Deel 3 2; Papa kijk!

398 29 0
                                    

Dioni's point of view.

Ik druk een kus op Jayden zijn hoofdje en leg hem in zijn nieuwe bedje. 'Slaap lekker jochie.' zeg ik zacht en ik zet de babyfoon aan. Luna komt de kamer in gelopen. 'Waar is Jayden?' vraagt ze. Ik til haar op. 'Jayden ligt in bed.' zeg ik. 'Slaap lekker Jayden!' roept Luna vrolijk en ik grinnik even. Ik loop de kamer uit en kijk op mijn horloge. 'Gaan we jou ook maar even naar bed brengen meisje.' zeg ik en ze knikt. Vanmorgen is Jayden voor het eerst thuis gekomen en het was een lange dag. Ik loop haar kamer in en pak haar pyjama. Ik trek hem bij haar aan en leg haar in bed. Ze trekt Meneer Beer tegen haar aan en ik stop haar in. Ik druk een kusje op haar lipjes. 'Slaap lekker schatje.' zeg ik. 'Weltrusten papa.' zegt ze. Ik stop het nachtlampje in het stopcontact en hou de deur op een kier. Dan loop ik naar beneden. Beneden aangekomen zit Jai nog steeds op de bank, hij is vandaag gebleven. Ik ga naast hem op de bank zitten. 'En, vind je het al vermoeiend, twee kinderen?' grinnikt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Ik vind het geweldig.' antwoord ik met een glimlach. 'Je bent ook een geweldige vader.' glimlacht Jai. 'Dat valt wel mee, ik doe mijn best.' zeg ik. Jai zijn mond valt open. 'Ben je gek? Dioni, je bent geweldig als vader, zie je dat dan niet?' vraagt Jai. 'Nee, ik vind me normaal.' antwoord ik. 'Je geeft Luna zo veel liefde, en Jayden nu ook, je staat voor ze klaar, ik zou je zo een prijs er voor kunnen geven.' zegt Jai en ik begin te lachen. Jai staat op. 'Ik ga maar eens richting huis, dan kan jij ook even wat rust nemen.' zegt hij en ik knik. We nemen afscheid en dan loopt hij het huis uit. 

'Papa!' klinkt een stem. Ik kijk op van mijn telefoon en zet mijn kop koffie op de salon tafel. 'Wat is er schatje?' vraag ik. 'Kijk wat ik kan!' roept Luna vrolijk. Ik kijk naar haar. 'Laat maar eens zien.' glimlach ik. Ze houdt haar armpjes boven haar hoofd en draait op haar tenen een rondje. 'Ik dansen!' roept ze en ze loopt naar me toe. Ik geef haar een kus. 'Dat deed je heel goed lieverd.' glimlach ik en ik til haar op mijn schoot. 'Misschien is dansles wel iets voor je als je vier bent.' glimlach ik. 'Ballet!' roept Luna en ze klapt in haar handjes. Ik grinnik even. 'We zullen het met mama bespreken, goed?' zeg ik en ze knikt. 'Waar is mama?' vraagt ze. 'Mama ligt in bed, ze is heel erg moe van alles. Een kindje op aarde zetten doe je niet zo maar.' leg ik uit en ze knikt. 

'Papa, mag ik hem vasthouden?' vraagt Luna als ik met Jayden naar beneden kom. 'Ja schatje, ga maar op de bank zitten.' zeg ik en ze doet wat ik zeg. Ik zet Jayden op haar schoot en ze kijkt naar hem. 'Hij is lief.' zegt ze en ze glimlacht. Ik ga naast haar zitten. 'Dat is hij zeker en dat ben jij ook.' glimlach ik. Ze drukt een kusje op Jayden zijn hoofdje. Mijn telefoon gaat en ik neem op. 'Met Dioni.' zeg ik. 'Dioni, met Cassius.' klinkt de stem van Cassius. 'Hey Cass, alles in orde?' vraag ik. 'Samuel zag net Mercedes hier door de straat lopen, ik weet niet of ze weet dat je verhuisd bent, maar we moeten voorzichtig zijn.' zegt hij. 'Is goed, ik zal opletten.' zeg ik haar. 'Is goed, wat doe je vandaag?' vraagt hij. 'Niks, hoezo?' vraag ik. 'Dan kom ik zo even langs.' zegt hij. 'Gezellig.' zeg ik. We ronden het gesprek af en dan hangt hij op. Ik hoop echt met heel mijn hart dat Mercedes niet weet dat we verhuist zijn..

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu