•Part 29•

132 8 0
                                    

Een week later ofzo

POV ASHLEY:

We gaan vandaag mee op tour. Julia, Joanna, Hailey en ik staan voor ons huis te wachten op de jongens. Een paar minuten later stopt er een grote zwarte auto voor ons huis. "Hi! Komen jullie mee?" vraagt Niall. We knikken. We stappen met z'n allen in. "Er is te weinig plaats!" roept Louis. "Ga op Harry's schoot zitten dan!" roep ik terug. "Auw, Liam! Haal je elleboog uit mijn oog!" roept Niall. Ik schiet in de lach. Even later zit iedereen: Louis op Harry's schoot, ik op die van Niall, Julia op die van Liam en Joanna en Hailey zitten gewoon apart op een stoel. "Hebben jullie geen grotere auto's?" vraag ik. "Jawel, maar we hadden zin om deze te nemen" grijnst Niall. Ik rol met mijn ogen.

Drie uur later vertrekt het vliegtuig eindelijk. Ik doe mijn oortjes in en zet muziek op. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

"Ashley?" hoor ik een stem zeggen. Ik open mijn ogen en zie Niall. "Goedemiddag, slaapkop" glimlacht hij en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. "Maak je gordel terug vast. We gaan landen" zegt hij daarna. Ik klik mijn gordel vast en wacht.

"Hier" zegt Niall als we in de luchthaven staan. Hij geeft me een zonnebril. "Een zonnebril?" zeg ik verbaasd. "Voor de cameraflitsen" legt hij uit. Ik knik en zet hem op.

Na een halfuur ongeveer komen we aan in ons hotel. We checken ons in. "Wie bij wie?" vraag ik. "Emh, ik en Harry, Hailey en Joanna, Julia en Liam en jij en Niall?" stelt Louis voor. Iedereen stemt in en ik loop een kamer binnen. "Wauw.." zeg ik. "Zeg dat wel" antwoordt Niall. "Hoe lang blijven we in dit hotel?" vraag ik. "Drie dagen. Daarna gaan we met de auto naar een ander hotel" legt Niall uit. Ik knik. "Ik ben blij dat alles goed is tussen ons" fluister ik. "Ik ook" glimlacht Niall en hij geeft me een kus. Ik glimlach als hij loslaat. "Emh, Ash, zou je het misschien erg vinden als ik onze fans vertel over ons?" vraagt Niall. "Nee, natuurlijk niet. Maar hoe?". "Ik post gewoon een foto van ons op Instagram" zegt hij. Ik knik. "Okay".

"Selfie, Ash!" roept Niall. Niall glimlacht naar de camera en ik geef hem een kus op zijn wang. Ik kijk mee op zijn scherm. Hij zet erbij:
'❤I Love You❤'. Ik glimlach.

Ik kijk televisie en Niall zit op zijn telefoon. "Hey, Ashley, kijk!" zegt hij opeens. Ik kijk naar de reactie waarnaar hij wijst.

Sientjee: Aw, nog altijd even schattig! Ik hoop dat jullie gelukkig worden! X

Ik glimlach. "Ze is lief he?" zeg ik. Niall knikt. "Hoe reageren de andere fans erop?" vraag ik. "De meesten goed, een paar haters maar dat had ik wel verwacht" zegt Niall. "Haters op mij?" vraag ik een beetje ongerust. "Ashley, niet luisteren naar die haters" zegt hij. "Ze haten dus op mij". Niall wil iets zeggen maar wordt onderbroken door de deur die open gaat.

"Hi guys!" zegt Louis die komt binnengevallen. "Hey Lou" zeg ik. "Nashley, kunnen jullie me helpen?" vraagt Louis. "Met wat? En Nashley? Serieus?" lach ik. Louis knikt. "Harry en ik willen uitkomen voor de hele wereld maar we weten niet hoe" zegt Louis. "Hmm, je kan het doen bij een concert?" stel ik voor. "Ja, dat was al de bedoeling. Maar hoe?" zucht hij. "Gewoon zeggen: 'Guys, Harry en ik moeten nog iets zeggen: Larry is real'" zeg ik. "Dat is toch niet origineel!" zegt Louis. "Wat dan?" zucht ik. "Weet ik niet, daarom kwam ik het ook aan jullie vragen" zegt Louis. "Wel, alles wat we voorstellen is niet goed, dus je kan gaan" zeg ik en ik wijs naar de deur. "Ik stoor he?" zegt hij met een droevige glimlach. "Sorry Lou, het was gemeen van me. Maar ik heb echt geen ideeën. Vraag het eens aan Hailey. Die heeft altijd goede ideeën!" probeer ik hem op te beuren. "Okay, veel plezier nog" grijnst Louis. Ik lach en hij loopt de deur uit.
~~~~~~~
Hi!
Dit is het voorlaatste hoofdstuk.
Er komt geen epiloog want daar heb ik geen ideeën voor.
Vote please?
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Where stories live. Discover now