Deel 3 28; Domme keuze..

439 36 2
                                    

Sorry dat ik niks geschreven heb vandaag, ik zou vandaag ook een nieuw boek online zetten, maar wattpad lag er de hele ochtend + begin de middag uit. De rest van de dag was wattpad super langzaam en er waren problemen met volgen & volgers. Ik kon geen nieuw hoofdstuk aanmaken en op eens waren al mijn hoofdstukken weg. Ik stond op het punt om te gaan janken zo kut voelde ik me. Al mijn boeken, ik dacht dat ze weg waren, toen heb ik wattpad maar eens gemailt, en blijkbaar konden andere mensen ze nog wel zien. Ik opgelucht en nu kan ik eindelijk weer schrijven, ook al is mijn wattpad nog niet in orde. Sorry voor al de problemen waar door ik niet kon schrijven, maar wattpad is er gelukkig mee bezig, in de hoop dat alles goed komt xx

Dioni's point of view.

'Ja, dat begrijp ik, maar we hadden een afspraak.' zeg ik. 'Dat weet ik Dioni, maar soms zit het even anders, je hebt er een kind bij en de mensen zijn nieuwsgierig.' zegt hij. Ik zucht even. 'Ik wil niet dat mijn kinderen straks lijden onder roddels die de media verzint, ik wil gewoon mijn fans laten zien hoe mijn kinderen groeien, verders wil ik ze uit de media halen.' zeg ik. 'Dat begrijp ik, laten we het zo afspreken, jij gaat morgen naar een interview, samen met Luna en daarna is het klaar, dan is die break die beloofd is.' stelt hij voor. 'Huh? Wat? Je wilt dat ik Luna mee neem naar een interview? Denk je dat ik gek ben?' vraag ik geschrokken. 'Dioni, het is nou eenmaal zo.' zegt hij. 'Ze is mijn dochter! Ze is net drie weken vier! Doe normaal!' roep ik. 'Dioni, je weet dat dit moet.' zegt hij. Ik zucht even. 'Dan is dit het einde voor mij bij B-Brave.' zeg ik en ik hang op. Ik smijt mijn telefoon op het bed. God, wat heb ik net gedaan? Wat denkt hij wel niet? Ik wil toch niet dat Luna in al die roddels terecht komt later? Met een zucht ga ik op het bed zitten en ik sla mijn handen voor mijn gezicht. Het was niet verstandig om een eind aan B-Brave te maken.. Maar ik kan het niet accepteren dat hij mijn kleine prinses voor zo iets gebruikt. 'Papa.' klinkt een stemmetje. Ik kijk op en Luna staat in de kamer. 'Hey prinsesje.' antwoord ik en ze klimt naast me op het bed. 'Wat is er?' vraagt ze met grote oogjes. 'Er is niks schatje, maak je geen zorgen.' zeg ik en ik geef haar een kus. Ik til haar op. 'Het is al over bedtijd, laten we jou maar eens instoppen.' zeg ik. Blijkbaar heeft Emily haar al geholpen met haar pyjama aan te trekken. 'Heeft mama je al geholpen met je tandjes poetsen?' vraag ik en ze knikt. 'Goed.' zeg ik en dan loop ik naar haar kamer. Ik leg haar in bed en stop haar in. 'Papa.' begint ze. Ik hurk bij het bed. 'Wat is er meissie?' vraag ik. Ze pakt de hond en Meneer Beer. 'Ik weet niet wie ik liever moet vinden.' zegt ze en ze kijkt naar haar knuffels. Ik glimlach even. 'Maar lieverd, je hoeft toch niet te kiezen.' zeg ik en ik haal mijn hand door haar blonde haar. Ze haalt haar schouders op. 'Ik kan niet kiezen, maar ik moet.' zegt ze. 'Er is geen rede om te kiezen prinsesje, je mag ze allebei lief vinden, dat is net als mama en mij, wij vinden jou en Jayden toch ook even lief?' zeg ik en ze knikt. 'Het is juist een domme keuze als je kiest.' zeg ik zacht. 'Papa, maak jij wel eens een keuze?' vraagt ze nieuwsgierig. 'Papa maakt zoveel keuze's prinsesje, weet je, papa maakt ook wel eens een domme keuze.' zeg ik. 'Wat dan?' vraagt ze met grote oogjes.

Emily's point of view.

Ik loop naar boven als ik Dioni hoor praten. 'Papa was zo dom om een eind te maken aan B-Brave, dat was ook een domme keuze.' klinkt zijn stem. Wat heeft hij gedaan? 'Papa niet meer zingen?' klinkt Luna haar treurige stemmetje. 'Voorlopig zingt papa niet meer schatje, papa zijn manager is waarschijnlijk heel boos.' zegt Dioni. Ik loop door naar de slaapkamer. Ik kan niet geloven dat Dioni stopt met B-Brave, er moet een rede zijn, zo is hij niet. Ongeveer tien minuten later hoor ik de deur open gaan en voel ik twee armen om me heen. 'Hey schat, wat is er?' klinkt Dioni zijn stem en hij legt zijn hoofd in mijn nek. 'Ik hoorde je praten tegen Luna, Di, wat is er gebeurt?' vraag ik en ik draai me om. Hij veegt een pluk haar achter mijn oor. 'Mijn manager wilde dat ik Luna mee nam naar een interview, en ik vond dat niet zo'n geweldig plan.' antwoord hij zacht. 'Dus heb je besloten om te stoppen? Dioni, de band is je leven.' zeg ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Een deel van mijn leven, ik heb er een nieuw deel bij gekregen Emily, mijn gezin en als mijn manager dat niet accepteert is het zijn probleem.' zegt hij. Ik zucht even en hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik los het wel op met hem, geloof me nou maar. Ik stop niet, ik doe er alles aan om het op te lossen, maar mijn kind mee nemen naar een interview?' zucht hij. 'Misschien is het niet zo'n probleem, de fans mogen Luna.' zeg ik. Hij knikt. 'Ik kijk wat ik kan doen, maar eerst bel ik Jai, voor dat hij het van de manager hoort en gaat flippen.' mompelt Dioni en hij geeft me een kus. Gelukkig ziet Dioni zelf ook in dat het een domme keuze was.. 

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu