51; Verdwenen..

533 51 2
                                    

Dioni's point of view.

'Wat denk jij?' vraag ik. Ze haalt haar schouders op. 'Misschien haalt iemand wel een grap met ons uit, ik kan me niet voor stellen dat Kaj contact probeert te maken.' zegt ze. Ik knik. De jongens komen aanlopen met ijsjes. Luna komt aangerend met een perenijsje in haar hand. 'Papa open maken!' roept ze. Ik knik en pak het ijsje aan. Ik maak het papiertje open en haal het ijsje er uit. Ik geef het ijsje aan Luna. Die in het zand ploft en aan haar ijsje begint. De jongens delen de ijsjes uit. 

Ik loop met de jongens het water in. 'Wie als eerste helemaal nat is?' vraagt Samuel grijnzend. 'Oké.' grijnst Jasha. We rennen met zijn alle verder het water in en ik laat me  er in vallen. Als ik boven kom kijken de andere jongens me lachend aan. Ze zijn aan de boven kant nog helemaal droog. 'Eikels.' sis ik lachend. 'Ik wist gewoon dat hij er in zou springen.' lacht Jasha. Ik schud mijn hoofd. 'Je gaat er aan!' schreeuw ik en Jasha begint te rennen. Wat er niet uit ziet, want rennen in water is nou eenmaal heel lastig. Ik pak hem vast en trek hem het water in. 'Nee!' schreeuwt hij lachend en dan gaat hij kopje onder. 'Karma bitch!' roep ik lachend. Ik draai me om naar Jai, Cassius en Samuel. 'Wie wilt er nu?' grinnik ik. Ik loop langzaam naar ze toen en begin Samuel nat te spetteren. Dan spring ik op hem en zorg ik dat hij kopje onder gaat. Lachend trek ik Cassius met hem mee. Zeiknat komen ze weer boven. Jai kijkt me bang aan. 'Ik ben te jong om te sterven!' schreeuwt hij en hij laat zichzelf in het water vallen zodat ik het niet meer hoef te doen. Lachend loop ik het water uit naar Emily die lachend staat te kijken. 'Je liep me gewoon uit te lachen he!' roep ik lachend. 'Yep.' lacht ze. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar heen zodat ze nat word. 'Nee Dioni!' schreeuwt ze lachend. Ik hou haar stevig vast en laat alle druppels op haar vallen. Emily geeft zich lachend over. Ik leun met mijn hoofd tegen die van haar. De druppels vallen van mijn haar op mijn gezicht. Ik druk een kus op haar lippen en samen lopen we naar de handdoeken waar de andere jongens in tussen zitten samen met Selena. Met een zucht laat ik me op mijn handdoek vallen en sluit ik mijn ogen. 

Ik open mijn ogen. Jai en Selena zitten lachend op hun handdoek, Jasha en Emily hebben hun ogen gesloten en Cassius en Samuel staan bij de wc. Ik moet in slaap gevallen zijn. Waar is Luna? Geschrokken kijk ik rond. 'Jongens, waar is Luna?' vraag ik. Selena kijkt op. 'Net zat ze daar nog in het zand.' mompelt Selena. Ik sta op. 'Luna?!' schreeuw ik. Er kan hier van alles gebeuren met haar. Emily opent haar ogen. 'Is Luna weg?' vraagt ze geschrokken en ze staat op. Ik knik en kijk zoekend rond. Waar is ze toch? 

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Where stories live. Discover now