10; Klappen en ontsnappen.

898 66 11
                                    

Oké zoals de meeste mensen wel weten ben ik al een tijd niet naar school geweest enzo (als je Twins? gelezen hebt tenminste). Ik ben nu helaas nog steeds thuis en heb ondertussen medicijnen gekregen waar je echt kotsmisselijk van word. Ik moet ze 1x per dag, maar je bent er wel de hele dag misselijk door. Mijn pijn gaat gewoon niet weg en alle bijwerkingen van de medicijnen zijn niet bepaald leuk, waardoor ik me alleen maar zieker ga voelen. Dus ik doe echt mijn best om te schrijven maar ik kan niet beloven dat ik elke dag uploadt omdat ik gewoon heel erg veel pijn heb en die medicijnen me ziek maken, dat wilde ik jullie gewoon even laten weten. Xoxo. 

Selena's point of view.

Ik duw zijn hand weg. 'Ik ga nergens heen.' mompel ik. Jackson kijkt me boos aan. 'Je kan het beste mee werken.' gromt hij. Hij pakt de hockeystick uit mijn hand. 'Kies maar.' zegt hij. 'Ik ga niet mee, zoek een ander wijf voor die vriendjes van je.' grom ik. 'Je maakt een grote fout nu.' sist hij en voor ik het weet voel ik een knal tegen mijn hoofd en word alles zwart.

Jai's point of view.

Ik druk op de deurbel. Ik heb vandaag met Selena afgesproken. Als de deur tien minuten later nog niet open gedaan word word ik bezorgt. 'Selena?' roep ik. Ik kijk door het keuken raam. Er valt niks te zien. Ik klop op het raam. 'Waar is ze toch?' fluister ik. 'Maak je geen zorgen, van Selena zou je geen last meer hebben.' klinkt een stem. Ik draai me om en de ex van Selena staat voor me. 'Wat heb je met haar gedaan?' vraag ik. 'Ik? Ik heb niks gedaan. Ze wilde zelf mee. Ze zei iets van, het is beter dan bij Jai.' verteld hij. Ik slik even. Heeft ze dat echt gezegd? Er zit een vieze grijns op zijn gezicht. 'Je liegt. Waar is ze?' vraag ik. 'Je hebt gelijk, ik lieg. Ik heb haar knock out moeten slaan om haar mee te krijgen.' verteld hij. Ik loop naar hem toe. 'Waar is ze?' schreeuw ik. 'Hé rustig kleintje.' lacht hij. 'Ze is bij wat vrienden van me, meer niet.' verteld hij.  'Jai?' klinkt een stem. Ik kijk op. Selena staat aan de overkant van de straat. 'Selena!' roep ik en ik ren naar haar toe. Ze slaat haar armen om me heen. 'Wat is er gebeurt?' vraag ik. 'Ik ben ontsnapt.' snikt ze. 'Wat hebben ze gedaan?' vraag ik. 'Van alles.' snikt ze. 'Jij vieze trut!' schreeuwt Jackson. 'Rot op!' schreeuwt Selena. 'Ik krijg jou nog wel, en jou ook wel.' zegt hij en hij wijst naar mij. Dan stapt hij in zijn auto en rijdt hij boos weg. 

'Hebben ze dat echt gedaan?' vraag ik bezorgt. Selena knikt. 'Ik probeerde ze tegen te houden maar het lukte gewoon niet.' snikt ze. 'We moeten aangifte doen.' zeg ik. 'Nee als we dat doen word het als maar erger.' snikt ze. Ik pak haar hand vast. 'Maar het kan zo niet door gaan Selena, het kan gewoon niet. Iemand moet iets doen.' antwoord ik. Ze kijkt me bang aan. 'Ik help je, ik ga met je mee en laat je niet meer alleen. Desnoods trek je voorlopig bij ons in.' antwoord ik. Ze aarzelt even. 'Wil je me echt helpen?'.

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora