•Part 4•

223 13 1
                                    

POV ASHLEY:

Ik heb heel ons gesprek opgenomen. Ik weet nu echt dat Julia verliefd is op Liam. "Waarom loop jij nu al de hele tijd met zo'n idiote grijns op je gezicht?" vraagt Julia een beetje geïrriteerd. "Gewoon.." antwoord ik vaag. "Idioot" grinnikt ze en geeft me een duw. "Hé!" roep ik lachend. Ondertussen zijn we bij de supermarkt. "Wat hebben we allemaal nodig?" vraagt Julia. "Eten, eten en eten" antwoord ik. Ze rolt met haar ogen. "Welk eten?" vraagt ze. "Wacht even, skittles, m&m's, chips, popcorn, ben&jerry's en cola enz." som ik op. Ze lacht.

"Wij zijn terug!" roep ik luid als we het huis binnenlopen. "Heey! Alles bij?" begroet Joanna ons. Ik knik hevig. "Welke film gaan we zien?" vraag ik. "Annabel?" vraagt Louis. Ik haal mijn schouders op. "Okay".

We installeren ons. Ik slaap naast Julia en Niall. "Liam, voor de film begint, kan je even meekomen?" vraag ik. Louis roept: "Oeehh" en de rest begint ook de joelen. Iedereen behalve Julia en Niall. Ik werp Julia een geruststellende blik toe. Daarna lopen Liam en ik naar mijn kamer.

"Wat is er?" vraagt hij. Ik laat hem het filmpje horen.

Filmpje:
Ashley: "Ben je eigenlijk verliefd op Liam?"
Julia: "Ja.."

"Zei ze dat echt?" vraagt hij. Ik knik. "Je hoor het toch zelf?". Hij knikt met grote ogen. "Vraag haar dan mee uit" sis ik. Hij knikt hevig.

"Gaan we de film kijken?" vraag ik. Iedereen knikt. We gaan op de matrassen liggen. Liam start de film en gaat naast Julia zitten.

"Mag ik naast je komen zitten?" vraagt Niall. Ik knik.

De film is geweldig! Eng maar ik heb altijd al goed met horror kunnen omgaan, dus het viel goed mee. "Heb je geen schrik?" vraagt Niall aan mij. "Nee, jij?" vraag ik terug. Hij schudt zijn hoofd. "Mooi". En dan starten we een zacht gesprekje.

POV LOUIS:

Ik stoot Harry aan. "Hoe lang gaat het duren voor die 2 samen zijn?" vraag ij en ik wijs naar Ashley en Niall die rustig praten en verdacht dicht bij elkaar zitten. "Niet lang" antwoordt hij. "Ik denk 3 dagen" zeg ik. "3 dagen? Nahh. Iets langer. 5 dagen denk ik" zegt hij. "Wedden?" vraag ik. Hij kijkt me uitdagend aan. "Okay" en we schudden de hand. Hij lacht. "Wat doen we als de ander wint?" vraag ik. "Uhmm.. Loopt degene de hele dag rond met een schuimbaard" zegt hij. Ik knik. "Okay" en we kijken weer verder. Na een tijdje zijn ook Liam en Julia meer met elkaar bezig dan met de film.

POV LIAM:

"Hey Julia?" vraag ik zachtjes. Ze kijkt me aan. "W-w-wil je een keer met me op date?" vraag ik zacht en voorzichtig. Ze straalt opeens. "Graag" glundert ze. Ik glimlach en sla een arm voorzichtig om haar heen. Ze kijkt geconcentreerd naar de film maar glimlacht dan toch.

~~~~~~~~~~~~~~~~
Hey!
Kort hoofdstuk. Eigenlijk een kort hoofdstukje voor de drama enz. Komt.
Bye!
Lots of Love! Xx

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Where stories live. Discover now