Deel 2 59; Meneer Beer..

399 32 6
                                    

Dioni's point of view.
'Water!' schreeuwt Luna en ze wilt naar het water rennen. 'Ho even dametje.' grinnik ik en ik trek haar terug. Ik doe de opblaasbare bandjes om haar armpjes. 'Papa mee.' zegt ze. 'Papa moet zich nog even in smeren liefje.' antwoord ik en ik smeer me in met zonnebrand. Ik geef de fles aan Emily en ze smeert mijn rug in. Ze drukt een kus op mijn schouder. Ik sta op en pak Luna haar handje vast. Ik loop met haar het water in. 'Water!' roept ze vrolijk en ze spetterd in het rond. Ze wijst naar Jai die verder op staat met Samuel en Cassius. 'Daar heen!' roept ze. 'Dat is te diep Luna.' zeg ik. Ze kijkt me aan met een treurig gezichje aan. 'Op je rug!' roept ze. Ik knik en zet haar op mijn rug. 'Goed vast houden.' zeg ik en ze slaat haar armpjes om me heen. Ik ga in het water liggen en zwem een stukje.

Na een paar uur gezwommen te hebben til ik Luna het water uit terug naar de handdoeken. 'Ik wil zwemmen!' snikt Luna terwijl ik haar af droog. 'Het word al laat schatje, we gaan van de week wel terug.' zeg ik en ik laat haar zwembandjes leeg lopen en haal ze van haar armen. Ze wijst haar het water. 'Water.' snikt ze. Samuel en Cassius lopen naar de ijskraam. Ik trek haar badpakje uit en droog haar goed af. Ik help haar haar onderbroek aan te trekken en ik trek haar roze jurkje over haar hoofdje. Samuel en Cassius komen aangelopen met ijsjes. Ik maak die van Luna open en geef hem aan haar. 'Stil maar liefje, we komen wel terug, we gaan nu thuis douchen.' sus ik en ik til haar op.

Ik leg Luna in bed en geef haar een kus. 'Papa.' begint ze. 'Ja schatje?' vraag ik.
'Meneer Beer wil bij je blijven, hij vind je lief.' zegt ze en ze duwt haar beer in mijn handen. Ik glimlach even. 'Ik zal goed voor meneer Beer zorgen, oké?' antwoord ik en ze knikt. Ik geef haar een kus. 'Slaap lekker liefje.' zeg ik en ik doe het nachtlampje in het stopcontact. 'Weltrusten papa.' antwoord ze. Ik laat de deur op een kier en loop naar Jai zijn kamer. Ik tref Jai stil op zijn bed aan. Ik ga naast hem zitten met de beer van Luna op mijn schoot. 'Maatje, vertel nu eens wat er echt aan de hand is.' zeg ik.

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu