja ik kom wel". Ik loop terug naar de woonkamer. "Wie was het?" vraagt Louis. "Die Logan, voor Ashley". "Wat doet die hier?". Ik haal mijn schouders op.

POV ASHLEY:

Ik loop naar buiten. "Wat doe je hier?" sis ik. "Je blokkeerde me, dus...". "Daarmee wil ik zeggen dat je me met rust moet laten! Donder op!" snauw ik. "Maar Ash-". "Geen gemaar! Ik wil je nooit meer zien!" zeg ik boos, eigenlijk ben ik niet boos maar bang en wil ik hem gewoon zo snel mogelijk weg hebben. "Okay, ik hou van je Ashley". "Ik niet van jou, daag!". Hij rent snel weg en ik zucht van opluchting. Ik loop terug naar binnen en ga meteen terug naar de groep die film keek. "Hi" zeg ik als ik zie dat de film gedaan is. "Hey, wat wou Logan van je?" vraagt Niall op zijn lip bijtend. "Emh, hij wou alles uitleggen maar ik heb hem weggestuurd" antwoord ik. Hij knikt. "Zullen we even kijken bij Larry?" vraagt Liam. We knikken.

We lopen de woonkamer binnen. "Hi guys!" onderbreekt Julia Larry's gezoen. "Hey" bloost Harry. "Hoe was de date?" vraagt Joanna. "Geweldig" antwoordt Harry glimlachend. Louis bloost lichtjes. "Aw" doe ik vertederd. "Wat deed Logan hier?" vraagt Harry. "Hij wou alles uitleggen, maar ik heb hem weggestuurd" leg ik uit. "Gelukkig, ik was al bang dat je hem terug ging nemen, de klootzak" gromt Harry. Ik lach. "Zullen we naar huis gaan?" vraag ik aan Joanna en Hailey. Ze knikken.

De volgende dag:

Ik sta op en slof naar de keuken. "Goedemorgen, Ashley? Goed geslapen?" vraagt Joanna. "Ja, jij?" vraag ik. Ze knikt. Daarna komt Hailey beneden, klaar om ergens naar toe te gaan. "Ash, Joanna en ik gaan vandaag shoppen" zegt Hailey. "Kan ik mee?" vraag ik blij. Ondertussen staat Joanna klaar om te vertrekken. Hailey pakt haar jas. "Eh, nee. We moeten ook nog ditjes en datjes doen, bye!" zegt ze snel en ze duwt Joanna de deur uit. Ik zucht. Wat houden ze geheim voor me? Ik heb vandaag niks te doen, aangezien we weer vrij hebben van school, en ik moet niet gaan werken. Ik besluit met Kevin te bellen.

A: "Hi!"
K: "Hey! Je leeft!"
A: "Jep, sorry. Ben druk geweest"
K: "Maakt niet uit, hoe is het met Niall?"
A: "Eh, goed"
K: "Ashley"
A: "Ja, okay. We waren even uit elkaar maar vandaag gaan we terug op date"
K: "Okay, ik hoor dat je niet meer wilt zeggen. Dus ik laat het er maar bij"
A: "Goede beslissing. Hoe is het met jou?"
K: "Goed goed"
A: "Okay.. En nog nieuwe vriendjes?"
K: "Ja! Rob!"
A: "Rob.. En hoe lang al?"
K: "Een maand"
A: "Nice!"
K: "Jup, hey ik moet gaan! Ik bel je later!"
A: "Is goed! Bye bye!"

Ik zucht en besluit wat televisie te kijken. Dan besluit ik Linde een bericht te sturen.

Aan: Linde❤
Hi, zin om langs te komen? X

Van: Linde❤
Is goed. Ben er over 10 minuten x

Ik leg tevreden mijn telefoon weg. Na een tijdje gaat de bel. "Kom maar binnen!". "Hey Ash!" zegt de vrolijke stem van Linde. "Hey Linde! Hoe is het?" vraag ik. "Goed, met jou?" zegt ze. "Super. Zullen we gaan shoppen?" vraag ik. Ze knikt.

Ik lig nu thuis, Linde is net weg. "Hey, Ash, wanneer is je date met Niall?" vraagt Joanna, als zij en Hailey terug thuiskomen. "Om 19u, pas" antwoord ik. "Zou je je dan niet klaarmaken? Het is al 18:30!" roept Hailey. Ik knik en spurt weg.

Een halfuur later gaat de bel. Ik loop naar de deur. "Hi" zeg ik als ik Niall zie. "Hi, Ash. Je ziet er prachtig uit" complimenteert hij me. "Bedankt, je ziet er zelf ook niet slecht uit" glimlach ik. Hij glimlacht terug en vraagt dan: "Ga je mee?". "Ik ben weg!" gil ik. "Veel plezier!" roept Joanna.
~~~~~
Hey,
Zo meteen komt er nog een hoofdstukje.
Vote please?
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Where stories live. Discover now