3; We hebben hetzelfde gevoel..

1K 76 10
                                    

Selena's point of view.

Mijn hart klopt in mijn keel en trillend sta ik op. 'Tuurlijk.' glimlach ik en ik volg hem naar de gang. 'Wat is er?' vraag ik. Het is even stil. Zo stil dat ik hem kan horen ademen. 'Euhm..' begint Jai. Ik kijk hem afwachtend aan. Wat is hij van plan? 'Dioni!' schreeuwt een stem. Het is de stem van Samuel. 'Shit.' mompelt Jai. Hij trekt een deur open en trekt me mee de voorraadkast in. 'Wat doe je?' sis ik. 'Samuel mag ons niet zien.' fluistert Jai. Oké, nu snap ik er helemaal niks meer van. 'Waarom niet?' vraag ik niet begrijpend. 'Ooit krijg je die uitleg.' fluistert hij en het is weer stil. De voetstappen vertrekken naar de woonkamer. De voorraadkast is klein en ik voel Jai zijn lichaam langs de mijne. Als iets genant is dan is het dit wel. 'Wat wilde je eigenlijk vragen?' vraag ik zacht. 'Iets over de scheiding van je ouders, maar ik vraag het je later wel.' antwoord hij zacht, zo zacht dat ik hem amper versta. 'Ik kom zo wel naar jou.' zegt hij. Hij doet de deur weer open en ik loop het huis uit. Ik snap hem echt niet meer.. 

Jai's point of view.

Selena loopt weg. Oké, dat was heel genant. Ik loop de woonkamer in. 'Waar is Selena?' vraagt Dioni verbaasd. 'Die moest weg.' lieg ik. 'Wow, waren die twee samen?' grijnst Samuel. Ik kan mezelf nu wel voor mijn kop slaan. 'Het is niks.' mompel ik. 'Jai als je haar leuk vind, vraag haar dan.' zegt Dioni. Ik kijk even naar Emily. 'Wat is er aan de hand?' vraag ik. 'Het is.. euh niks.' mompelt Dioni. Hij zit met een arm om haar heen geslagen en wrijft langzaam over haar rug. 'Oke, als er iets is, laat het me weten als ik iets kan doen.' mompel ik. 'Het enigste wat jij nu kan doen is Selena mee uit vragen.' grinnikt Dioni. 'Wat als ze me niet leuk vind?' vraag ik. Voor het eerst kijkt Emily op. 'Jai, grijp je kans.' snikt ze. Ik knik. Misschien hebben ze gelijk en moet ik het gewoon vragen. Wat heb ik te verliezen? 'Ik ga naar boven.' zegt Emily zacht. Ze staat op en loopt de woonkamer uit naar boven toe. 'Gaat alles wel goed met haar?' vraag ik bezorgt. 'Niet bepaald.' zucht Dioni en hij haalt zijn hand door zijn haar. 'Wat is er aan de hand?' vraag ik. 'Ik denk dat ze hetzelfde probleem als mij heeft.' fluistert Dioni. Ik ga naast hem op de bank zitten en ook Samuel gaat zitten. 'Ze mist Kaj, heel erg. Ze zit er nog steeds té erg mee. En om eerlijk te zijn, heb ik dat ook.' fluistert Dioni. Ik knik. 'Ik hou me sterk tegen over Emily, maar al haar gevoel dat ze verteld. Ik begrijp haar zo goed.' verteld Dioni. Er rolt een traan over zijn wang. 

Selena's point of view.

Er word aangebeld. Ik open mijn ogen. Volgensmij ben ik in slaap gevallen. Ik loop naar beneden en open de deur. Jai staat voor mijn neus. Ik haal een hand door mijn haar. 'Hey Jai.' mompel ik. 'Zo jij bent vrolijk.' mompelt hij. 'Ja sorry, ik was in slaap gevallen.' leg ik uit. 'Oh, sorry, moet ik later terug komen?' vraagt hij. 'Nee nee, het is goed hoor.' antwoord ik. 'Oké.' glimlacht hij. 'Wat kom je doen?' vraag ik. 'Ik wil je wat vragen.' begint hij. Ik voel mijn hart steeds sneller kloppen. 'Vraag maar.' zeg ik. Jai frummelt wat aan zijn shirt. 'Euhm.. Zou.. Zou je met me uit willen?'. 

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu