19; De vreemde Nederlandse jongen

691 58 10
                                    

Selena's point of view.

Met grote ogen kijk ik rond. Wat is Parijs toch mooi! Ik kijk op mijn telefoon. Tien gemiste oproepen van Jai, en vijf van Emily. Ik klik mijn telefoon uit en loop verder. Ik wil ze niet spreken. Er rolt een traan over mijn wang. Ik ga op een bankje langs het water zitten. Waarom deden ze het? Kon hij het niet eerst uitmaken voordat hij Emily ging lopen aflebberen? Weet Dioni hier wel van? Ik pak mijn telefoon en bel Dioni, voicemail. Ik stop mijn telefoon snikkend weg. 'Hé, gaat het wel?' klinkt een stem. Ik kijk op. Een jongen met fel blauwe ogen en warrig blond haar gaat naast me zitten. Ik veeg mijn tranen weg. 'Ja, het gaat prima.' zeg ik. 'Zo ziet het er niet uit.' zegt hij. Dit is de eerste persoon die ik hier in Parijs, Nederlands hoor praten. 'Ik snap dat je het niet wilt zeggen, aangezien je me niet kent maar, je kan bij me terecht.' zegt hij. Ik knik en denk even aan Jai. Hoe onze relatie voorbij is gegaan. 'Het gaat om mijn vriendje, nou ja, eigenlijk ex vriendje.' leg ik uit. 'Wat is er gebeurd?' vraagt de jongen bezorgt. 'Hij zoende mijn vriendin, geen idee waarom.' zucht ik. Zijn mond valt open. 'Serieus? Is hij gek ofzo?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. De jongen lacht even. 'Wat een sukkel, je moet je vriendin juist met respect behandelen, haar laten zien dat je van der houdt. Haar behandelen als een prinses.' zegt de jongen. Ik zucht even. 'Meestal deed hij dat ook, daarom schrok ik zo toen ik hem zag met mijn vriendin.' zeg ik. Hij knikt. 'Ik ben Daniel.' zegt hij. 'Selena.' zeg ik en ik schudt zijn hand. 

Jai's point of view.

'Dit is geen goed idee.' zegt Samuel als ik mijn koffer inpak. 'Nou en, ik moet Selena vinden. Ik heb me als een dronken klootzak gedragen en dat moet ik goed maken.' antwoord ik. Hij knikt. 'Wil jij mijn laptop pakken een één ticket naar Parijs reserveren?' vraag ik. 'Één? Als je gaat dan ga ik mee.' antwoord Samuel. Ik staar hem aan. 'Meen je dat?' vraag ik. Hij knikt. 'Wat jij voor Selena voelt voel ik voor Kira, en ik had precies hetzelfde gedaan.' legt Samuel uit. 'Je houdt echt van Kira he?' vraag ik nieuwsgierig. Hij knikt. 'Ja, ik ben blij dat we het weer langzaam opbouwen.' antwoord hij. Ik zet mijn koffer op de grond. Op naar Parijs, op naar Selena.


Het spijt me guys. Ik probeer echt veel te schrijven maar omdat ik ziek ben tril ik gewoon helemaal en dan is het heel moeilijk :( xo.


He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora