Deel 2 23; Is het terug?

440 37 1
                                    

Dioni's point of view.

'Liefje, word eens wakker.' klinkt een stem. Ik kreun even en probeer verder te slapen. Ik voel een hand door mijn haar en ik open mijn ogen. Ik zie Emily haar gezicht. 'Wat is er?' mompel ik slaperig. 'Je slaapt al vijf uur lang. Wil je niks eten?' vraagt ze. Ik ga recht op zitten. 'Hoe kan ik zo lang geslapen hebben?' vraag ik en ik gaap even. 'Ik weet het niet.' zegt ze. Ik gooi de deken van me af en sta op. Ik ril even van de kou. Ik open de kast en zoek naar een broek en een trui om aan te trekken. 'Ik moet je iets vertellen.' zegt ze. Ik leg een trui en broek op het bed en kijk haar aan. 'Wat dan?' vraag ik een beetje bezorgt. 'Ik heb euhm..' stottert ze. 'Emily, liefje, wat is er?' vraag ik. 'Ik heb de test gedaan.' zegt ze zacht. 'Serieus?' vraag ik en ik voel mezelf een beetje zenuwachtig worden. 'Dioni.. Ik ben zwanger.' zegt ze. Mijn ogen worden groot. 'Oh mijn god! Liefje, dat is geweldig!' roep ik. Ik til haar op en draai haar in het rond terwijl ik mijn lippen op die van haar druk. Ik zet haar weer neer en sla mijn armen om haar heen. Ze legt haar hoofd tegen mijn blote borstkas. 'We moeten dit aan Luna vertellen.' zeg ik en ze knikt. Ze glimlacht even. 'Ik kan nu al niet wachten.' glimlach ik. Ik trek snel een broek aan en een trui en samen lopen we hand in hand naar beneden. 

De jongens kijken ons afwachtend aan. 'Dus, gaan jullie nog iets zeggen?' vraagt Cassius. Ik knik. Ik trek Luna op mijn schoot. 'Papa.' glimlacht ze. Ik glimlach naar haar en sla een arm om Emily heen. 'Luna krijgt een broertje of zusje.' glimlach ik. 'Super nieuws! Gefeliciteerd!' roept Jai. Luna haar ogen worden groot. 'Mag ik dan met het kindje spelen?' vraagt ze enthousiast. 'Ja natuurlijk liefje.' grinnik ik. Samuel staat op en loopt naar boven. 'Wat is er met hem?' vraag ik. 'Ik ga wel met hem praten.' zegt Jai en hij loopt naar boven. Cassius feliciteerd ons. 'Papa, mag ik spelen?' vraagt Luna. Ik knik en zet haar op de grond. 'Tuurlijk schatje.' zeg ik en Luna loopt naar de bak met barbiepoppen. Ik leg mijn hoofd op Emily haar schouder en sluit mijn ogen.

Ik open mijn ogen. 'Hey slaapkop.' klinkt een stem. Ik ga recht op zitten en zie Jai lachend naar me kijken. 'Dioni, we moeten praten.' zegt hij opeens serieus. Ik wrijf in mijn ogen en gaap even. 'Wat is er?' vraag ik. 'Weet je zeker dat je vermoeidheid niet terug is.. Je hebt vandaag heel veel geslapen..' zegt Jai zacht. Ik schud mijn hoofd. 'Het gaat allemaal prima met me.' lieg ik. Jai kijkt me streng aan. 'Goed, ja ik ben heel moe. Maar ik wil niet geloven dat het terug is, Emily is zwanger en ik wil haar er door heen helpen. Beter dan de vorige keer.' zeg ik. 

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Onde histórias criam vida. Descubra agora