16; Dronken ruzie?

692 60 5
                                    

Jai's point of view.

Ik kijk op niet wetend of het nou echt gebeurt is of dat het maar een droom was. Hoe ben ik hier gekomen? Ik sta op en kijk rond. Ik herken het doolhof die bij ons in de buurt staat. Waarom zit ik hier? Ik ga op zoek naar de uitgang. Als ik de uitgang heb gevonden zie ik Selena staan. 'Selena!' roep ik en ik ren naar haar toe. Ze draait zich om. 'Snap dat ik je niet wil zien.' sist ze. Wat is er aan de hand? Was het dan toch geen droom? 

Ik open mijn ogen. Ik zit tegen de witte muur in mijn slaapkamer aan. Wat is er gebeurt? Ik pak mijn telefoon van de grond en zie dat ik twintig gemiste oproepen heb van Selena. Zo snel als ik kan bel ik terug. 'Jai.' klinkt haar stem. 'Selena.' fluister ik zacht. 'Jai wat is er?' vraagt Selena. 'Haat je me?' vraag ik zonder te weten waar ik mee bezig ben 'Nee Jai, ik bel juist om mijn excuses aan te bieden van gisteravond.' klinkt haar stem. 'Excuses?' stotter ik verbaasd. 'Blijkbaar boeit het je helemaal niks.' zegt ze bot en dan hangt ze op. Trillend sta ik op. Ik zie een alcohol fles op mijn bed liggen. Heb ik gedronken? Wat is er gebeurd? Ik pak de fles van mijn bed, er zit nog maar een klein drupje in. Ik probeer er achter te komen wat er is gebeurd maar ik weet niks meer. Had ik een ruzie met Selena? Het enigste wat ik nog weet is dat ze in het ziekenhuis lag.. 

Flashback

Ik wil de ziekenhuis kamer uit lopen. 'Jai wacht.' zegt Selena. Ik draai me om. 'Wat is er schat?' vraag ik. Ik loop naar haar toe. 'Je komt me vanavond wel uit het ziekenhuis halen he? Als ik naar huis mag?' vraagt ze. Ik knik. 'Natuurlijk doe ik dat.' zeg ik en ik druk een kus op haar hoofd. Dan loop ik de ziekenhuis kamer uit. 

Einde flashback.

Ik ga op mijn bed zitten. What the hell is er allemaal gebeurd? Ik had blijkbaar nog geen ruzie met Selena.. Maar waarom is ze dan boos? Ik sluit mijn ogen. Ik heb koppijn maar dat zou wel door de drank komen.

Flashback

Ik haal mijn hand door mijn haar. Selena was bijna dood. Ik loop de kroeg in. Ik voel me zo vreselijk, een biertje gaat er wel in. Ik loop naar de bar. 'Een biertje graag.' zeg ik. Nog geen minuut later word er een groot glas bier voor me gezet. Ik neem een slok en voel me gelijk al een stuk beter. 

Einde flashback

Werd ik dronken? Wat is er verders gebeurt? Ik open mijn ogen en gooi de fles tegen de muur aan. Hij breekt in stukken. De deur gaat open en Dioni komt binnen. 'Hó gast, rustig maar.' zegt hij kijkend naar de scherven. 'Ik weet dat het kut is van wat er is gebeurd maar dit is geen oplossing.' zegt Dioni. Hoe kan hij weten wat er gebeurd is? 'Wat is er gebeurd?' vraag ik. 'Weet je dat niet meer? Oh my god. Was je echt zó dronken?' vraagt Dioni. Ik knik. Hij gaat op het bed zitten. 'Dan vertel ik het je.'. 

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang