Deel 2 58; Ik ben nog niet klaar!

434 30 2
                                    

Dioni's point of view.

Samuel en Cassius komen aangelopen en ik zie dat ze schrikken. 'Mercedes, wat wil je?' vraag ik. 'Ik wil van alles.' glimlacht ze. 'Sind wanneer ben je the fucking cel uit?' vraagt Samuel pissig. 'Ik ben de cel uit, maar word in de gaten gehouden.' zegt ze. 'Ah, mooi, je kan dus niks doen.' lacht Cassius. 'Oh echt wel, die politie is zo dom.' zegt ze lachend. Ze brengt haar mond naar mijn oor. 'Ik kan vooral wat leuke dingen doen met je lieve gezinnetje.' zegt ze. Ik kijk haar boos aan. 'Waag het niet.' sis ik kwaad. 'Ik doe wat ik wil, hou die ogen van je maar goed open.' lacht ze en dan loopt ze weg. Ik sluit de deur. 'Dioni, het komt allemaal goed. Wat kan ze doen met zo veel politie om zich heen?' zegt Cassius. 'Met Mercedes weet je het maar nooit, zeg niks tegen Emily, ik wil niet dat ze bang word.' antwoord ik en ik loop naar de woonkamer. 'Is alles in orde?' vraagt Emily bezorgt en ik knik. Ik ga zitten en trek Luna op mijn schoot. 'Het is niet belangrijk.' glimlach ik zwakjes, terwijl er allemaal dingen door mijn hoofd spoken die ze Emily en Luna aan kan doen. Ik dacht echt dat we van haar af waren, gelukkig konden worden, maar Mercedes blijft altijd in de weg zitten. Jai staat op. 'Ik moet euhm, even met Selena gaan praten.' zegt hij en ik knik. Dan loopt hij de woonkamer uit. 

Ik stop Luna in. 'Slaap lekker schatje.' zeg ik. 'Weltrusten papa.' antwoord ze en ik geef haar een kus. Ik loop naar beneden. 'Is Jai nog niet terug?' vraag ik nieuwsgierig. 'Ik hoorde de deur en hij rende naar boven, hij wilt niemand spreken.' legt Samuel uit. Ik besluit hem wat tijd te geven en straks bij hem langs te gaan.

Ik loop de slaapkamer in om bij Luna te kijken, ze zit recht op in bed. 'Hey schatje, waarom slaap je nog niet?' vraag ik en ik ga op het bed zitten. 'Ik kan niet slapen.' zegt ze zacht. Ik hou de dekens omhoog en ze gaat er onder liggen. Ik stop haar in en druk een kusje op haar hoofdje. 'Papa, wil je een liedje zingen?' vraagt ze zachtjes. Ik glimlach en knik. 'Welk liedje wil je horen meisje?' vraag ik. 'B-Brave.' zegt ze zacht. Ik begin zacht het liedje doolhof te zingen en Luna sluit haar oogjes. Als ik merk dat ze in slaap is gevallen stop ik met zingen. 'Slaap lekker prinsesje.' zeg ik zacht en ik loop de kamer uit.

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Where stories live. Discover now