•Part 19•

128 10 2
                                    

POV NIALL:

1 maand later.

We zijn nu al een week op tour. Over een maand komt Ashley. "Guys?" zegt Liam. We kijken allemaal op. "Simon komt vandaag" zegt hij daarna. "Simon?" zeg ik verbaasd. "Ja, hij stuurde net een bericht" zegt Liam schouderophalend.

"Simon, wat doe je hier?" vraag ik als Simon voor ons staat. "Ik moet even iets met jou bespreken, Niall" zegt hij. Wat heb ik nu weer gedaan? "Ja? Wat is er?" vraag ik. "Het gaat over Ashley" zegt Simon. "We hebben haar al een bericht gestuurd dat het voorbij is tussen jullie, ze is niet goed genoeg voor je, dus hier je nieuwe telefoon. Je mag geen contact meer hebben met haar"

POV ASHLEY:

Ik krijg een melding dat ik een email heb. Ik open hem en lees hem.

-------------------

Beste,

Wij delen u mee dat de relatie tussen u en Niall Horan voorbij is. Gelieve geen contact meer op te nemen met Niall of met de rest van de band.

Vriendelijke groeten,

Modest! management.

------------------

Ik kijk met grote open naar de email. Nee, nee! Dit is een grap! Ik probeer Nialls nummer, maar het is een dode lijn. Shit, shit shit.. Ik probeer Liams nummer.. Hetzelfde verhaal. Geld ook voor Harry's en Louis' nummer. Ik begin te huilen.

"Ashley?" roept Joanna. Ik huil alleen maar. "Wat is er?" vraagt ze helemaal in paniek. Ik wijs naar de email. Nadat Joanna de email heeft gelezen, is ze lijkbleek. Ze belt Julia en Hailey komt ook binnengelopen. "Ash? Wat is er?" vraagt ze. Joanna laat haar de email zien. Het is voorbij.. En hij deed het niet eens zelf! Hij liet het management het doen! Ze zijn niet te vertrouwen.. Toen ze die eerste keer bij ons thuis waren, had ik gewoon moeten weglopen..

"Hi Julia" hoor ik Joanna zeggen als de bel gaat. Daarna hoor ik wat gefluister. Joanna is alles aan Julia aan het uitleggen denk ik..

"Ashley!" roept Julia even later. Ze geeft me een knuffel en ik huil nog harder. "Hij..is..gewoon...n-niet..te..v-v-vertrouwen" snik ik. Julia trekt zich terug uit de knuffel en pakt haar telefoon. Ik kijk haar vragend aan. Ze legt de telefoon op tafel en ik kijk naar de naam die er staat: 'Liam❤❤'.

L: "Heey Julia!"
J: "Liam"
L: "Babe, wat is er?"
J: "Waarom heeft Niall het met Ashley uitgemaakt en nog wel niet zelf! Via een fucking email van jullie management!
L: "Sorry, i gotta go, love ya"
J: "Dag Liam"

"Waarom antwoordt hij op jou telefoontje wel?" vraag ik snikkend. "Weet ik niet" zegt ze. Het is nu uit tussen mij en Niall..

3 maanden later:

Julia is niet meegegaan op tour. Zij en Liam hebben ook ruzie, over mij en Niall dus ze wilt Liam ook even niet zien. Ze hebben nu weer 3 weken een pauze van hun tour, dus dat betekend dat ze hier in Londen zitten. Ondertussen is de school ook al begonnen, maar ik heb op het laatste moment gezegd dat ik later zou beginnen. Ik lig al 3 maanden huilend in bed.. Maar nu is het tijd om door te gaan.. Hij is mijn tranen niet waard.

"Ashley? Ga je vandaag mee naar school?" vraagt Joanna. Vandaag begin ik dus met school.
"Ik kom!" roep ik terug. Snel prop ik een boterham in mijn mond en loop de voordeur uit.

Ik klop op de klas deur voor me. "Hi, ik ben Ashley Johnson" zeg ik. "Kom maar binnen" zegt de leraar. "Ga maar zitten" vervolgt hij. Ik knik en ga naast een meisje zitten. "Hi, ik ben Linde" zegt ze vrolijk. "Hi, ik ben Ashley" glimlach ik. Daarna beginnen we te luisteren.

Als het pauze is, sta ik bij Linde en een van haar vriendinnen Berthe. Dan gaat mijn telefoon.

A: "Hi?"
C: "Hey Ashley!"
A: "Oh hey Charlotte"
Ik heb haar al lang niet meer gesproken. Al van toen het uit was tussen mij en Niall.. Ze was op reis.
C: "Hoe is het met je?"
A: "Okay, ik heb geprobeerd hem te vergeten"
C: "Dat was echt een rotstreek"
A: "Jep, heb jij nog contact met de jongens?"
C: "Alleen met Harry. Maar hij negeert de vragen over jou en Niall"
A: "Ugh, ik wil hem nooit meer zien. Ze allemaal nooit meer!"
C: "Echt niet?"
A: "Alleen Harry misschien, want hij was mijn beste vriend en hij negeert me niet"
C: "En de rest?"
A: "Nee, zij hebben me laten stikken"
C: "Okay, ik kom straks wel langs! Ik moet gaan! Byee love you!"
A: "Love you too"

~~~

Na de schooldag ga ik naar huis. "Ben thuis!" roep ik. "Welkom terug" gilt Joanna. Ik grinnik en dan gaat de bel. Ik doe open en daar staat Louis. "Wat. Doe. Jij. Hier?" sis ik. "Ik moet met je praten" antwoordt hij. "Ik wil niet met je praten" zeg ik kwaad. "Ashley, ik weet dat je boos bent op ons, ma-". "Nee, geen gemaar! Wat denk je wel niet? Natuurlijk ben ik boos op jullie! Niall maakt het uit via een fucking email, die nog niet eens van zichzelf komt, jullie hebben me 3 maanden lang genegeerd, en nu zou ik jullie gewoon moeten vergeven en luisteren? Dacht het niet, Tomlinson!" gil ik furieus. Daarna gooi ik de deur in zijn gezicht.

POV NIALL:

"En?" vraag ik hoopvol als Louis binnenkomt. "Ze begon te gillen dat jij het had uitgemaakt via email en dat jij de email zelf nog niet had gestuurd, dat wij haar 3 maanden hebben genegeerd en dat ze het ons echt niet gaat vergeven" zucht hij. "Kan jij het niet proberen, Hazz?" vraag ik. "Ik kan het proberen, maar ze gaat het echt niet vergeven, Niall, ze haat je echt. Het spijt me" zegt hij meelevend. "Maar ik heb niks gedaan! HET KUT MANAGEMENT HEEFT HEEL MIJN LEVEN VERPEST!" roep ik kwaad. Ik sta zonder iets te zeggen op en loop naar het management.

"JULLIE HEBBEN ALLES VERPEST! IK HAAT JULLIE! DENK MAAR NIET DAT IK HET HIERBIJ LAAT! IK KRIJG ASHLEY TERUG, OF JULLIE HET NU GOEDVINDEN OF NIET! JULLIE HEBBEN MIJN LEVEN VAN MIJ AFGEPAKT! ZE WAS HEEL MIJN LEVEN! DIT VERGEEF IK JULLIE NOOIT! EN NU BEN IK WEG!" ik liep de vergaderzaal uit, waar allemaal verbaasde mensen achterbleven en ze mensen van ons management met rode wangen van schaamte.

@NiallOfficial:
I'll never forget you.

Even later is mijn tweet opeens verdwenen. Ughh! Ik besluit Julia even te bellen, ik heb haar nummer vanuit Liam's telefoon.

J: "Hi, met Julia"
N: "Julia? Met Niall"
J: "Wat wil je?"
Wauw, haar stem is van zacht en vrolijk naar ijskoud gegaan.
N: "Kan je me het nummer van Ashley geven?"
J: "Niall, waarom bel je niet met je eigen telefoon?"
Ow shit, ik kan het nu niet uitleggen.. Nja, als ik Ashley terug wil zal het wel moeten.
N: "Lang verhaal. Kom je zo langs? Dan kan ik het uitleggen"
J: "Emh.. Niall, is Liam daar ook?"
N: "Ja waarom?"
J: "Wij hebben ruzie. Heeft hij dat niet vertelt?"
N: "Nee, dat heeft hij niet.."
J: "Kan je naar mijn huis komen?"
N: "Ja, is goed. Ben er over 10 minuten"

Ik kijk nog even op Twitter en zie dat mijn tweet toch al heel veel geretweet is. Iedereen wilt weten waarover ik het heb.

Even later sta ik voor de deur van Julia. Missie Krijg-Ashley-Terug gaat nu van start..

---------------------
Hi,
Sorry voor de vele tijdsprongen enz, maar anders is het veel te langdradig.
Sorry voor het slechte hoofdstuk ook..
Xxx -N.

I Really Like You (1D Fanfiction) ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu