55; Rare telefoontjes..

564 51 3
                                    

Dioni's point of view.
'Nee nee, dat kan niet, mijn telefoon ligt boven!' roep ik geschrokken. Jai kijkt me angstig aan. 'Gebeurt er weer hetzelfde?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op en haal een hand door mijn haar. 'Ik.. Ik weet het niet.' mompel ik. 'Waar hebben jullie het over?' vraagt Selena. 'Jai leg jij het aan hun uit? Ik ga boven bij mijn telefoon kijken.' zeg ik en zonder op antwoord te wachten sta ik op. Ik loop naar binnen, de trap op. Ik loop door naar de slaapkamer en kijk naast het bed. Mijn telefoon ligt gewoon op het nachtkastje. Ik zucht even. Wat gebeurt hier allemaal?

Ik kleed me uit en stap onder de warme stralen van de douche. Ik haal een hand door mijn haar en geniet van het warme water dat over mijn lichaam stroomt. Ik was mijn haar en sluit mijn ogen. Even een momentje rust van al die gekheid.. Ik draai de douche uit en stap er onder vandaan. Ik sla een handdoek om mijn middel en veeg de beslagen spiegel schoon. Ik zucht even. Jai heeft me verteld dat onze manager de show niet kon afzeggen. Jai denkt dat het beter is als ik niet mee doe, maar ik wil mijn fans niet teleurstellen. Ik ga door, voor hun.

Ik loop met Luna in mijn armen naar een ober toe. 'Hey hebben jullie misschien kinderstoelen?' vraag ik. De jongen knikt en loopt weg. Nog geen minuut later komt hij terug met een witte kinderstoel. Met mijn vrije hand pak ik hem aan. 'Ah, bedankt.' zeg ik en ik loop naar de tafel waar de rest is gaan zitten. Ik zet de kinderstoel neer en zet Luna er in. 'Kijk eens aan meis.' glimlach ik. Luna klapt enthousiast in haar handjes. Ik ga op de houten bank met kussens er op zitten naast Emily. Er komt een meisje aan en we bestellen wat te drinken. Ik gaap even. 'Oh nee, je gaat niet in slaap vallen!' roept Jai hij staat op en buigt voor over de tafel. Hij kijkt me streng aan. 'Hoe zwaar het ook is, blijf wakker!' roept hij. Ik knik. 'Ja ja.' mompel ik alsof ik in slaap zou kunnen vallen in een restaurant. Het meisje komt terug en zet het drinken neer. Ik doe een rietje in het glazen fristi flesje en zet hem voor Luna neer. De jongens beginnen te praten over de show van morgen. Ik zucht eventjes. Ik word gewoon gek van mezelf dat ik zo moe ben. Ik doe echt mijn best om wakker te blijven, maar al vecht ik er tegen ik val gewoon in slaap. Emily kijkt me bezorgt aan en legt haar hand op mijn wang. 'Je bent echt moe he?' vraagt ze bezorgt. Ik knik alleen maar. Er komt een vrouw en die neemt onze bestelling op. Dan loopt ze weer weg. 'Het is niet erg als je in slaap valt, misschien ga je je er wel beter van voelen.' zegt ze. Ik knik nog een keer en kijk even naar Luna die haar drinken op drinkt. Ik leg mijn hoofd tegen Emily haar borst. Ze haalt haar hand door mijn haar. Ik weet niet hoelang ik die vermoeidheid nog vol ga houden.. Het voelt alsof mijn lichaam steeds zwakker word. Ik ga recht op zitten. 'Ik ga even naar de wc.' zeg ik. Iedereen knikt en gaat verder met hun gesprek. Ik sta op en alles begint te draaien. Voor ik het weet zak ik onderuit en word alles zwart voor mijn ogen..

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu