63; Weinig zuurstof..

536 56 4
                                    

Jai's point of view.
Dioni valt neer. 'Dioni!' roept Samuel. Ik hurk naast Dioni neer. 'Shit!' roep ik. De fans kijken geschrokken en angstig naar Dioni. Ik voel aan zijn pols. Zijn hartslag is laag. Onze manager komt het podium op gerend met twee mannen van de ehbo. Ik ga aan de kant en laat de mannen van de ehbo er door. Ze hurken bij Dioni neer en geven hem extra zuurstof. Ik kijk geschrokken toe. Dat het zo ver moest komen.. Ze halen het zuurstof masker van zijn gezicht en voelen aan zijn hartslag.

Dioni's point of view.
Ik open mijn ogen en schiet overeind. Er zitten twee ehbo mannen naast me. Ik kijk rond en zie alle fans, en de jongens. Wat is er gebeurt? Onze manager loopt naar me toe. 'Wat is er gebeurt?' mompel ik. 'Je bent flauwgevallen, ze hebben je extra zuurstof moeten geven.' legt onze manager uit. Ik haal een hand door mijn haar. 'Het spijt me Dioni, maar het is beter als jij voorlopig niet meer optreed. Wie weet wat er had kunnen gebeuren.' zegt hij. Ik kijk hem geschrokken aan. 'Nee, ik kan niet stoppen met optreden!' zeg ik. 'Sorry, maar deze keer heb je geen keuze meer. Jij staat voortaan aan de kant.' zegt hij medelevend. Jai, Samuel en Cassius helpen me overeind. Met hun als ondersteun loop ik het podium af. Wetend dat ik geen keuze heb.

'B-Brave bandlid Dioni valt flauw tijdens het optreden in Den Haag.' klinkt een stem. Ik open mijn ogen en kijk naar de tv die nog aan staat. Wat een ramp. Ik ga recht op zitten. Er komt een filmpje in beeld dat ik neerval en de ehbo mannen me onderzoeken, hoe ik bijkom en met hulp van de jongens van het podium af loop. Er komen tweets van geschrokken fans in beeld. Ik zet de tv uit. Ik kan het niet aan zien. Ik heb mijn fans alweer teleurgesteld! Ik wil dit niet meer.. Ik mag nu officieel niet meer optreden en het maakt me kapot van binnen. Er rolt een traan over mijn wang. Er word op de deur geklopt. 'Ga weg.' zeg ik. Ik wil al de hele avond niemand spreken. Ik wil er niet over praten. De deur gaat open en Jai komt binnen. Ik zucht even. Hij sluit de deur. 'Dioni, iedereen heeft al met je geprobeert te praten dus nu is het mijn beurt.' zegt hij. 'Ik wil er niet over praten.' brom ik. 'Dat snap ik, heel goed zelfs. Maar je moet weten dat wij gewoon heel bezorgt om je zijn en daarom willen dat je niet mee doet. Wie weet wat er had kunnen gebeuren. Dioni, je had verdomme dood kunnen gaan of zo!' roept Jai. Ik haal mijn schouders op. 'Lekker rustig.' antwoord ik. 'Dioni. Wens je zelf niet dood.' zucht hij. 'Wat moet ik dan Jai? Zo moe zijn is ook niet leuk meer, ik wil zo niet leven.' zeg ik. Hij knikt. 'Dat snap ik, maar wie weet wat ze in je bloed vinden.' zegt Jai. 'Het boeit me echt niks meer. Vandaag was mijn grens, ik ben er klaar mee.' antwoord ik. Jai schudt zijn hoofd. 'Denk aan Luna. En aan Emily, ze is Kaj al verloren, dat is al erg genoeg. Sluit haar nu niet buiten, praat met haar. Ze is al bezorgt genoeg.' zegt Jai. Ik slik mijn tranen weg. 'Dioni, alsjeblieft.' zegt Jai en hij loopt de kamer uit. Er rolt een traan over mijn wang. Ik verpest alles..

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Where stories live. Discover now