•Part 28•

145 8 2
                                    

POV ASHLEY:

We lopen naar zijn auto. "Dus, wat gaan we doen?" vraag ik. "Zie je zo" antwoordt Niall. Ik wil instappen in zijn auto. "Nee, we wandelen" zegt Niall. Ik knik. "Okay". "Emh, Ashley, ik wil even zeggen: ik wou je nooit dumpen, Modest! had die e-mail al verstuurd voor ik het wist" begint hij terwijl we aan het wandelen zijn. "Emmy is een beard, waarom ik dat nodig heb weet ik ook niet. En ik hou nog altijd van je" zegt hij. Ik glimlach. "Ik ook van jou" fluister ik, zo zacht dat hij het waarschijnlijk ook niet hoorde. "Sorry, ik verstond je niet, wat zei je?" vraagt Niall. "Niks, laat maar" glimlach ik. Hij knikt en pakt mijn hand. Opeens loopt er iemand op ons af. "Hi, mag ik misschien een foto?" vraagt het meisje. Niall kijkt naar me en ik knik schouderophalend. "Natuurlijk" glimlacht hij. "Zal ik hem trekken?" vraag ik. "Graag" antwoordt het meisje. Niall en het meisje gaan klaar staan. "Drie...twee...één.." ik tel af en maak dan een foto. "Bedankt, mag ik iets vragen?" vraagt het meisje. We knikken. "Zijn jullie op date?" vraagt ze. "Ja!" antwoordt Niall voor ik mijn mond kan opendoen. "Aw, jullie zijn schattig samen" zegt ze. "Thanks" glimlach ik. "Mag ik misschien ook nog een foto met jullie allebei?" vraagt ze verlegen. We knikken blozend. We trekken een foto. "Emh, wil je het nog tegen niemand zeggen?" vraagt Niall. Ze knikt enthousiast. "Wat is je Twitter? Dan ga ik je volgen" zegt Niall. Het meisje geeft haar Twitter. "Okay, we zullen je volgen! Leuk je gesproken te hebben,...?" zegt Niall. "Sien" lacht Sien. "Okay, leuk je gesproken te hebben!" zegt Niall. "Emh, wacht, hoe heet jij eigenlijk?" vraagt ze aan mij. "Ashley". "Okay, bye!" ze zwaait nog eens en loopt dan weg. "Vriendelijk meisje" zegt Niall. Ik knik. We lopen verder. "Kan je me alsjeblieft zeggen waar we heen gaan?" vraag ik lief. "Nee" grijnst Niall. Ik geef hem een speelse duw. Hij lacht.

"Okay, nu ga ik je even een blinddoek om doen" zegt Niall als we aan het begin van een bos staan. Ik knik. Hij haalt de blinddoek boven en knoopt hem voor mijn ogen. Hij pakt zachtjes mijn handen en trekt me mee.

"Tada" fluistert hij als hij mijn blinddoek af doet. We staan voor een meertje, op het meer zijn allemaal bloemblaadjes gestrooid Op het meer aan de oever drijft een bootje met lampionnen in. We lopen naar het bootje en gaan erin zitten. "Niall, heb je dit helemaal zelf gedaan?" vraag ik zacht. "Nee, de jongens, Julia, Joanna, Hailey en Charlotte hebben me geholpen" grinnikt hij. "Daarom mocht ik niet mee gaan "winkelen"" zeg ik. Hij knikt lachend. In het bootje staat ook nog een picknickmand. "Heb je honger?" vraagt hij. Ik knik hevig. Hij haalt er een broodje uit en geeft me er één. "Bedankt" glimlach ik. "Wat zit daarin?" ik wijs naar een zak. "Zal je zo zien" zegt hij. Ik knik. We eten in stilte verder. Niall roeit het bootje ondertussen ook naar het midden van het meer. Als ik mijn broodje op heb vraagt hij: "Wil je weten wat er in de zak zit?". Ik knik snel. Hij haalt er één van mijn bikini's uit. "Gaan we hier zwemmen?" vraag ik. Hij knikt. "En hoe ga ik die bikini aankrijgen?" vraag ik daarna. Hij roeit terug naar de kant en wijst naar het bos. Ik zucht maar vertrek naar het bos. Als ik mijn bikini aan heb, hoor ik opeens geritsel. Ik schrik en ren naar Niall. Ik spring in zijn armen. "Wat is er?" vraagt hij bezorgd. "Ik hoorde geritsel" ik verstop mijn hoofd in zijn nek. "Bangerik" plaagt hij. Ik kijk hem boos aan. "Moet jij je zwembroek niet aandoen?" zeg ik daarna. "Heb ik al aan". Hij trekt zijn t-shirt uit en ik kijk ernaar. Blijkbaar staar ik want Niall schraapt grijnzend zijn keel. Ik bloos en kijk weg. Hij doet zijn sokken, schoenen en broek ook uit. "Eindelijk, dat zat zo slecht" zegt hij met een opgeluchte zucht. "Aansteller" grijns ik. Hij kijkt me aan en komt op me afgelopen. Hij pakt me op. "Nee, Niall! Zet me neer!" roep ik lachend. Hij loopt het water in en ik begin te gillen. "Aansteller" zegt hij en hij duwt me onder. Ik kijk hem boos aan. Hij lacht alleen maar.

Na een uurtje zwemmen krijg ik het koud, dus gaan we eruit. Hij heeft me een handdoek aan en ik droog me af. Ik loop met mijn kleren terug naar het bos en kleed me om.

We lopen terug naar mijn huis. "Ik vond het heel leuk" zeg ik als we voor mijn huis staan. "Ik ook" glimlacht Niall. "Dankje daarvoor" zeg ik. "Geen dank" zegt hij. Hij leunt in en drukt zijn lippen op de mijne.

POV LOUIS:

We zitten met z'n allen voor het raam naar het zoenend koppel te kijken. "Ik ben blij dat alles terug goed is tussen die twee" zegt Joanna glimlachend. Overal hoor ik instemmende antwoorden. Als Niall Ashley loslaat en wilt weglopen, doe ik het raam snel open en gil: "Hey Horan! Kom mee binnen! We zijn allemaal hier!". Ze kijken blozend naar boven en ik zwaai. Daarna lopen ze naar binnen.

"Zitten jullie daar al lang?" vraagt Ashley als ze binnengelopen komen. "Best wel" grijnst Harry. Ze kijkt ons boos aan. "We zijn gewoon blij dat alles terug goed is tussen jullie" zegt Hailey. We knikken allemaal. "Ik ook, ik ook" glimlacht Ashley
~~~~~
Hi,
Nieuw deel!
Vote please?
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Where stories live. Discover now