66; Bijna dood..

568 52 7
                                    

Dioni's point of view.
Ik zucht even. Ik wil het niet opgeven, maar ik hou het niet meer. De enigste redenen waardoor ik nog door ga zijn Luna en Emily. Ik leef nog voor hun. Ik zou altijd voor hun vechten, hoe zwaar het ook is. Wie doet dit me? En waarom weet ik niks meer van wat er hier voor gebeurt is? Ondertussen ga ik dood van de honger. Ik sluit mijn ogen. Ik hoop dat ik wakker word en dit gewoon één grote nachtmerrie is.

Jai's point of view.
'Met Jai.' zeg ik. 'Hallo Jai, mis je niet iemand?' vraagt een stem. 'Mercedes.' sis ik en ik zet mijn telefoon op de speaker. 'Jullie willen Dioni vast levend terug.' zeg ze. 'Waar is hij?' vraagt Jasha boos. 'Als jullie hem levend terug willen moeten jullie op schieten, hij zit al drie dagen vast, met wonden en krijgt geen eten.' zegt Mercedes. Er rolt een traan over Emily haar wang. 'Waar is hij?' vraag ik. 'Ergens.' zegt ze en dan hangt ze op. 'Papa.' snikt Luna en ze begint te huilen. Samuel tilt Luna op en neemt haar mee naar boven. Ik verberg mijn gezicht in mijn handen. Hoe gaan we Dioni vinden? Hij moet over drie dagen naar het ziekenhuis. Als we hem niet snel vinden, kan hij daar gelijk blijven. 'Jongens..' begint Jasha. Hij staart naar zijn telefoon. 'Ik denk dat ik weet waar hij is.' zegt Jasha.

'Maak hem los, voor dat Mercedes er is.' zegt Cassius. Ik maak Dioni zijn polsen los. Dioni zijn ogen zijn nog steeds gesloten. Er zit een gat in zijn hoofd en zijn gezicht en armen zitten onder de wonden. Jasha tilt Dionk op. 'Voorzichtig.' zeg ik. Hij knikt. We lopen de ijzeren trap op naar buiten.

Jasha legt Dioni op het bed. 'Komt het goed met hem?' vraagt Emily. Ik knik. 'Ik bel een dokter die langs kan komen voor hechtingen.' zeg ik.

Dioni's point of view.
Ik open mijn ogen langzaam. Alles doet pijn. 'Je bent wakker.' klinkt een stem. Ik draai mijn hoofd en zie Emily zitten. 'Wat is er gebeurt?' vraag ik met een schorre stem, ik weet niks meer. 'Mercedes had je, ze heeft je opgesloten en vast gebonden. Je kreeg niks te eten en ze heeft je volgensmij geslagen.' zegt Emily. 'Is dat allemaal echt gebeurt?' vraag ik zacht. Ze knikt. 'Wil je iets eten? Je hebt drie dagens niks gehad.' zegt ze. Ik schud mijn hoofd. Ik heb zo'n last van mijn keel dat ik niks naar binnen krijg. Ik voel aan mijn hoofd. Er zit een natte doek op. 'Je hebt een gat in je hoofd, Jai heeft een dokter gebeld en die komt straks langs.' zegt ze. Ben ik hier echt? Hebben ze me echt gevonden? Leef ik nog?

He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Место, где живут истории. Откройте их для себя